4 начина за справяне с горещ лаптоп

ApkVenue ще предостави специални съвети за преодоляване на прекомерното прегряване на лаптопа. Веднага обсъждаме, ето 4 начина да поправите горещ лаптоп:

Тези от вас, които имат лаптоп с посредствени спецификации, със сигурност ще се притесняват за лаптопа, ако има прегряване или прегряване , нали? Как да се отнасяме към лаптоп може да повлияе на топлината на лаптопа, който използвате.

Така че тук ApkVenue ще предостави специални съвети за преодоляване на прекомерното прегряване на лаптопа . Веднага обсъждаме, ето 4 начина да поправите горещ лаптоп:

  • Това са 4 фатални неща, които причиняват нагряване и прегряване на лаптопа
  • ОПАСНОСТ! Това е резултатът, ако температурата на лаптопа е твърде гореща и прашна
  • Най-топлият температурен безопасен лимит за вашия лаптоп и смартфон

4 начина за преодоляване на лаптоп с бързо загряване

1. Използвайте най-добрата охлаждаща подложка

Използването на охлаждаща подложка за бързо намаляване на температурата на отопление на лаптопите е често срещано днес. Самата охлаждаща подложка е устройство за понижаване на температурата на лаптопа чрез издухване или изсмукване на топлината от вътрешната страна на корпуса на лаптопа с помощта на малък вентилатор, който обикновено се поставя точно под лаптопа.

Също така трябва да обърнем внимание на няколко неща, преди да използваме охлаждащата подложка, като положението на вентилатора, въздушния поток на вентилатора и местоположението на корпуса на охлаждащата подложка, за да го направим по-ефективен при работа с горещи бързи лаптопи.

2. Използвайте стабилна вакуумна охладителна технология

Не са много хората, които познават тази технология. Вакуумният охладител е инструмент, който функционира по същия начин като охлаждаща подложка, но самият вакуумен охладител е по-ефективен, тъй като този инструмент е поставен точно до изхода на топлината на вентилатора на лаптопа. Начинът, по който работи вакуумният охладител, е като вентилатор на отработените газове, който засмуква топлината.

Така че, вакуумният охладител е по-ефективен, защото веднага засмуква топлината в лаптопа, което кара вентилатора на лаптопа да продължи да осигурява нов въздух за охлаждане на самия лаптоп.

3. Използвайте приложение за наблюдение на температурата на лаптопа

Третият начин за решаване на проблема е използването на приложение за наблюдение на температурата на лаптоп. Е, този метод е да се избегне прегряване на лаптопа . Когато температурата на лаптопа се наблюдава да се повишава, можете да изключите лаптопа, така че първо да се върне към нормалната си температура. Вие сами можете да използвате приложение за наблюдение на температурата на лаптоп като HWiNFO или SpeedFan.

HWiNFO, който има достъп до почти всички сензори, собственост на компютър / лаптоп. Това приложение може да показва най-пълната температура на хардуера в сравнение с другия софтуер . Междувременно предимството на SpeedFan е, че той може да покаже графика на увеличаването или намаляването на хардуерната температура .

Изтеглете HWiNFO тук

Изтеглете SpeedFan на JalanTikus

Почистване и настройване на приложения Almico ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Избягвайте да използвате тежки приложения

Е, за тези от вас, които имат лаптоп с посредствени спецификации, не насилвайте лаптопа си прекалено много, за да използвате тежки приложения като игра на игри от висок клас и тежки приложения като Adobe Collection. Използвайте тези приложения разумно и добре, защото вие сте този, който определя дали вашият лаптоп ще прегрее или не. Ако искате да го използвате, не използвайте приложението или играта дълго време.

Това са 4 начина да поправите горещ лаптоп. Надяваме се, че тази статия помага на всички вас да преодолеете прегряването на вашия лаптоп. Ако искате да добавите, напишете в коментарите по-долу.