20 сайта и приложения за четене на безплатни онлайн комикси на индонезийски

Четете неограничени онлайн комикси с безплатни онлайн сайтове и приложения за четене на манга комикси. Някои са и на индонезийски! (Най-новата 2021)

Четенето на комикси онлайн е често срещана практика. Феновете на аниме комикси или уеб манга са по-заинтересовани да четат онлайн, отколкото да купуват комикси.

Въпреки че четенето на комикси във физически книги веднага има своя сензация, четенето на комикси онлайн на мобилни телефони понякога може да бъде решение, когато условията не позволяват да носите книги навсякъде.

За щастие, благодарение на наличието на все по-усъвършенствани технологии в наши дни, можете да правите различни дейности по-лесно, включително четене на комикси онлайн, банди.

В момента има много сайтове и онлайн приложения за четене на комикси, които предоставят различни комикс заглавия, които можете да прочетете безплатно или безплатно.

Любопитно ли е да знаете какво? Просто прочетете статията на ApkVenue за следния пълен онлайн сайт за четене на комикси и приложение !

Най-добрият сайт за четене на комикси на индонезийски 2021

В допълнение към сайта за комично четене One Piece, има още много комикс заглавия, които можете да прочетете в препоръчания от Jaka сайт.

Тук можете по-свободно да четете комикси безплатно, не е нужно да се страхувате да не останете без джобни пари, защото често купувате комикси.

Можете да знаете, посетете най-добрия сайт за четене на манга в Индонезия, който ApkVenue събра по-долу, за да можете да насочите хобито си за четене.

Освен това, като четете онлайн комикси по-често и по-свободно, въображението и креативността ви ще бъдат рязко усъвършенствани.

1. Komikfox

Първият сайт за четене на комикси онлайн е Komikfox ( //komikfox.web.id/ ). Можете да прочетете най-новите комикси с манга с качествени снимки тук.

Можете да прочетете хиляди комикси с цветна поддръжка на комикси за по-приятно изживяване при четене.

В допълнение, този сайт също има доста голяма колекция от глави от всяко заглавие на комикса, което предоставя, така че да не пропуснете и най-малкото от историята.

2. CIAYO Comics

Следва CIAYO Comics ( //www.ciayo.com/id ), сайт, който предлага различни видове комикси в японски стил, уеб карикатури или местни комикси като Dilan.

Можете да прочетете стотици до хиляди комикси, направени от индонезийски webtoonists, които също говорят индонезийски с жанрове, вариращи от романтика до ужас.

Четенето е много интерактивно и просто. Не само това, представените комикси бяха пълни с цветове. Можете да четете безплатни комикси на този сайт по-често и по-свободно.

Така че, за тези от вас, които искат да прочетат комикса на Ryopie Radiative, просто се насочете към уебсайта на CIAYO! О, да, CIAYO също има версия на приложението, знаете ли, банда. По-късно можете да проверите списъка с приложения по-долу.

3. Re: ON Comics

Така че, ако Re: ON Comics ( //www.reoncomics.com/ ) със сигурност сте чували за него. Освен в онлайн сайта, Reon Comics съществува и под формата на списания.

Комиксите в Re: ON Comics се правят от местни аниматори с качество, което не отстъпва на най-добрата японска анимация.

Можете да прочетете стотици комикси в Re: ON Comics със забавни и пристрастяващи истории, както и много комикси, които са представени в страхотни цветове.

4. Комикид

Търсите ли най-добрия сайт за четене на манга на индонезийски? Можете да отворите Komikid ( //www.komikid.com/ ), до който имате достъп безплатно.

Този комичен сайт също предлага разнообразие от най-новите японски, корейски и китайски комикси с богат избор от заглавия.

Показваната страница при четене на комикса също е направена в стил на страница, така че да е по-лесно да се вижда и чете, банда.

За съжаление появата на множество реклами в горната или долната част на страницата нарушава концентрацията на читателите, докато четат комичната мрежа на този сайт.

5. Мангаширо

Продължете към Mangashiro ( //mangashiro.net/ ), безплатен онлайн сайт за четене на комикси на индонезийски, който има пълна колекция манга.

Можете да намерите хиляди актуални японски манга . Mangashiro има тенденция да предоставя повече жанрове от други сайтове.

Също така не е нужно да се регистрирате или да се абонирате, за да четете уеб манга на този сайт. Просто отворете, прочетете, не се притеснявайте да правите нищо друго.

6. Щракнете върху Manga

KlikManga ( //klikmanga.com/ ) е следващият безплатен онлайн сайт за четене на комикси на индонезийски. На този сайт можете да намерите много уеб сайтове за японска манга.

Доста лесно е да четете уеб комикси на този сайт, но за съжаление има много реклами, които пречат на четенето.

Освен рекламните ограничения, KlikManga има доста разнообразна комикс колекция, въпреки че понякога има няколко комични заглавия, които се разпадат по средата на пътя.

7. Кисманга

За тези от вас, които искат да усъвършенствате уменията по английски език, може би трябва да се чете комикси на Kissmanga сайта ( //kissmanga.org/ ), банда.

Виждате ли, комиксите, предоставени на този сайт, са на английски език с пълна и нова уеб колекция от манга комикси.

Освен четене на манга, можете да гледате и аниме на този сайт. Можете да се насладите на манга и аниме в Kissmanga безплатно, банда. Страхотен!

8. Комикге

Е, ако Komikgue ( //www.komikgue.com/ ) е подходящ за вас, които харесват японско аниме, но искат да прочетат комична версия на индонезийски.

Този сайт има доста пълна колекция, която не отстъпва на другите сайтове на английски език. Не само това, качеството на изображението, осигурено от Komikgue, също е добро.

Само за съжаление, този онлайн комикс сайт не е прекалено актуален в предоставянето на най-новите комикс заглавия, банда, така че трябва да проявите малко търпение, ако искате да четете онлайн комикси от този сайт.

9. MangaID

MangaID ( //mangaid.click/ ) е онлайн сайт за четене на комикси на индонезийски, който е предпочитан от читателите на манга.

Не само пълна, мрежата от манга на този сайт се актуализира почти всеки ден и е преведена на индонезийски.

Освен четене на манга, тук можете да гледате и аниме с индонезийски субтитри, като ги изтегляте. Хубаво!

10. Комикмама

Последната препоръка за онлайн сайтове за четене на комикси е Komikmama ( //komikmama.net/ ), който може да бъде достъпен безплатно и винаги има нови актуализации всеки ден.

В допълнение, този сайт за четене на манга предлага и комикси на индонезийски, за да можете да разберете цялата история.

За тези от вас, които търсят корейски романтични комикси, за съжаление този сайт е доминиран от японски манга комикси, но с много разнообразно разнообразие от жанрове.

Като едно от безплатните места за онлайн четене на манга на индонезийски, Komikmama представя най-добрите комикси и манга аниме за вашето ежедневно четене.

Препоръчано най-добро приложение за онлайн четене на комикси

В допълнение към сайтовете, които ApkVenue обсъдиха по-горе, можете също да използвате определени приложения за четене на комикси онлайн.

Това онлайн приложение за комично четене всъщност е по-практично за използване от сайтовете за четене на манга, защото можете да получите достъп до различно съдържание само чрез едно приложение и дори да извеждате известия.

Това е идеално за тези от вас, които често прекарват много време на път, защото са заседнали в трафика и искат да спестят от квотата в сравнение с гледането на стрийминг филми.

Тогава кои са най-добрите онлайн приложения за четене на комикси, които можете да използвате през 2021 г.? Ето пълния списък.

1. MangaToon

Първата препоръка за онлайн четене на комикси от ApkVenue е MangaToon . Това приложение предоставя уеб комикси с различни жанрове и може да се променя език.

Взаимодействията, предоставени от това приложение, също са доста интересни и могат да развалят очите. Не само това, Mangatoon е и лесен за управление на вашия смартфон.

Така че, за тези от вас, които търсят място за четене на webtoons, това приложение MangaToon може да бъде опция, банда!

Подробности MangaToon
Разработчик Мангатун
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете MangaToon тук

Apps Entertainment Mangatoon ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Crunchyroll Манга

Чували ли сте някога за името Crunchyroll ? Да, Crunchyroll е добре познат сайт, който осигурява най-доброто гледане на аниме.

Е, освен това можете също да четете аниме комикси онлайн в това приложение безплатно чрез безплатен пробен период .

Предоставяното качество също е по-добро от другите приложения за четене на манга. Можете също така да се абонирате, за да можете да четете манга и да гледате най-доброто аниме свободно.

Подробности Crunchyroll Manga
Разработчик Ellation, LLC
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 4.0MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 2.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете манга Crunchyroll тук

Apps Entertainment Ellation, Inc. ИЗТЕГЛИ

3. Line Webtoon

Line Webtoon е най-популярното корейско приложение за четене на manhwa. Тук ще намерите безплатно различни качествени уеб комикси.

Line Webtoon също се актуализира редовно всеки ден, така че да не останете без материал за четене. Можете да търсите различни комикси от комедия до екшън жанрове.

Освен това тук можете да намерите и много страхотни творби от индонезийски webtoonists. Гарантирано е, че това приложение ще бъде не по-малко интересно от предишната препоръка на безплатния онлайн сайт за четене на комикси ApkVenue.

О, да, за тези от вас, които искат да четат комикси на Selebgram, това приложение на Line Webtoon също го предоставя, банда. Можете да намерите любимите си четива, включително можете да прочетете и най-новите комикси на SELEBGRAM в Webtoon!

Подробности Line Webtoon
Разработчик NAVER WEBTOON CORP.
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 50 000 000+
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Line Webtoon тук

Apps Entertainment NAVER Corp. ИЗТЕГЛИ

4. Манга Гийк

Следващата препоръка е приложението Manga Geek, което предоставя различни видове уеб комикси и заглавия на манга онлайн с безплатен достъп.

Изборът на език, предоставен от това приложение, също е доста пълен, включително индонезийски, английски и други.

Поддържано от атрактивен и лесен за работа потребителски интерфейс, приложението Manga Geek също е актуално при предоставянето на избор от нови комични заглавия, банди.

Подробности Манга Гийк
Разработчик Манга за безплатно студио
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 9.1MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Manga Geek тук

Apps Entertainment Manga за безплатно студио ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Тапас

Tapas е онлайн приложение за четене на комикси, базирано на webcomics и webnovels. Комиксовите произведения, предоставени в това приложение, са доста различни от комичните художници като цяло.

Предоставеното качество обаче не може да бъде подценявано, всъщност някои от комиксите могат да ви пристрастят към непрекъснатото четене на комикси онлайн.

За съжаление, трябва да платите, за да се насладите на пълната версия на комикса, банда.

Подробности Тапас
Разработчик Tapas Media, Inc.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 25MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Tapas тук

Apps Entertainment Tapas Media, Inc. ИЗТЕГЛИ

6. CIAYO Comics (приложение)

Освен версията на уебсайта, CIAYO предлага и версия на комикса за приложение. С помощта на приложението ще ви бъде по-лесно да четете комикси.

Четете CIAYO Comics, като плъзгате комикса надолу, подобно на Line Webtoon. Можете да намерите много комикси от страната и чужбина.

Това не спира дотук, CIAYO Comics също предлага предизвикателства или предизвикателства, за да се правят страхотни комикси, така че индонезийските уеб вютонисти или комикс художници да имат възможност да работят с CIAYO Comics.

О, да, ако искате да прочетете комиксите She Is My Gangster или Jigoku Sensei Nube, можете да ги намерите в приложението CIAYO Comics.

Подробности CIAYO комикси
Разработчик Dragon Capital Center, PT.
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 8.2MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете CIAYO Comics тук

Apps Entertainment Dragon Capital Center, PT. ИЗТЕГЛИ

7. WebComics

След това има WebComics, който ви отвежда в света на мангата от създателите по целия свят. Можете да намерите хиляди комични мрежи онлайн с различни жанрове.

WebComics предоставя жанра романтика и екшън манга. Всяка страница обаче има разнообразие от поджанрове, от които можете да избирате.

WebComics обаче предлага само английски комикси. В замяна ще получите разнообразие от най-добрите онлайн комикси от цял ​​свят.

Подробности WebComics
Разработчик WEBCOMICS HOLDINGS HK LIMITED
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 17MB
Изтегли 5 000 000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете WebComics тук

Приложения Развлечения WEBCOMICS HOLDINGS HK LIMITED ИЗТЕГЛЯНЕ

8. MANGA Plus от SHUEISHA

MANGA Plus от SHUEISHA е друга комична препоръка от Jaka, която предоставя разнообразни комикси с различни жанрове.

Можете също така да изберете индонезийски, испански, английски или голямо разнообразие от други езици.

За тези от вас, които търсят японски комикси за манга, това приложение също е доста пълно в предоставянето на тези комикси, започвайки от One Piece, Boruto, Dragon Ball и много други.

Интересното е, че всички комикси, предоставени в това приложение, могат да бъдат достъпни безплатно и всяка глава винаги ще се актуализира всеки ден или седмица.

Подробности MANGA Plus от SHUEISHA
Разработчик ШУЙША
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 19MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете MANGA Plus от SHUEISHA тук

Приложения Развлечения SHUEISHA ИЗТЕГЛЯНЕ

9. COMICA

Харесвате ли комикси, направени от създатели от Корея? Ако е така, тогава COMICA може да бъде вашият избор, банда. Можете да намерите разнообразие от качествени манху (корейски комикси) от различни жанрове, включително един от известните корейски романтични комикси.

Въпреки това, подобно на предишния корейски manhwa прилагането четене на индонезийски, COMICA оръдия платена система, за да се чете комикси до дипломирането.

Парите в това приложение се наричат ​​монети, можете да ги купите с истински пари или да правите мисии, за да получите монети.

Въпреки че се плаща, качеството на предлаганите истории и изображения е по-добро от онлайн приложението за четене на комикси като цяло, бандата.

Подробности COMICA
Разработчик Comica Entertainment Corp.
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 13MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 3.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете COMICA тук

Apps Entertainment Comica Entertainment Corp. ИЗТЕГЛЯНЕ

10. WeComics

Накрая е WeComics, който ви позволява да изтегляте комикси в него, така че да могат да се четат офлайн.

Освен че предлага голям избор от комикс заглавия, това приложение също има много категории, така че можете да намерите по-лесно да избирате комикс теми, които харесвате.

В допълнение, това приложение също винаги се актуализира всеки ден, така че няма да останете без материал за четене. Така че вече няма да питате къде да четете манга онлайн!

Подробности WeComics
Разработчик WeComics
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 10MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете WeComics тук

Приложения Развлечения WeComics ИЗТЕГЛЯНЕ

Това е пълният списък от сайтове и онлайн приложения за четене на комикси, препоръчани от Jaka. Целият списък с комикси по-горе, включително онлайн сайтове за четене на манга, може да бъде прочетен безплатно.

Въпреки това, някои от тях изискват допълнителни такси, ако искат достъп до повече комикси.

За кои онлайн комикси се абонирате? Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за комикси или други интересни статии от Даниел Кахяди .