как да направите евтин андроид толкова изтънчен като samsung galaxy s7

Samsung Galaxy S7 е оборудван с много разширени функции. Искате да изпитате изтънчеността на функциите на Samsung Galaxy S7 на вашия Android, без да се налага да го купувате? Ето как!

Чарът на Samsung Galaxy S7, който се предлага с елегантен дизайн и оборудван с много от най-новите функции, се превърна в безспорна точка за продажба. За съжаление, с висока цена е трудно да се притежава този най-нов смартфон от Samsung .

Вие искате да изпитате изтънчеността на новата технология на Samsung Galaxy S7, но не разполагат с пари, за да го купи още? Така че има начин да направите евтин Android толкова сложен, колкото Samsung Galaxy S7.

[притурка] 1654 [/ притурка] [притурка] 1655 [/ притурка]

  • 7 причини защо ТРЯБВА ДА КУПИТЕ Samsung Galaxy S7
  • Това е сложно приложение за камера за Android, което може да промени камерата на вашия смартфон!
  • Мощни начини да направите вашия Android бърз като нов

Изискан винаги на екрана Samsung Galaxy S7

Освен очарованието на металния си дизайн и извит екран, Samsung Galaxy S7 е оборудван и с най-новата технология на камерата, водоустойчиви функции, сензор за пръстови отпечатъци и екран Always On . Един от акцентите е екранът Always On. С тази функция не е нужно да се притеснявате с натискане на бутона за захранване, за да включите екрана, когато проверявате часовника или новите известия. Въздействието, освен че спестявате батерия , не е нужно и да се притеснявате, че ще бъдете хванат да държите мобилния си телефон, когато сте на среща .

Опит винаги на екран на всички Android

Искате ли да опитате колко забавно е да използвате технологията на екрана Always On Samsung Galaxy S7? Вместо да се налага да купувате Samsung Galaxy S7, който е на висока цена, по-добре използвайте приложението Always On Display .

Apps Производителност RttiLink ИЗТЕГЛЯНЕ
  • След като APK Always On Display бъде инсталиран успешно на вашия Android, моля, отворете приложението. След това дайте достъп до Известия, така че по-късно всички известия да могат да се показват на вашия Always On Android дисплей.
  • Следващата стъпка е да зададете желания тип на екрана Always On. Можете също да зададете модела на дисплея за календара.
  • За да не забравяте, можете също да регулирате външния вид на известията, които се показват също. Когато приключи, можете да го визуализирате, като натиснете бутона Преглед .
  • Не забравяйте да активирате бутона Enable в горната част на това приложение. Можете да го деактивирате, ако искате да деактивирате функцията Always On на вашия Android.
  • Не забравяйте, че можете да включите екрана само с едно докосване, като активирате функцията Knock . Изискан, нали?

Свършен. Колко лесно е да направите своя Android толкова изтънчен, колкото Samsung Galaxy S7? Без да се налага да купувате Samsung Galaxy S7 скъпо, можете също да почувствате изтънчеността на екрана Always On Samsung Galaxy S7.

Късмет!

Прочетете също статии за Samsung или други статии от Epi Kusnara .