5 най-добри fps fps за pc, ps4 и xbox one 2017

По-нататък ApkVenue ще прегледа списъка с най-добрите игри от първо лице Shooter през 2017 г. Вижте подробностите.

Най-добрите FPS игри през 2016 г. са Wolfenstein: The Old Blood, Rainbow Six: Siege, Battlefield: Hardline и много други. Но през 2017 г. любителите на FPS играта искат игра, която не само е красива за гледане.

Любителите на FPS игри също очакват да се играят игри с графики и герои, които наистина изглеждат реални . По-нататък ApkVenue ще прегледа списъка с най-добрите игри от първо лице Shooter през 2017 г. Вижте подробностите!

5 най-добри FPS игри за PC, PS4 и Xbox One 2017

1. Overwatch

В тази игра можете да избирате измежду 22 героя , всеки от които има различен характер и умения от останалите, с много съдържание, всички от които са безплатни. Overwatch е достъпен за възпроизвеждане на компютър, PS4 и Xbox One .

2. Deus Ex: Човечеството разделено

Феновете на FPS игрите определено ще бъдат любопитни за тази игра, защото тази игра поддържа единични и мултиплейър режими и ви позволява да се наслаждавате на стелт-базирани игри . Тук имате тайна мисия, която трябва да изпълните, защото тези мисии наистина застрашават живота на всички. Deus Ex: Mankind Divided е наличен за възпроизвеждане на PC, PS4 и Xbox One .

3. Гибел

Тази игра предлага доста добър геймплей чрез смесване на елементи, оцеляване и ужас . Тази игра поддържа мултиплейър режим, който гарантирано ще ви пристрасти. Тази игра е достъпна за игра на PC, PS4 и Xbox One .

4. Бойно поле 1

Battlefield 1 е игра, която е много популярна по целия свят. Тази игра предлага изживяване от първо лице на шутър с единичен и мултиплейър режими. Тук ще се върнете към ерата на Първата световна война с множество големи конфликти, които могат да унищожат половината свят. Ако искате да опитате, можете да играете тази страхотна игра на компютър, PS4 и Xbox One .

5. Titanfall 2

Минаха две години и накрая излезе продължението на Titanfall . Titanfall 2 все още носи механизма FPS с акробатични движения и се поддържа от присъствието на силните роботи Titan. Но може ли същата формула в Titanfall 2 да продължи по-дълго в съзнанието на играчите?

Тази игра обаче очевидно предоставя много запомнящо се изживяване за всички свои играчи. Ако искате да опитате, можете да играете тази страхотна игра на компютър, PS4 и Xbox One .

Е, това е списъкът на най-добрите игри Shooter от първо лице през 2017 г. Какво мислиш? Играли ли сте някога едно от тях? Ако е така, моля, споделете своя опит в колоната за коментари по-долу.