5 основни сайта, за да се отървете от скуката и стреса поради назначения

За да не се чувствате отегчени, когато имате свободно време в офиса или в кампуса, JalanTikus ще ви предостави списък с важни сайтове, за да се отървете от скуката си.

Колкото и да харесвате и обичате нещо, непременно ще имате скука. Когато това се случи, играта на игри или гледането на филми може да бъде опция за избавяне от скуката ви.

Но когато няма нови филми и просто играете същите игри, определено ще ви омръзне. Така че, за да не се чувствате отегчени, когато имате свободно време в офиса или в кампуса, JalanTikus ще ви предостави списък с важни сайтове, за да се отървете от скуката си.

  • 10 сайта „Не са важни“, но доказано се отървават от скуката
  • Искате да направите личен уебсайт? Опитайте тези 3 сайта!
  • 5 най-добри сайта за намиране на друг трафик на уебсайтове

Важен сайт, за да се отървете от скуката

Вместо да се онемявате и отегчавате, защото чакате с часове да се приберете от работа, по-добре е да отворите следните сайтове. Гарантирано да загубите скуката си!

1. Безполезен сайт

Не всички сайтове, които не са важни, са безполезни. Един несъществен сайт, който може да ви помогне да се отървете от скуката, е The Useless Web . На този сайт ще бъдете отведени до различни други сайтове, които предоставят забавно и ненужно съдържание, за да се отървете от скуката си, когато щракнете върху бутона МОЛЯ.

Има анимирани снимки на хора, удряни от змиорки, съдържание на хора, които крещят „HEEEEEY“, или дори цели страници на манго. Гарантирано, че няма да ви омръзне, повечето от тях са същите като съдържанието.

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Изправете се пред Facebook

Замисляли ли сте се колко хора използват Facebook днес? Без да се налага да чакате официален доклад от Facebook, можете да наблюдавате броя на потребителите на Facebook в The Face of Facebook .

Уникално, този фон на уебсайта използва всички снимки на профила във Facebook, подредени, за да се превърне в мозайка. Когато кликнете върху снимка, ще бъдете отведени до профила във Facebook. Вместо да се онемявате, просто опитайте да потърсите своя профил!

3. Рисуване на коприна

Ако твърдите, че сте креативни, може би важен сайт, който трябва да опитате, е Weave Silk . На този сайт ще бъдете предизвикани да направите изображенията възможно най-креативни, като преместите курсора на мишката. Толкова е вълнуващо, Weave Silk дори се предлага под формата на приложение за iOS.

4. Сайт за мек шепот

Той каза, че дъждът винаги носи носталгия. Така че, за тези от вас, които искат да запомнят определена атмосфера, когато сте били с него, опитайте да отворите „Тихо мърморене“ . Този уебсайт ще ви представи различни звуци от различни ситуации.

Не само дъжд, има и много друга атмосфера, на която можете да се насладите, като кафенета, бриз и други. Така вашата носталгична атмосфера ще бъде още по-вълнуваща и комфортна. Soft Murmur също се предлага под формата на приложение за смартфон.

5. Уебсайт за пиано

Вместо да бъде празно, опитайте да отворите Touch Pianist. Този уебсайт ще развали ушите ви с музиката на акорди за пиано, които можете да свирите сами, като кликнете върху дисплея.

Това са 5 важни сайта, които трябва да знаете, за да се отървете от скуката. С тези 5 сайта е гарантирано, че няма да онемеете, когато се чувствате отегчени на работа или в кампуса!

Прочетете също статии за други уебсайтове на Epi Kusnara или статии за JalanTikus.