Ето 10 от най-добрите уеб браузъри, които да заменят Google Chrome

Искате ли да знаете 10-те най-модерни уеб браузъра днес освен Google Chrome? Прочетете напълно тази статия.

Кой от вас не обича да сърфира ? Със сигурност работите само в социалните медии, нали? Същото ли е с момичето, което харесвате? Хадеух . Да, но почти всички сега използват Google Chrome, за да намират информация чрез сърфиране в киберпространството. Защото Google Chrome е лесен за използване и интерфейсът не е сложен.

Знаете ли, че Google Chrome е най-използваният браузър в света с над 60% пазарен дял днес. Може би това е така, защото Google Chrome предлага мощни функции, способни да сърфират бързо. Но има ли друг най-добър уеб браузър, който може да замени Google Chrome? Отговорът, има момчета .

  • UC Browser обявява ексклузивно сътрудничество с Lazada Indonesia
  • Не само за сърфиране, мобилните браузъри са полезни и за маркетинг
  • Как да сърфирате без интернет връзка (офлайн) във всички браузъри

10 най-добри уеб браузъра за замяна на Google Chrome

1. UC браузър

Да, UC Browser е браузър, на който можете да разчитате освен Google Chrome. Този най-добър уеб браузър има много предимства, като използването на облака като зона за съхранение на данни до 60%, функции за компресиране на данни, които правят процеса на зареждане на страницата по-бърз и освен това спестяват квота до 90%, момчета . Еха! Всъщност други функции също са много полезни за вас, като например можете да използвате индонезийски за по-позната употреба.

UCWeb Inc. Браузърни приложения ИЗТЕГЛИ

2. Mozilla Firefox

Mozilla Firefox е и един от най-добре представените уеб браузъри, които се използват широко от кибер изследователите. Firefox има и няколко предимства, като например възможност за защита на изтеглянията от възможни злонамерени приложения, вградена функция за блокиране на изскачащи прозорци и Firefox, който не консумира твърде много RAM. Готино, нали?

Mozilla Organisation Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Опера

Следващият най-добър уеб браузър е Opera . Opera носи опростен интерфейс и е удобна за гледане. Този браузър също има възможност да използва индонезийски с добър речник. За проблеми с зареждането скоростта и рендирането на Opera са доста добри. Най-хубавото е, че Opera може да бъде интегрирана със сайта BitTorrent, така че изтеглянето на каквото и да е също е по-лесно. Страхотен!

Opera Software ИЗТЕГЛЯНЕ на браузърни приложения

4. Сафари

Някой знае ли браузър, наречен Safari ? Да, обикновено най-добрият уеб браузър, който сме срещали на устройства с Mac или iOS. Safari обаче има и поддръжка за Windows. Предимството е, че този браузър има функция, наречена Nitro Engine, която може да помогне за увеличаване на скоростта на обработка на данни в уеб-базирани системи за приложения. Дизайнът на интерфейса също е много привлекателен, много по-различен от другите браузъри.

Приложения за браузър на Apple Inc. ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Microsoft Edge

Microsoft Edge е браузър, който замества Internet Explorer в Windows 10. Този качествен уеб браузър е оборудван с няколко функции, които са доста полезни за потребителите му. Един от тях е, че Microsoft Edge вгражда функция, която може да ви помогне да правите снимки на даден сайт, да добавите няколко малки бележки, можете също да оцветите и запазите резултатите. В допълнение, функцията Cortana също е в състояние да ви разглези, когато изследвате виртуалния свят. Можете да опитате г-жа Edge с помощта на Windows 10 Insider Preview .

Производителност Microsoft Corporation Apps ИЗТЕГЛЯНЕ Производителност Microsoft Corporation Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Комодо Дракон

Ако сте загрижени за цялата си поверителност, докато сърфирате , не се колебайте да използвате браузъра Comodo Dragon . Този браузър е браузър , базиран на хром, който се фокусира върху сигурността и поверителността . В съответствие с темата, този браузър се отличава с SSL идентификация на сертификат , гарантирана сигурност за поверителност и по-висока стабилност на сърфирането .

Изтеглете приложенията за браузър Comodo

7. Макстон

Трябва да не сте запознати с браузър, наречен Maxthon . Да, този браузър не е много търсен. Не се заблуждавайте обаче, този браузър е много лек в сравнение с други браузъри. Maxthon е много по-малко ефективен от паметта. Функцията за режим на четене е налична и в този най-добър уеб браузър. О, да, има нещо, наречено Snap функция, която е приставка , която ви улеснява да правите екранни снимки . Интересно нали?

Приложения за браузър Maxthon International Ltd ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Вивалди

Vivaldi е нов браузър, разработен от бившия изпълнителен директор на основателя на Opera Sofrware. Едно от изключителните предимства, представени от Vivaldi, е, че този най-добър браузър се поддържа от функцията за лесно групиране , която може да групира страници от даден сайт на едно място. Така че, ако искате да превключвате раздели в рамките на един сайт, просто трябва да задържите курсора на мишката върху стека . Лесно нали?

Vivaldi Technologies ИЗТЕГЛЯТ приложения за браузър

9. Хром

Всъщност Chromium е браузър, който е малко по-малко препоръчителен . Въпреки това оригиналният Chromium има една страхотна функция, която е, че е с отворен код . Chromium също все още работи добре с услуги от Google, но е много по-лек браузър.

Изтеглете Google Sites Browser Apps

10. Искрица Baidu

Baidu Spark е най-добрият уеб браузър, базиран на Chromium . Неговият двигател е същият като Google Chrome. Дизайнът на интерфейса, който се носи обаче е донякъде интересен. Освен това можете да смените кожата според вашите желания. Този браузър също е в състояние да се интегрира с Facebook. В действителност, Baidu Spark също поддържа жестове Лох момчета . Ако искате да знаете други предимства, можете да прочетете статията ** Някои от предимствата на браузъра Baidu, които трябва да знаете **.

Baidu Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са 10-те най-добри уеб браузъра за замяна на Google Chrome, които можете да изтеглите и използвате безплатно, известни още като безплатни. Кой уеб браузър е вашият любим? Споделете мнението си в колоната за коментари по-долу.