7 най-добри независими игри през 2019 г.

Уморени ли сте от AAA игри със скучен геймплей? Хайде, вижте списъка с най-добрите инди игри през 2019 г., които трябва да играете. Гарантирано да не източвате портфейла си!

Само за няколко седмици 2019 г. ще се промени на 2020 г. Успяхте ли да направите всичко, което искате тази година , банда?

Jaka лично също има много качествени „спестявания“ на филми през 2019 г., които не е имал възможност да гледа. Така че е идеален за прекарване на празниците в края на годината!

Освен филми, Джака е подготвил и няколко страхотни независими игри, за да запълни свободното си време. Не е нужно да сте от добре познат разработчик, игрите по-долу също имат добро качество.

Препоръки за най-добри независими игри през 2019 г.

От пристигането на индустрията за видеоигри от независими разработчици в края на 2000-те години , светът на видеоигрите е залят от качествени игри, банди.

За разлика от AAA игрите, тези независими игри обикновено имат малък мащаб и цените също са относително евтини.

Но основната точка на продажба, инди игрите обикновено носят уникален тип геймплей, който рядко се среща в масовите игри .

По този повод ApkVenue иска да подчертае тази работа в списъка на 7-те най-добри независими игри през 2019 г. ! Кой знае, може да ви заинтересува, банда!

1. Wargroove

Тази походова стратегическа игра е вдъхновена от серията Advance Wars на Nintendo и дори има много подобен външен вид, банда!

За съжаление самата поредица Advance Wars има ниски продажби, така че Nintendo приспива поредицата от излизането на играта Days of Ruin през 2008 г.

За да запълни тази празнота, разработчикът на Chucklefish създаде Wargroove, който има различна обстановка във фантастичния свят с реалистичните Advance Wars .

Тази игра се оказа успешна на пазара и успя да получи топла похвала от критици като сайта IGN , който даде оценка 8,5 за тази игра, банда!

2. Neo Cab

Замисляли ли сте се някога какво е чувството да си онлайн таксиметров шофьор или не? Защото тази идея беше повдигната в играта Neo Cab от агенция Chance от Сан Франциско .

Като разработчик, базиран в близост до технологичния център в Силициевата долина , агенция Chance повдига и въпроса за влиянието на технологиите, особено на изкуствения интелект , в живота ни.

В тази игра вие играете ролята на Лина , онлайн таксиметров шофьор, който разследва изчезналия случай на своя приятел, като събира улики от пътниците си в таксито.

Със своя уникален геймплей, Neo Cab успя да получи похвала не само от критиците на играта, но и от журналистически институции като The Washington Post, които му дадоха оценка 9,0 .

3. Afterparty

Обикновено виждаме ада, описан като място, изпълнено със зловещи демони и вечни мъки. Но американският разработчик, Night School Studio, има малко по-различна идея.

Във втората си игра, озаглавена Afterparty , те описват, че адът също има работно време, банди. Междувременно извън тези часове демоните и хората, които бяха там, се забавляваха заедно в партията.

Главните герои на тази игра, Мило и Лола внезапно се събуждат в ада и им се казва, че ако искат да напуснат ада, трябва да могат да победят Луцифер в питейно състезание!

Както се досещате, Afterparty има много шантави елементи на хумор, които спечелиха играта с оценка 8,5 от IGN .

4. Външни диви зони

Гледали ли сте някога филма „ Денят на сурка“ , където репортер е хванат във времеви цикъл , банда?

Тази идея беше повдигната и в играта Outer Wilds от американския разработчик Mobius Digital , където играете ролята на астронавт, който постоянно повтаря същите събития.

След 22 минути слънцето в близост до астронавта ще избухне и трябва да намерите начин да избегнете този инцидент в следващия си живот.

Ще продължите да повтаряте този инцидент, докато намерите решение на този проблем и Outer Wilds успее да спечели похвала от IGN, която му даде оценка 8.4 .

5. Моят приятел Педро

Вече има няколко игри, които се опитват да подражават на стилна сцена на престрелка в стил Джон Ву, но може би My Friend Pedro е една от най-добрите, бандата.

Тази игра е направена от разработчика DeadToast Entertainment със седалище в Швеция и разказва историята на някой, получил заповед от магически банан.

Тук ви е възложено да убиете всички врагове пред вас възможно най- стилно с помощта на скейтбордове , тигани и други инструменти.

С много интересен екшън геймплей , My Friend Pedro успя да получи възторжени отзиви от критици като IGN, които му дадоха оценка 8,5 .

6. Изгубена кофа

Едно от нещата, които правят ApkVenue като независими игри, е, че много от тях предлагат различни преживявания, отколкото просто убиване на врагове и едно от тях е тази игра.

Lost Ember от немския разработчик , Mooneye Studios , разказва историята на човешко същество , прерадено във вълк.

В стремежа си да намери причината, поради която се е преродил, вълкът има способността да контролира и други животни.

Разработчикът Mooneye показа любовта си към природата чрез тази игра, която успя да получи много похвали от критици като PC Gamer, който даде оценка 9,0 .

7. Неозаглавена игра гъска

За тези от вас, които се нуждаят от изход за стрес, може би можете да опитате играта без име на гъска от студиото House House от Австралия .

В тази игра вие ще играете ролята на психопатична гъска, чиято единствена цел в живота е да безпокои живота на други хора.

Поради много странна идея, House House първоначално не е мислил, че тази игра може да бъде успешна, но потребителите на мрежата казват различни неща и гъшият герой тук дори се е превърнал в мем.

Освен шега, тази игра получи и много похвали от критиците, като IGN, която даде оценка 8,0 .

Това е, банда, списъкът на 7-те най-добри независими игри през 2019 според Jaka! Ако сте отегчени от същите AAA игри, горепосочените игри могат да бъдат опция.

Вместо да губите 500 000 IDR за най-новата игра на Pokemon, която всъщност не е много добра, можете да се насладите на игрите по-горе само с 100 000 IDR капитал!

Играли ли сте някога играта по-горе? Какво мислите за препоръката на Джака? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Фикри Хариш .