5 съвета за закупуване на чужди акаунти за сблъсък на кланове, за да не бъдете измамени

Искате ли да купите чужд COC акаунт? Ето съвети за закупуване на акаунти на Clash of Clans на други хора, за да не бъдете измамени.

Покупката и продажбата на Clash of Clans ID акаунти е често срещано нещо днес. С нарастващия брой играчи на Clash of Clans, разбира се, много хора започват да се чувстват отегчени да играят CoC и искат да продадат своите CoC акаунти.

 • Не инсталирайте Clash of Clans, ако не искате да получите тези 5 лоши неща
 • Колекция от забавни мемове и снимки за Clash of Clans

Не само, че има много хора, които искат да продават CoC сметки, хората, които искат да купят високо CoC база Кметство сметка също не са малко на брой. Чрез директно закупуване на акаунт в Clash of Clans, който има високо кметство, този човек не трябва да започва отначало и също така не отнема много време да го разработи.

Ако сте от хората, които възнамеряват да купят нечия сметка на Clash of Clans. Първо трябва да прочетете следните съвети. В тази статия JalanTikus ще предостави няколко съвета за закупуване на сметки на CoC на други хора.

Съвети за закупуване на акаунт за идентификация на Clash of Clans на някой друг

Трябва да знаете, че закупуването на акаунт на Clash of Clans на някой друг не е толкова лесно, колкото закупуването на стоки на Lazada или други онлайн места за продажба. Много случаи на измама се случват при закупуване на акаунт в Clash of Clans.

За да не бъдете изложени на измами или други неща, ето съвети и трикове за закупуване на акаунт на CoC на някой друг, за да не се случват нещата.

1. Директна среща

Срещата с продавача лично или COD е задължително при закупуване на акаунт в Clash of Clans. Като се срещнете лично, възможността за измама може да бъде сведена до минимум. Уверете се, че се срещате с продавача на оживено място и също така сте придружени от приятелите си, които играят и разбират Clash of Clans.

2. Носете си лаптоп

Винаги се опитвайте да носите лаптоп, когато искате да закупите CoC акаунт. Начинът да закупите акаунт на Clash of Clans на някой друг е, че продавачът дава на купувача имейл и парола, свързани с акаунта на Clash of Clans, след което купувачът влиза и играе Clash of Clans.

Когато все още сте при продавача на CoC акаунта и сте сигурни, че искате да закупите неговия CoC акаунт. Отворете донесения от вас лаптоп и влезте в уебсайта на акаунта на Google accounts.google.com, като използвате имейл адреса и паролата на продавача.

3. Промяна на данните

След като продавачът влезе в уебсайта accounts.google.com, направете промени във всички данни на продавача във вашите. Важни неща за промяна:

 1. Парола
 2. Не. Телефон
 3. Включете потвърждаването в две стъпки
 4. Лична информация и поверителност

След като данните бъдат променени, преминете към следващата стъпка.

4. Изтрийте всички връзки

Този метод ще прекъсне връзката с всички устройства с Android, които са били свързани към акаунта. По този начин ще има само един Android, който е ваш.

 • Изберете менюто Вход и сигурност или Вход и сигурност .
 • Потърсете меню Устройство наскоро използвани / Наскоро използвани устройства, след което изберете Преглед на устройства / Преглед на устройства .
 • Изберете устройство с Android, което не е ваше. След това изберете Изтриване .

5. Премахнете играта Clash of Clans

Ако сте направили всички методи по-горе, тогава правите последния метод по-долу.

 • Вземете назаем мобилния телефон на продавача.
 • Деинсталирайте играта Clash of Clans на мобилния телефон на продавача.

По този начин продавачът няма да има достъп до акаунта на CoC, който ви е бил продаден. Така че можете да играете CoC безопасно, без да се страхувате от предупреждението „ Друго устройство се свързва с това село “ и „ Клиентът и сървърът не са синхронизирани

Това са някои съвети, които можете да направите, за да купите акаунти на Clash of Clans на други хора. Ако имате други съвети, можете да ги споделите в колоната за коментари.

Изтеглете Clash of Clans

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell