7 най-добри игри на digimon за всички времена, ще ви накарат да се чувствате носталгични!

Кой тук си спомня анимационния сериал Digimon? Освен че сериалите са забавни, има и много игри на Digimon, които е забавно да се играят

2000-те години бяха златна ера за анимационни филми по индонезийската телевизия. Най-добрите карикатури се показват в неделя сутрин до обяд.

Един от най-добрите анимационни филми в началото на 2000-те в неделя сутрин, който имаше много фенове беше Digimon . Агумон, Габумон и приятели са лоялни да изпълват нашите неделни утрини.

Digimon не са само в карикатури, нали знаете. Има и няколко игри на Digimon, които са не по-малко популярни от карикатурите. Ако сте фен на Digimon, може би вече сте играли.

Любопитен? Продължете да слушате следващата статия на ApkVenue, банда!

7 най-добри игри на Digimon за всички времена

Въпреки че е по-малко популярна в Индонезия, играта Digimon е много популярна в родната си страна, Япония, дори в бандите на САЩ.

Ако си спомняте, на PS1 има игри Digimon, които са най-популярните и широко играни от индонезийците, а именно Digimon Rumble Arena и Digimon World .

Не само от платформата PS1, този списък ще съдържа различни игри Digimon, пуснати на различни платформи. Кой знае, искаш носталгия, банда.

Въз основа на рецензии и проучвания, циркулиращи в интернет, ApkVenue направи списък със 7-те най-добри игри на Digimon за всички времена . Вижте го !

1. Digimon Story: Cyber ​​Sleuth

2015 - 2016 е ера на възраждане за Digimon, банда. Причината е, че след пускането на филма Digimon Tri , който успя да спечели сърцата на феновете, излезе и 1 най-добро заглавие на играта Digimon.

Digimon Story: Cyber ​​Sleuth е най-добрата игра на Digimon, пусната през 2015 г. за PSVita, след това преиздадена за платформата PS4 през 2016 г.

Тази игра има жанр "Стратегична стъпка", но е представена много добре. Трябва да победите враговете си с брилянтна стратегия.

Причината, поради която тази игра се нарича най-добрата, е поради големия брой Digimon в играта, много вълнуваща история и добра игрална графика.

Всъщност тази игра е много популярна в САЩ, банда. Въпреки че не е популярен в Индонезия, ако твърдите, че сте любител на Digimon, наистина трябва да играете тази игра.

Подробности Информация
Разработчик Media.Vision
Платформа PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Switch
Дата на излизане 12 март 2015 г.
Жанр RPG, JRPG, ARPG

2. Digimon World

Digimon World е една от най-добрите игри на Digimon, пусната на платформата PS1 през 1999 г. Интересното е, че тази игра е пусната 2 месеца преди излизането на анимето Digimon, банда.

Тази игра JRPG ще ви покани да спасите цифровия свят, като се биете с врагове. Както всяка RPG игра, трябва да тренирате и да изравните Digimon, за да го направите по-силен.

Разликата е, че Digimon в тази игра ще се развива случайно според състоянието, което има Digimon. Уау, разбира се, че е наистина вълнуващо, банда.

Тъй като това е игра от старо училище, може да ви е трудно да играете тази игра, тъй като инструкциите за търсене не са толкова ясни и обективни, колкото днешните игри. Но все пак забавно, наистина.

Подробности Информация
Разработчик Бандай, Развиващ се летящ тигър
Платформа PlayStation, компютър
Дата на излизане 28 януари 1999 г.
Жанр RPG, JRPG, ARPG

3. Digimon World: Следваща поръчка

Digimon World: Next Order е друга най-добра игра на Digimon, която предлага забавно и вълнуващо преживяване в играта

В тази игра ще бъдете придружени от 2 Digimon, които трябва да бъдат обучени, както и да се възпитават, за да станат по-силни и по-щастливи с вас, банда.

Двамата Digimon могат да се развият и дори да се присъединят, за да се превърнат в нов Digimon, който определено е по-силен. Значи старата носталгия, а, банда?

Историята на тази игра е много интересна и има сюжет, подобен на анимето, който е да спаси цифровия свят от унищожение. Въпреки това, тази игра е една от най-добрите, банда!

Подробности Информация
Разработчик BANDAI NAMCO Развлечения, BB Studio
Платформа PlayStation 4, PlayStation Vita
Дата на излизане 17 март 2016 г.
Жанр RPG, JRPG, ARPG

4. Digimon World Re: Digitize

Digimon World Re: Digitize е игра на Digimon, пусната през 2012 г. за PSP и е много популярна в Япония. За съжаление тази игра е пусната само на японски, банда.

Много фенове на тази игра най-накрая преведоха езика в играта на английски, поради любовта си към тази игра.

Тази игра не използва поетапни стратегически елементи в битка, а вместо това използва система в реално време, където вие като треньор трябва да инструктирате своя Digimon.

Въпреки това вие не контролирате своя Digimon и давате само предложения за това как трябва да се бият. Точно както в карикатурата, банда.

Подробности Информация
Разработчик три-Крещендо
Платформа PlayStation Portable, Nintendo 3DS
Дата на излизане 19 юли 2012 г.
Жанр RPG, Digital Pet

5. Digimon Rumble Arena

Ако сте геймър от ерата на PS1, със сигурност сте играли или поне сте чували за тази една игра.

Digimon Rumble Arena е една от най-добрите игри за PS1, а също и най-добрата игра на Digimon, пусната някога.

Тази игра, която беше пусната през 2001 г., предлага различен геймплей от другите игри на Digimon, като изпълнява системата на бойната арена .

Ако обичате бойни игри, тази игра е идеална за вас, банда.

Тази игра ще зарадва феновете на първата серия 3 Digimon (Digimon Adventure, Digimon Adventure 02 и Digimon Tamers), защото героите са доста пълни.

Въпреки че е направено продължение на PS2, Digimon Rumble Arena на PS1 все още е предпочитано от много хора поради дебелата носталгия и по-готиния геймплей.

Подробности Информация
Разработчик Бандай, Хъдсън Софт
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 6 декември 2001 г.
Жанр Борба

6. Digimon World Dawn & Digimon World Sumrak

Digimon World Dawn & Digimon World Dusk са 2 заглавия на игри, които всъщност имат една и съща история, но с малко по-различно съдържание.

Тази игра, която е продължение на Digimon World DS, беше пусната в Nintendo DS през 2007 г.

Подобно на други Digimon игри, Digimon Световната Dawn & Здрач има JRPG жанра с походова битка система .

Разликата между Digimon World Dawn и Digimon World Dawn Dusk всъщност не е толкова значима, банда.

В Digimon World Dawn ще започнете играта със стартер Digimon с елементи на Holy , Dragon , Water и Bird .

Междувременно Digimon World Dusk предлага стартер Digimon с елементи от насекоми , растения , машини , звяр и тъмнина .

По отношение на историята няма разлика и двете са много вълнуващи за вас да играете.

Подробности Информация
Разработчик Bandai, BANDAI NAMCO Entertainment, Bandai Namco Holdings, BB Studio
Платформа Nintendo DS
Дата на излизане 29 март 2007 г.
Жанр RPG

7. Digimon World 3

Digimon World 3 е най-добрата игра на Digimon, издадена през 2003 г., в края на ерата на PS1.

Мнозина смятат, че тази игра е най-добрата сред серията Digimon World PS1.

Digimon World 3 взема най-добрите елементи от двете предишни заглавия и ги усъвършенства, за да представи най-добрите игри на Digimon на PS1.

Плавният и много бърз геймплей и отличната графика за PS1 игрите правят тази игра достойна да бъде наречена най-добрата игра на Digimon.

Ако никога не сте играли игра Digimon, можете да опитате да играете тази игра, банда. Кой знае, може да се влюбите.

Подробности Информация
Разработчик Бандай, BB Studio
Платформа Конзола за игри
Дата на излизане 5 юни 2002 г.
Жанр RPG

Това е статията на Jaka за 7-те най-добри игри на Digimon . Надяваме се, че тази статия ще ви помогне да си припомните миналото и може да бъде препоръка за най-добрите игри, които можете да играете.

Любимата ви игра в списъка ли е? Напишете отговора си в колоната за коментари, да!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Prameswara Padmanaba