как да проникна снимките на профила във Facebook на други хора, без да се хвана

Този път ApkVenue ще ви даде съвети за това как да хакнете или да промените снимка на нечий профил във Facebook, без да ви хванат. Не се нуждаете от никакви допълнителни приложения или софтуер, камо ли от корен на устройството, можете да го направите по този начин лесно.

В социалните медии снимката на псевдоним на профилна снимка обикновено е най-добрата снимка или снимка, която най-добре описва собственика на акаунта. Разбира се, никой не иска снимката на профила му да се променя без негово разрешение.

Този път ApkVenue ще ви каже как да хакнете или да промените снимка на нечий профил във Facebook, без да ви хванат.

  • Как да изтеглите видеоклипове на най-новия Facebook 2021 | За Android и PC!
  • ВИРУСЕН! Как да добавите самолетни емоджи във Facebook

Как да проникна снимка на профила във Facebook на някой друг

Да. Без да е необходимо да използвате допълнителни приложения или софтуер, освен това да се налага да изкоренявате устройството, което имате, всъщност можете лесно да променяте снимките на потребителския профил във Facebook и без да ви хващат. Дори не се нуждаете от паролата за акаунта във Facebook на човека, когото искате да хакнете, знаете ли!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Можете да приложите този метод на вашия компютър или лаптоп устройство. В този пример ApkVenue ще се опита да проникне във снимката на профила във Facebook профила на един от добрите приятели на Джака, Сатрия Аджи Първоко. За да можете да промените снимките на профила на други хора във Facebook, просто трябва да следвате стъпка по стъпка, която ApkVenue предоставя по-долу:

  • Първата стъпка е да преминете към целевия профил във Facebook, известен още като човека, на когото искате тайно да промените снимката на профила си.
  • Продължете, като щракнете с десния бутон върху снимката на потребителския профил, след което изберете Проверка или Проверка на елемента .
  • След това незабавно изберете снимката, която искате да направите като своя нова снимка на профила, за да замените старата снимка на профила на целта. Копирайте _link _ на снимката.
  • Поставете копие на връзката към снимката точно сега на страницата, която се появява, след като щракнете върху Проверка на елемента. Заменете старата снимка на потребителския профил връзка с новия профил снимка линка , който сте посочили.
Приложения Социални и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ
  • Снимката на целевия профил е официално заменена с новата снимка на профила, която сте посочили.

Това е лесен начин за хакване на снимки на профили на други хора във Facebook, без да е необходимо да се използват допълнителни приложения или софтуер. ApkVenue ви напомня, че снимката на профила ще бъде заменена само на страницата във Facebook, която сте посетили по това време. Въпреки това все още можете да дразните приятелите си, защото можете да направите горните методи част от шегата . Късмет!

Прочетете също статии за онлайн или други писания от Рейналди Манасе .