10 скрити функции на miui 8, които трябва да знаете

Трябва да знаете какви са скритите функции на MIUI 8, които могат да се използват. Гарантирано, тези функции ще максимизират използването на смартфон Xiaomi.

Кой не е луд по смартфона на Xiaomi ? След успеха в предишната версия на MIUI, сега е ред на MIUI 8 да покаже най-доброто си представяне. Знаете ли някои от скритите функции на MIUI 8? Този мобилен телефон от китайско производство никога не е изчерпвал иновации и най-вълнуващото е, че цената е твърде евтина. Освен това представените функции също са много изобилни.

Разбира се, вече знаете, че по това време Xiaomi пусна MIUI 8 като интерфейс, който използва. Стига да знаете, се оказва, че MIUI 8 има много скрити функции. И, разбира се, това е задължително, за да знаете.

  • Как да активирам скритите функции на вашия смартфон Xiaomi
  • 3 ефективни начина за възстановяване на изгубения Xiaomi 4G
  • 8 факти за Xiaomi Mi Notebook Air, които ТРЯБВА да знаете

10 скрити функции на MIUI 8, които трябва да знаете

1. Второ пространство

Една от уникалните функции, представени от MIUI 8, е Second Space . Тази функция ви дава възможност да създадете два профила на един смартфон, така че да можете да създавате различни тайни неща в един от профилите, които създавате като Windows. Интересно нали?

2. Дълъг екран

Освен това скритата характеристика на MIUI 8, направена от китайския производител на смартфони, е дълги екранни снимки . Разбира се, тази функция е много полезна, ако искате да правите екранни снимки на определени уебсайтове или страници, които са доста дълги. Ти просто трябва да притежават силата на звука надолу бутон и бутона за захранване , а след това изберете опцията да го направя.

3. Редактиране на видео

Това е доста интересно, защото MIUI 8 предлага достъп до редактиране на видео в приложението си по подразбиране Gallery. С помощта на тази функция можете да добавяте тук филтри, субтитри , аудио и т.н. Интересно нали? Всъщност това също не е трудно.

4. Двойни приложения

Може би точно сега можете да използвате само едно приложение в един смартфон. Въпреки това, с наличието на телефони Xiaomi, които работят с най-новата интерфейсна система, можете да имате достъп за инсталиране на двойни приложения едновременно на един мобилен телефон . Не се използвайте като извинение за измама!

5. Пълно приложение за конвертор!

Някои смартфони с Android ще имат функция за конвертиране на нещо. Въпреки това, за разлика от MIUI 8, предлаганото приложение за конвертор е версия с изключителна пълнота. Можете да конвертирате дължина, площ, температура, скорост и маса. Не е ли готино?

6. Шаблони на заден план

В миналото гледането на фона на смартфон трябва да е изглеждало толкова скучно. За щастие, сега смартфонът Xiaomi може да го направи по-хладен. Да, друга скрита функция, която трябва да знаете, е, че можете да вграждате шаблони във фонов режим . Не е ли интересно?

7. Скриване на бележка

Когато правите важна бележка в приложението Бележки, може би не искате никой да може да я види. Е, една от разширените функции на MIUI 8 е, че можете да скриете бележките, като задържите бележката, след което изберете Скриване .

8. Аларма за рожден ден

Този, който може би никога не очаквате през живота си. Виждате ли, че като използвате MIUI 8 на най-новия смартфон Xiaomi, можете да инсталирате песента „Честит рожден ден“ на приложението Clock по подразбиране. И така, на вашия рожден ден смартфонът ще пусне песента. Тази функция е подходяща за единични.

9. Бърза топка

За да използват тази функция, смартфоните с Android обикновено използват приложения на трети страни. Ако сте на MIUI 8, можете да управлявате Quick Ball по подразбиране . По този начин можете да използвате преки пътища като Начало, Меню, Заключване, Екранна снимка и Назад . Прилича на iPhone.

10. Планирайте SMS

Последната функция, която ApkVenue смята за най-актуална, е, че можете да планирате SMS . Тази функция ви дава достъп до графика, докато използвате приложението Съобщения . Така че, няма да закъснеете отново, ако искате да се свържете с някого. Можете да го планирате един ден преди изпращане на SMS.

Това са 10-те скрити функции на MIUI 8 , които трябва да знаете, както съобщава Beebom. Някой от вас изпробвал ли е всички негови функции на смартфон Xiaomi? Напишете вашето мнение в колоната за коментари.