7 най-добри приложения за подкасти 2020, могат да слушат и редактират директно

Объркани къде да слушате подкасти? ApkVenue има най-доброто индонезийско приложение за подкасти, може да слуша подкасти безплатно и да редактира директно в приложението.

Осъзнавате ли, че напоследък тенденцията на подкастите се засилва сред младите хора в Индонезия?

Много влиятелни и YouTubers също са започнали да се опитва тази платформа . Наричайте го популярни имена като Raditya Dika или Deddy Corbuzier , банди.

Е, обикновено слушате подкасти в аудио или видео формат, което на пръв поглед изглежда като радио, където има двама или повече хора, които говорят по дадена тема.

За тези от вас, които искат да слушат безплатни подкасти на индонезийски, тук ApkVenue има най -добрите препоръки за приложение за подкасти за 2020 г. , които трябва да опитате.

Най-добрата колекция от безплатни приложения за подкасти , можете да слушате индонезийски и чуждестранни подкасти !

Преди да влезете в основната тема, може би някои от вас все още се интересуват какво е подкаст и как е дошъл, нали?

Източник на снимката: mediatel.co.uk (Първоначално подкастът е съкращение за излъчването на iPod, което се появи за първи път през 2003 г.)

Накратко, подкастите могат да се интерпретират като тематични и епизодични предавания, при които слушателите могат да се абонират и да получават известия, когато има нови епизоди.

Така че основната точка на подкаста е тематично предаване, състоящо се от няколко епизода и слушателите могат да се абонират , банди.

Така че днес подкастите също идват от различни категории, като подкасти забавления, подкаст ужас, подкаст мотивация, подкасти футбол и много други теми.

Така че не забравяйте да се абонирате за любимите си предавания в най -добрите приложения за подкасти като това по-долу, банда!

1. Котва

Първата препоръка за кандидатстване за подкаст дойде от бандата Anchor . Това приложение има много функции, които ви помагат, особено проблеми с редактирането на подкасти .

Това приложение за създаване на подкасти е много полезно в процеса на звукозапис, редактиране , вмъкване на аудио брони и различни други неща.

Ако искате да публикувате подкаст , Anchor също автоматично създава RSS канал, който незабавно го разпространява на различни други платформи , като Spotify, Google Podcasts и други.

О, да, много хора също казват, че на Anchor може да се разчита като на подкаст приложение, което прави пари. Това се дължи на функциите за осигуряване на приходи и анализ на данни в него, знаете ли.

Подробности Котва
Разработчик Spotify Ltd.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 19MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Anchor тук:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Spotify ( най-доброто приложение за индонезийски подкаст )

Кой все още може да отрече, че Spotify е най -доброто онлайн приложение за стрийминг на музика до момента, банда.

Е, дори чрез Spotify можете да слушате подкасти на други хора безплатно, без да е необходимо да се абонирате. Въпреки че можете също да използвате Spotify Premium, за да го направите без реклами.

Самата Spotify има милиони потребители от цял ​​свят. Можете да слушате популярни индонезийски подкасти , като Podcast Raditya Dika (PORD) , виждате ли какво виждам? , или Rapot .

Това индонезийско приложение за подкасти е доста добре известно, така че изглежда си струва да започнете излъчването си тук!

Подробности Spotify - Музика и подкасти
Разработчик Spotify Ltd.
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 500 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Spotify тук:

Spotify Video & Audio Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Google Подкасти

След това има приложение за Android подкаст, което идва директно от разработчика, а именно Google Podcast, което може да се интегрира директно със смартфон, базиран на Android.

Google Podcasts може да бъде алтернатива и функциите му са от съществено значение, като например ускоряване на продължителността на подкаста до заглушаване на някои сегменти, ако е необходимо.

Освен че използвате приложението Google Podcast, на смартфоните с Android можете да се възползвате и от Google Play Music или YouTube, за да намерите и слушате избрани подкасти .

О, да, можете да слушате Google Podcasts директно през браузъра Google Chrome . Така че не е нужно да се притеснявате да инсталирате допълнителни приложения!

Подробности Google Podcasts: Намерете безплатни и популярни подкасти
Разработчик Google LLC
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Google Podcasts тук:

Google Podcasts (Android) чрез Google Play Store

Други безплатни приложения за подкасти ...

4. SoundCloud

За тези от вас, които искат да слушат подкасти навсякъде и по всяко време, има и SoundCloud, който може би е платформа за споделяне на аудио, която съществува от доста време и все още е популярна днес.

Трябва да познавате SoundCloud много добре, особено тези, които са споделяли записи на кавъри тук. Хехехе ...

За да използвате SoundCloud за подкасти , дори не е нужно да похарчите и стотинка за слушане и дори да публикувате подкаст тук.

Предлаганият потребителски интерфейс е доста удобен за използване, дори ви позволява да слушате офлайн, като изтеглите SoundCloud файлове, банда.

Подробности SoundCloud - Музика и аудио
Разработчик SoundCloud
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 20MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете SoundCloud тук:

SoundCloud ИЗТЕГЛЯНЕ на видео и аудио приложения

5. Apple Podcasts

Междувременно за тези от вас, които използват устройства, базирани на iOS, като iPhone, iPad и iPod, можете да използвате приложение за подкасти, наречено Apple Podcasts .

Разбира се, Apple Podcasts се предлага само изключително на тази мобилна операционна система, която можете да слушате по време на работа или свободно време.

Apple Podcasts също предлага различни категории със стотици хиляди подкасти, които можете да слушате безплатно. Както и да е, потребителите на iPhone няма да съжаляват !

Подробности Подкасти на Apple
Разработчик Apple Inc.
Минимална ОС iOS 10.0 и по-нови версии
Размер 2.9MB
Рейтинг 4.0 / 5 ( App Store )

Изтеглете Apple Podcast тук:

Apple Podcast (iOS) чрез App Store

6. Podcast Addict (Слушайте английски подкасти )

Тогава, ако предпочитате да слушате английски подкасти , приложението Podcast Addict е това, което ApkVenue препоръчва.

Не само базата данни за подкасти, която достига 750 хиляди, Podcast Addict има и повече от 120 хиляди радиостанции и 20 хиляди аудиокниги, които могат да се ползват безплатно.

Наистина не е лошо за вас да слушате и в същото време можете да направите приложение за изучаване на английски, за да го направите по-свободно, тук!

В допълнение, Podcast Addict също поддържа връзки с канали YouTube и Twitch , така че е напълно пълен за вас, банда.

Подробности Подкаст наркоман
Разработчик Xavier Guillemane - Podcast & Radio Addict
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира в зависимост от устройството
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Podcast Addict тук:

Podcast Addict (Android) чрез Google Play Store

7. Castbox

И накрая, най -доброто приложение за подкасти, което ApkVenue препоръчва, е Castbox, което предоставя повече от 95 милиона епизоди за подкасти , радио и аудиокниги безплатно за слушателите.

Междувременно за създателите на съдържание за подкасти Castbox има функции, подобни на Anchor. Където това приложение за създаване на подкасти ви позволява да записвате, редактирате и качвате през мобилен телефон или лаптоп.

За тези от вас, които искат да печелят пари тук, Castbox може също да ви помогне да намерите реклами, които отговарят на вашите слушатели, знаете ли.

Подробности Castbox - Безплатни подкасти и аудио
Разработчик Castbox.FM - Радио и подкасти & Аудио книги
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Castbox тук:

Castbox (Android) чрез Google Play Store

Видео: Създаване на подкаст Backsounds ! Това са Препоръчани сайтове за безплатно и законно изтегляне на песни

И така, това са някои препоръки за най -добрите и безплатни приложения за подкасти през 2020 г., които можете да изтеглите, независимо дали да ги слушате или да създадете свой собствен подкаст .

О, да, въпреки че някои предлагат функции за запис на подкасти през мобилен телефон, ApkVenue препоръчва да инвестирате в микрофон и слушалки . След това го редактирайте с по-способно приложение за редактиране на аудио.

Освен горния набор от приложения, имате ли други препоръки? Ако е така, не се колебайте да напишете мнението си в колоната за коментари по-долу, банда.

Прочетете също статии за музика или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .