изтегляне на кръстосване на животни: джобен лагер android apk

Искате ли да изтеглите безплатно Animal Crossing Pocket Camp? Точно така, ApkVenue предостави APK на Animal Crossing Pocket Camp, безплатно за вас!

Искате ли да изтеглите Animal Crossing ? Искате ли да играете, но не можете да го намерите в Play Store? Тогава какво, ако го нямате в Play Store?

Ако търсите тази игра в Play Store, може да е трудно да я намерите. Поради последната серия Animal Crossing: New Horizon се предлага само за конзолата Nintendo Switch.

Мобилната версия на самата игра, Animal Crossing Pocket Camp, също не влиза в Индонезия, така че за потребителите на Android в Индонезия ще бъде малко трудно да играят тази игра.

Но просто се успокойте, ApkVenue има APK игра Animal Crossing, която можете да изтеглите безплатно и ApkVenue вече я е опитал и играта подскача !

Изтеглете играта Animal Crossing Pocket Camp APK

Конзолните играчи на Nintendo Switch трябва да са запознати с поредицата игри Animal Crossing, тъй като има толкова много варианти на заглавието на тази игра.

За устройства с Android и iOS съществува играта Animal Crossing: Pocket Camp , която може да бъде интересна алтернатива за тези от вас, които се интересуват от този франчайз .

Тази игра е симулационен жанр и е разработена от Nintendo. Пресичането на животни е подходящо за всички възрасти, от родителите ви до малките ви племенници.

След като изтеглите Animal Crossing Android, можете да правите различни неща в него като изграждане на къщи, събиране на антики и много други.

Минимални спецификации на играта Преминаване на животни: Джобен лагер

Тази игра APK на Animal Crossing Pocket Camp е достъпна за потребители на Android и iOS. За потребителите на Android се изисква поне OS 4.4 или по-нова версия.

Освен това ви трябват поне 1,5 GB RAM, за да можете да играете безпроблемно тази игра. Самото съхранение отнема около 150MB .

За потребители на iOS можете да възпроизвеждате този мобилен телефон, ако устройството ви вече използва iOS 9.0 или по-нова версия.

Минималните спецификации за тази игра са малко по-тежки в сравнение с други игри с Android, но това е сравнима с игрите, които ще изпитате.

Animal Crossing Game Link за изтегляне: Pocket Camp APK

Тази игра има 3D графика, която е много приятна за окото, банда! Контролите за движение също са много гладки, много приятни за управление.

Следователно размерът на APK файла на тази игра също е доста голям. Също така трябва да изтеглите файлове отново, когато отваряте играта.

Въпреки това, според ApkVenue, тази игра си струва да се опита. Любопитен? Просто изтеглете играта Animal Crossing: Pocket Camp APK по-долу!

Игри за симулация на Nintendo ИЗТЕГЛЕТЕ

Ако сте завършили процеса на изтегляне, можете да инсталирате както обикновено. Уверете се, че сте предоставили достъп, така че вашият мобилен телефон да може да инсталира приложения, които идват извън Play Store.

Animal Crossing Game : Pocket Camp е игра, която може да се играе безплатно. Има обаче няколко артикула, които могат да бъдат закупени с помощта на Leaf Tickets .

Характеристики на играта за пресичане на животни: Pocket Camp

Това, което прави тази игра толкова пристрастяваща, е, че играчите ще изживеят живота в социална симулация в свят, обитаван от животни.

Подобно на RPG игрите, можете да направите своя аватар, както искате, и можете просто да правите дейности, които харесвате.

Има много повече функции, които можете да проучите след изтеглянето на играта Animal Crossing Android, гарантирано ще ви накара да се почувствате като у дома си с мобилния си телефон. Някои от най-интересните основни характеристики на тази игра включват:

1. Декориране на лагера и изработка на мебели

Не само аватари, можете също да украсите къмпинга, в който живеете. Можете да го направите да изглежда сладък или спортен .

Трябва да се събират материали като дърво и памук, за да можете да направите мебели, за да подобрите външния вид на лагера.

Започвайки от палатки, хамаци , известни още като хамаци, до камини, които можете да настроите според вашия вкус. Можете дори да направите страхотно кафене на открито !

Тук можете да разширите сградата, в която живеете, по желание, да добавите толкова интересни орнаменти, колкото искате, а също така можете да посетите и лагерите на други хора.

2. Помощ за животните

В този свят на игра обитателите са животни с човешки тела. Подобно е на легендарното аниме Dragon Ball, банда! Има повече от 100 животни с уникални личности.

Всяко животно ще осигури уникален куест, така че да дойде във вашия лагер. Вашата работа е да изпълнявате куеста .

Някои търсят риба, плодове, насекоми или други задачи. Не се притеснявайте, ще получите награда, ако успешно попълните заявката.

Животните в играта Animal Crossing Mobile също са разпръснати на различни места. Можете да се обърнете към тях, за да могат да разберат искането им.

Е, всяко от тези животни също има някакво ниво на приятелство. Колкото по-високо е нивото, толкова по-лесно ще бъдете да ги поканите да дойдат във вашия лагер.

Колкото повече животни идват във вашия лагер, толкова по-празнична ще бъде атмосферата в лагера.

Ако е обобщено, играта Animal Crossing: Pocket Camp е игра, която ще ви накара да изследвате, да се срещате с приятели и да събирате предмети, за да изградите лагера на мечтите си.

Освен това тази игра има графичен дисплей над средното, което ни кара да се чувстваме така, сякаш играем на конзолата Nintendo Switch.

Има ли други игри на Nintendo, които бихте искали да играете на телефона си? Не забравяйте да напишете в колоната за коментари, добре!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Fanandi Prima Ratriansyah .