как да скриете „лепкавите“ снимки в Instagram, без да ги изтривате

Пускали ли сте някога снимки в Instagram? Дори лепкавите снимки бяха публикувани и получиха много харесвания. Така че, нека скрием вашите лепкави снимки в Instagram, без да ги изтриваме!

Започвайки от медиите за споделяне на снимки, сега функциите на Instagram са по-пълни. Като се започне от функцията за публикуване на видео, изпращане на съобщения, Instagram Stories , както и Live Stories . Вълнуващо, нали?

Пускали ли сте някога снимки в Instagram? Дори лепкавите снимки бяха публикувани и получиха много харесвания . Чувствате се смутени, но е жалко да го изтриете, нали? Така че, нека скрием вашите лепкави снимки в Instagram, без да ги изтриваме!

  • Как бързо да изтриете всички публикации в Instagram наведнъж
  • Как да изтеглите всички снимки от Instagram на Android с едно кликване
  • 2 лесни начина за качване на Instagram видео снимки от компютър

Как да скриете снимки в Instagram

Освен че можете да намалите неудобството, като скриете снимки, които не са важни в Instagram, вашата емисия в Instagram ще бъде по-подредена и по-удобна за гледане. Начините за скриване на снимки в Instagram са:

  • Трябва да актуализирате приложението Instagram на вашия смартфон до най-новата версия. Проблемът е, че функцията за скриване на снимки току-що се появи в най-новата версия на Instagram.
Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Отворете Instagram, след което въведете раздела „ Профил“ .
  • Изберете снимките, които искате да скриете, след това докоснете менюто Опции (три черни точки) и изберете Архивиране .
  • Voila , снимките или видеоклиповете, които архивирате, автоматично ще изчезнат от вашата емисия в профила в Instagram.
  • За да го възстановите, можете да натиснете бутона Архив . След това изберете снимката, натиснете Options и изберете Show on Profile .

Колко лесно е да скриете снимки в Instagram? По този начин не е нужно да изтривате лепкави и ненужни снимки, които имат много харесвания в Instagram. В крайна сметка, ако по всяко време трябва да го покажете отново.

Късмет!