7 android приложения за ускоряване на най-новата интернет връзка

Колкото по-скоро, толкова по-добре правим нещо в киберпространството.

В тази моментна ера интернет е необходим във всички аспекти. Той също така се отнася до скоростта на интернет, която използваме. Колкото по-скоро, толкова по-добре правим нещо в киберпространството.

Обсъждането на скоростта на интернет често е бич сред индонезийците . Тъй като средната скорост на интернет в Индонезия е относително ниска. Затова този път ApkVenue ще сподели 7 приложения за Android, за да ускори интернет връзката . Следва прегледът.

  • Скоростите на интернет в Америка и Индонезия са различни? Това е ПРИЧИНАТА
  • БЕЗПЛАТНО! Това как да увеличите скоростта на интернет до 500 Mbps
  • 100% ПЕРФЕКТНО! Това е начинът да увеличите скоростта на интернет на вашето устройство

7 приложения за Android ускоряват интернет връзката

1. Internet Booster & Optimizer

Това приложение е предназначено за подобряване на сърфирането в интернет на потребителите. Това приложение ще изпълнява поредица от команди и оптимизации, които ще поставят активността на сърфирането като приоритет на системата Android и ще осигурят резултатите от ускоряването на интернет връзката и ресурсите на устройството за безпроблемно сърфиране.

Някои от функциите включват пауза на вторични процеси, чиста RAM памет, чиста кеш памет и подобряване на качеството на пинг .

Apps Utilities BoostingTools ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Интернет по-бърз 2X

Все още оставате с много ниски скорости на интернет ? Опитайте приложението Faster Internet 2X . Това приложение използва специален скрипт за увеличаване на скоростта на интернет на смартфон.

Освен това, това приложение подобрява и приемането на сигнал. Това приложение може да се използва и на телефони, които не са в root , но за максимални резултати се препоръчва да използвате телефон, който вече има право на достъп до root .

Marvin Apps Software ИЗТЕГЛЯНЕ на Apps

3. Безплатен ускорител на интернет скорост

Free Internet Speed ​​Booster е доста добро приложение за ускоряване на интернет връзките на Android. Ако имате бавна скорост на интернет през клетъчна или WiFi мрежа, това приложение е идеално за използване.

Интернет скоростта с това приложение ще се увеличи с 40% -80% в зависимост от използваното устройство. Други функции също могат да почистят DNS кеша и да увеличат латентността.

Помощни програми Mandy Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Internet Speed ​​Booster 3G / 4G

Заседнал в област, която получава само Edge сигнали ? Използвайте Internet Speed ​​Booster 3G / 4G , приложение, което ще засили вашия интернет с висока скорост, еквивалентна на 3G или 4G .

Около 30% -40% ще получите по-бързо интернет изживяване. Други функции включват увеличена скорост на стрийминг и бързо сърфиране в уебсайтове. Това също може да стабилизира сигнала, който получаваме.

Изтеглете Krrish Utilities Apps

5. Internet Speed ​​Booster

Този е специално за тези, които са останали с много бавни WiFi скорости. Приложението Internet Speed ​​Booster може да ви помогне да разрешите този проблем.

Функцията му е съвсем проста, тя ще се отърве от всички приложения, работещи във фонов режим и ще попречи на други процеси да използват връзката, докато сърфираме . В резултат на това може да ускори интернет връзката.

Miikapps Apps Utilities ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Speedify

Защото това е един от мостовете за това как можем да комбинираме двете скорости на интернет от клетъчни и WiFi връзки .

Speedify ще регулира използването на връзката, сортиране по качество. Ако качеството на WiFi е лошо, Speedify незабавно ще превключи връзката на клетъчна и ще ви държи онлайн .

Apps Networking Connectify Inc. ИЗТЕГЛИ

7. Ускорител на мрежовата скорост

Последното е приложението Network Speed ​​Booster . Това приложение ще ускори интернет връзката от 25% на 50% .

Много просто, това приложение ще сканира всички фонови приложения, които използват интернет, след което ще ги деактивира.

TNSoft ИЗТЕГЛЯНЕ Помощни програми за приложения

Това са 7 приложения за Android за ускоряване на интернет връзката . Надяваме се, че това е полезно и не забравяйте да напишете мнението си в колоната за коментари по-долу!