Тези 10 приложения са в състояние да максимизират сензора на вашия смартфон

Искате ли да тествате сензора на смартфона? Това е списък с приложения, за да извлечете максимума от сензорите за смартфони с Android.

Смартфоните с Android, тяхната изтънченост не могат да бъдат отделени от поддържащите сензори, вградени в тях. Започвайки от светлинния сензор , пръстов отпечатък, до сензора за жироскоп .

И така, как да изпълнявам всяка функция на съществуващите сензори? Следователно ApkVenue е компилирал 10 приложения, за да увеличи максимално сензорите за смартфони . Вижте ревюто по-долу!

  • Къде е местоположението на най-добрия сензор за пръстови отпечатъци на смартфон?
  • Как да проникна сензор за пръстови отпечатъци на смартфон без караница
  • 10 вида сензори на смартфони, а не само пръстови отпечатъци!

10 приложения, за да се възползвате максимално от сензора за смартфон Android

1. AndroSensor

AndroSensor поддържа всички сензори във вашето Android устройство и ще ви каже кои не се поддържат на вашето устройство. Можете да видите на един екран данните на всички сензори на устройството в реално време . Наличен е и графичен и текстов изход за всеки сензор.

2. Звездна диаграма

Това е страхотно приложение за Android, което ви позволява да виждате проекции на небесни обекти през вашия Android. С това всъщност можете да разберете за различните звезди и планети около вас с помощта на GPS .

Поддържа се с динамичен дисплей за ориентация на устройството. Позволява ви да видите нощното небе с Android от различни ъгли. Точно изобразява всички звезди, видими от северното и южното полукълбо. Общо над 120 000 звезди .

3. Runtastic Heart Monitor

Това страхотно приложение е специално разработено за здраве . Runtastic Heart Monitor ви позволява да наблюдавате пулса си чрез Android. Използвайте камера и светкавица, за да откриете пулса си.

4. Wifi анализатор

Искате ли да знаете качеството на WiFi мрежата, която използвате? Wifi Analyzer , това приложение е специално разработено за намиране и сканиране на най-добрите WiFi канали и най-добрите места за използване на WiFi на вашето Android устройство.

5. IR универсално дистанционно (IR сензор)

Проблем с местоположението на дистанционното, което винаги изчезва внезапно? Спокойно, вместо това можете да използвате приложението IR Universal Remote . Вашият смартфон може незабавно да се превърне в дистанционно управление за различни устройства.

6. WalkLogger крачкомер

Това е идеално за тези от вас, които са на строга диета. Използвайки съществуващите сензори, крачкомерът WalkLogger ще отчита всяка стъпка и може също така да изчисли изгорените калории .

7. Металотърсач

Това приложение измерва стойността на магнитното поле с помощта на магнитния сензор, който е вграден във вашето устройство. Metal Detector ще ви отведе да изследвате нещата наоколо или просто да потърсите ключове, пъхнати под пейка.

8. Гравитационен екран

Като да забравите да изключите екрана на мобилния си телефон, когато го сложите в джоба на панталона си? Гравитационният екран ще помогне за този проблем, като използва сензорите на вашето устройство. Това е особено полезно, когато бързате или когато бутонът ви за захранване е счупен. Така че няма нужда да докосвате който и да е бутон, просто завъртете телефона, за да изключите екрана и обратно, за да го включите.

9. Термометър App

Приложението Термометър използва вграден температурен сензор , GPS и интернет базирана метеорологична услуга за точно измерване и показване на резултатите от измерванията на вътрешната и външната температура. Показаните единици имат две опции, Целзий и Фаренхайт .

10. Измервател на звука

Накрая има приложението Sound Meter . Използвайте микрофона на телефона за измерване. Резултатите ще покажат нивото на звуковото налягане и силата на звука в dB или децибел формат. Освен това има и графики, които могат да добавят информация.

Това са 10 приложения за максимизиране на сензора за Android смартфон . И така, кое според вас бихте искали да опитате най-много? Пишете в коментарите по-долу!