10 препоръки за най-новото и най-добро аниме през 2020 г.

Най-новото аниме 2020 се оказва много добро! Любопитни ли сте за най-доброто аниме през 2020 г., което си заслужава да гледате? Хайде, вижте препоръките за това последно страхотно аниме!

Най-новият аниме състав през 2020 г. е много вълнуващ, банда. Въпреки че някои графици за издаване на аниме бяха отложени поради пандемията, някои вече се излъчиха и успешно станаха любими на хората.

Започвайки от екшън аниме , комедия, парче живот , до спортно аниме, всичко е в най-новата гама от аниме 2020.

Ако сте фен, не просто гледайте най-добрите аниме състави за всички времена! Също така трябва да гледате най-новата колекция от анимета за 2020 г., която ApkVenue ще прегледа този път, банда.

Има толкова много аниме, които си струва да гледате през 2020 г., и този път ApkVenue избра най-новото страхотно аниме, което да гледате от многото аниме, издадени тази година.

Защо трябва да гледате най-новото аниме?

Аниме индустрията винаги предлага поредица от интересни шоута всяка година, а през 2020 г. има и много нови анимета, които си струва да се гледат .

Някои от най-добрите препоръки за аниме за 2020 г., както и най-новите, има и такива, които са продължение на успешната аниме поредица, има и нови аниме, чийто външен вид се превърна в гореща тема за разговор.

Нещо повече, някои от новото аниме, лансирано тази година, са адаптации на добре познатия комикс на Webtoon с милиони фенове по целия свят.

Ето защо е срамно да пропуснете състава на най-новото аниме от 2020 г., което да гледате . По отношение на разнообразието и историята, това аниме от 2020 г. е гарантирано по-добро от предходната година.

Най-добрите препоръки за 2020 г. и най-новите анимета, трябва да гледате!

За вашите истински фенове на аниме или тези, които тепърва започват да гледат аниме, 2020 е може би подходящата година за гледане на аниме .

От януари до момента на публикуване на тази статия през 2020 г. са пуснати много аниме и качеството е много добро.

Ето защо всъщност е доста трудно да се направят препоръки за най-новото аниме през 2020 г., защото почти всички аниме, пуснати тази година, си заслужават да бъдат гледани.

Въпреки това ApkVenue избра някои от най-новите анимета за 2020 г., които този път ще бъдат включени в списъка въз основа на сайтове за рейтинг, както и от форуми на фенове на аниме. Ето пълния списък.

1. Кагуя-Сама: Любовта е война 2 сезон

Тази последна препоръка за аниме от 2020 г. започва с едно от най-добрите анимета за романтични училища, Kaguya Sama: Love Is War Season 2.

Продължавайки по блестящите си стъпки от предходната година, вторият сезон на това аниме ще бъде тук през 2020 г. със същата предпоставка, но с различно усещане .

В това аниме ще бъдете поканени да станете свидетели на динамиката на любовта и престижа, показани от Кагуя и Широгане.

И двамата се харесват, но не са склонни да изразяват чувствата си, въпреки че времето им заедно не е дълго. Заинтригувана нали, същата история?

Заглавие Кагуя-сама: Любовта е война Сезон 2
На живо 11 април 2020 г. - 27 юни 2020 г.
Епизод 12
Жанр Комедия, психологическа, романтика, училище, Сейнен
Студио A-1 Снимки
Рейтинг 8,85 (MyAnimeList.com)

2. Играта на Дарвин, най-новото мистериозно действие на Аниме 2020

Освен това има мистериозно екшън аниме, което няма да ви накара да спрете да усещате напрежението, когато го гледате, а именно Играта на Дарвин.

Това последно аниме от 2020 г. разказва историята на момче от гимназията на име Канаме Суду, което изведнъж попада в капан в мистериозна игра за оцеляване , наречена Дарвин игра.

Тук Канаме трябва да направи всичко, което е по силите му, за да разкрие причината, поради която може да бъде хванат в капан в подобна ситуация, като същевременно оцелее целта на жестоките врагове, които винаги дебнат живота му.

Заглавие Играта на Дарвин
На живо 4 януари - 2 - 21 март 2020 г.
Епизод 11.
Жанр Екшън, Мистерия, Шунен
Студио Nexus
Рейтинг 7,38 (MyAnimeList.com)

3. Кулата на Бог, Нова препоръка за аниме 2020 Адаптирана от Webtoon

Tower of God е едно от най-добрите аниме през 2020 г. благодарение на успеха си в представянето на интересна история, както и вграждането на напрегнато действие във всеки епизод.

Това фантастично аниме е оригинална аниме поредица от Crunchyroll, която се основава на известната поредица Webtoon със същото заглавие.

В това аниме сте поканени да отидете на приключение в нов свят, пълен с мистерия , като същевременно бавно разгадавате историята зад героите, които са не по-малко загадъчни.

Заглавие Божия кула
На живо 2 април - 25 юни 2020 г.
Епизод 13
Жанр Екшън, приключение, мистерия, драма, фентъзи
Студио Телеком анимационен филм
Рейтинг 7,83 (MyAnimeList.com)

Други нови препоръки за аниме за 2020 г. ...

4. Дорохедоро

За тези от вас, които харесват фентъзи аниме, Dorohedoro може да бъде интересен избор за гледане през 2020 г. Този страхотен най-нов аниме съчетава много добре елементи от фантазия, екшън и комедия .

Едно от най-добрите аниме през 2020 г. се развива в свят, който е много по-различен от света на хората днес. В този свят силните властват и имат право да потискат слабите.

Настройките не само са уникални, но дизайните на всеки герой в това аниме са направени по различен начин и техният характер далеч не е обикновен.

Това ново аниме за 2020 г. може да бъде интересен развлекателен материал за онези от вас, които са отегчени от масовото аниме като цяло.

Заглавие Дорохедоро
На живо 13 януари - 30 март 2020 г.
Епизод 12
Жанр Екшън, комедия, ужас, фентъзи
Студио MAPPA
Рейтинг 8.14 (MyAnimeList.com)

5. Сомалийски и горски дух

Все още от аниме с фантастичен жанр, следващата препоръка за аниме от 2020 г., която си струва да се гледа, е Сомалия и горския дух .

Това аниме се развива в свят, в който живеят много магически същества и хората се превръщат в раса, която е застрашена .

Фокусът на това аниме е пътуването на човешко момиче до голем рейнджър и как това пътуване прави връзката между двамата още по-динамична.

Заглавие Сомалийски и горски дух
На живо 10 януари - 27 март 2020 г.
Епизод 12
Жанр Приключение, драма, фентъзи, парче живот
Студио Satelight
Рейтинг 7,85 (MyAnimeList.com)

6. Haikyu !!: To The Top, най-новата спортна тематика 2020 Аниме

Следващата последна препоръка за аниме от 2020 г., която трябва да гледате, е Haikyu !!: To the Top. Това аниме е четвъртият сезон на известното спортно аниме, Хайкю !!.

В този четвърти сезон историята, която се пренася, е малко по-различна от преди, защото фокусът не е върху мачовете между гимназиалните отбори, а върху тренировъчния лагер на героите.

Eits, това не означава, защото няма конкуренция, историята става скучна. Тук сте поканени да станете свидетел на борбата на Shouyou Hinata, която трябваше да се промъкне в тренировъчния лагер, защото не беше поканена .

Хината трябва да е готов да бъде момче с топка, за да види избраните играчи да тренират тук. Ще можете да усетите как борбата и страстта на Хината са в това аниме.

Заглавие Хайкю !!: Към върха
На живо 11 януари - 4 април 2020 г.
Епизод 13
Жанр Спорт, комедия, драма, Шунен
Студио Производство IG
Рейтинг 8.46 (MyAnimeList.com)

7. Богът на гимназията

Друга популярна аниме поредица, адаптирана от известния комикс на Webtoon, която трябва да гледате, е Богът на гимназията.

Това екшън аниме разказва историята на момче от гимназията Мори Джин, което участва в най-големия турнир по бойни изкуства в Корея . Със своите умения в борбата, Мори е уверен да спечели тук.

Този турнир по бойни изкуства има много по-голяма тайна зад гърба си . Каква е тази тайна? Просто гледай анимето, банда.

Заглавие Богът на гимназията
На живо 6 юли 2020 г. -? (В момента се излъчва)
Епизод 13
Жанр Екшън, Sci-Fi, Приключенски, Комедия, Shounen
Студио MAPPA
Рейтинг 7,78 (MyAnimeList.com)

8. Страхотен претендент, най-новото готино аниме 2020

Това аниме има сюжет, който е малко по-различен от анимето като цяло . Тук ще станете свидетели на това как престъпниците действат срещу други престъпници.

Тази битка се води не с престрелка или юмручен бой, а по-скоро с умна битка, който е по-добър в подлъгването на опонента си .

Има много свежи вицове, които можете да намерите тук, както в други комедийни аниме, а историите, които се сервират, са не по-малко интересни.

Great Pretender е една от препоръките за аниме 2020, която наистина трябва да гледате.

Заглавие Страхотен претендент
На живо 2 юни 2020 г. -? (В момента се излъчва)
Епизод 23.
Жанр Екшън, Приключенски, Мистерия, Комедия, Психологически
Студио Wit Studio
Рейтинг 8.29 (MyAnimeList.com)

9. Царство Сезон 3

Следващата препоръка за аниме от 2020 г. е темата за средновековната война . Това аниме е вдъхновено от войната по време на китайската императорска династия.

Това аниме разказва историята на пътуването на военачалник и крал, който се опитва да обедини равнините на Китай .

В този трети сезон техните борби, които вече са на лице, се оказват през по-големи препятствия от преди.

Това аниме е много подходящо за гледане за тези от вас, които обичат колосални филми, които показват много елементи на война и политика в тях.

Заглавие Кралство Сезон 3
На живо 6 април 2020 г. -? (В момента се излъчва)
Епизод -
Жанр Екшън, История, Военен
Студио Указателно студио
Рейтинг 8.51 (MyAnimeList.com)

10. Re: Нулев втори сезон

Развълнуван от първия сезон, Re: Zero се завръща през 2020 г. с история, която е не по-малко вълнуваща от първия сезон .

Тук отново ще станете свидетели на приключенията на Нацуки Субару в света на Исекай, изпълнен с озадачаващи мистерии .

В това аниме на Исекай пътуването на Субару за спиране на злата заплаха не е спряло. Не само това, Субару също трябваше да се изправи пред горчиви последици поради своята тайнствена сила.

Заглавие Re: Нулев втори сезон
На живо 8 юли 2020 г. -? (В момента се излъчва)
Епизод 13
Жанр Драма, фентъзи, психология, трилър
Студио Бяла лисица
Рейтинг 8.49 (MyAnimeList.com)

Това е препоръката за най-новото аниме през 2020 г., което заслужавате да гледате. Поредицата от препоръки за аниме на Jaka гарантирано ще бъде интересен развлекателен материал за вас.

Много от най-добрите аниме през 2020 г. имат различна концепция от другите аниме, така че гарантирано няма да ви е скучно, когато гледате това аниме.

Ако имате други най-добри препоръки за аниме, нека не забравяме да споделите в колоната за коментари по-долу, Добре!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .