дълбоки alucard мобилни легенди

Ето ръководството за Alucard, създайте специални елементи от Alucard и разнообразни интересни съвети за трикове за Alucard Mobile Legends. За да увеличите максимално използването на Alucard в битка в Mobile Legends.

Alucard , Demon Hunter е един от героите на Mobile Legends: Bang Bang с ролята на Fighter . Той използва меч като основно оръжие и има добра бойна скорост и болезнени умения.

Вие ли сте един от потребителите на Alucard в Mobile Legends: Bang Bang? Трябва да знаете дълбоко кой е Alucard и как да го използвате правилно. Хайде, вижте пълната информация!

Moonton Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Кой е Alucard и използваните умения

Миналото на Алукард, което го направи това, което е сега. Родителите на Алукард бяха убити от демони, докато той беше арестуван за изтезания. Един път Алукард бил помогнат от ловец на демони и отгледан от него.

Алукард е отгледан като ловец на демони, способността му се вижда още от младини в битка с демони.

Той също така има 3 обещания като ловец на демони, способен да използва оръжието си с меч, за да се бие с демони, да побеждава враговете, които му пречат, и да убива всеки демон в света.

Добре, достатъчно за фона на Alucard. Нека да влезем в самото умение Alucard:

1. Умение

Умение Информация
Пасивно преследване при атака на 1 враг щетите ще бъдат увеличени с x1,2. Ако има 2 врага, допълнителните щети са x1,1. След изпълнение на умението, обикновена атака ще доведе до x1,2 щети, след което Alucard скача към целта
Умение 1 Разделяне на земята (Физически щети) Охлаждане: 10/9/9/8/8/7 секунди


Alucard ще скочи до целта и ще нанесе 240 физически щети (+ 160% физическа атака) и ще предизвика моментно забавяне.

Умение 2 Вихрена наклонена черта (физическо увреждане) 5 секундно охлаждане


Alucard атакува околните врагове и нанася 230 физически щети (+ 140% физическа атака)

Умение 3 Вълна на делене (Ultimate) Алукард ще увеличи физическото си спасяване с 20% и ще маркира целта, за да получи допълнително спасяване от 100% за 8 секунди, когато го атакува. По време на продължителността на умението, Alucard може да намали енергийната вълна напред, за да даде 440 физически щети (+ 220% физическа атака)

Добре, след като знаете какви умения можете да използвате като Alucard. Това са съвети за реда на използване на самото умение според ApkVenue:

2. Използване на умения

Атака на врага в тълпата: Умение 3 2 1 2 повторете

Атакуване на далечни врагове: Умение 1 3 2 3 1 повторение

Използването на това умение може да се промени в зависимост от вашата бойна ситуация, можете също да го комбинирате с различни активни предмети или бойни заклинания .

Емблема, Изграждане на артикули и Алукард за бойни заклинания

1. Емблема

Всъщност, петелът Alucard с емблемата на Physical или Jungle . Тъй като основното умение и цел на Alucard наистина е да атакува или носи, важно е да носите емблема, която може да добави физическата атака на Alucard.

Въпреки това, освен това можете да използвате други емблеми според начина си на игра, не оставайте с двете емблеми по-горе. По-добре да играете по ваш стил !

2. Изграждане на елемент

За да добавите към вашия бог Alucard герой, имате нужда от съответния елемент за изграждане. Всеки елемент за изграждане има различно предназначение и влияе на вашия атрибут Alucard, докато играете. Ето някои компилации на елементи, които можете да използвате в зависимост от целевата употреба на Alucard. (сортирано по покупка от първо до последно)

 1. Дяволската сграда (атака и спасяване): Нос на Хаас, Бързи ботуши, Ярост на Берсерк, Безкрайна битка, Крила на Кралицата на Апокалипсиса, Безсмъртие

 2. Убиецът на демони (големи щети): Haas's Claw, Swift Boots, Hunter Strike, Berserker s Fury, Malefic Roar, Blade of Despair

 3. Изграждане на джунглата: Raptor Machete, Swift Boots, Haas's Claw, Berserker s Fury, Malefic Roar, Blade of Despair

3. Бойна магия

За бойни заклинания, подходящи за Alucard, е по-добре да използвате Purify или Retribution. Пречистването помага на Alucard да се бори с контрола на тълпата и възмездието е добро, ако вземете джунглата.

Разбира се, можете да използвате други бойни заклинания като Execute, Iron Wall и Petrify в зависимост от вашия стил на игра или необходимостта да се биете с екип.

Комбинации и плюсове на Alucard

1. Комбинация

След като приключите с формирането на Alucard, вие също трябва да обърнете внимание на най-подходящите партньори и врагове, които момчетата трябва да избягват. Следното е пълно:

Подходящи партньори :

 • Естес
 • Зилонг
 • Евдора

Врагове, които да избягвате / убивате незабавно :

 • Циклоп
 • Евдора
 • Фани

2. Силни и слаби страни

Всеки герой на Mobile Legends трябва да има предимства и недостатъци, както и момчета от Alucard. ами тук са предимствата и недостатъците на Alucard като цяло:

Предимства:

 • Лесно за преследване на врагове
 • Преживейте битката с начин на живот
 • Дълго изчакване

Слабости: Трудно е да се бориш с герои с ранни граници в началото на играта.

Спорът на Alucard

Последното нещо, което ще обсъдим, е противоречието за превръщането на персонажа в момчета от Алукард, ако внимавате внимателно, не е ли Алукард много подобен на Данте от Devil May Cry!

Освен това мнозина смятат, че уменията и атаките на Alucard се получават от Aatrox League of Legends. Докато външният вид и характер на Aatrox също са почти подобни на Argus, който също е герой на Mobile Legends. Какво мислите, момчета?

Е, това е пълното ръководство на Alucard, което можете веднага да играете на Mobile Legends: Bang Bang. Това ръководство е полезно само за да ви помогне да разберете характера на Alucard и основната му употреба.

Продължавайте да тренирате, за да станете надежден играч, момчета, надяваме се, че тази статия Alucard Hero Mobile Legends може да ви помогне да играете по-добре, момчета.

Не забравяйте да напишете мнението си в графата за коментари, харесайте и споделете също! Ще се видим в следващата информация!

Прочетете също статии за Mobile Legends или други интересни статии от Даниел Кахяди .