10 най-добри андроид антивирусни приложения 2016

В момента светът на джаджите е изпълнен с разработки в смартфони с Android, които винаги са иновации. Причината е, че доставчиците на доставчици на смартфони с Android не са малки, вариращи от евтини смартфони до дори скъпи смартфони

В момента светът на джаджите е изпълнен с разработки в смартфони с Android , които винаги са иновации. Причината е, че доставчикът на смартфони с Android не е малко. От евтини смартфони до скъпи смартфони, Android предлага всичко.

Поради това много разработчици на приложения започнаха да разработват своите крила, проектирайки приложения, за да отговорят на нуждите на потребителите на смартфони с Android. Един от тях е чрез създаване на най-добрия антивирус за Android . И така, чрез тази статия ApkVenue предоставя списък с най-добрите 2016 антивирусни приложения за Android.

  • 10 най-добри антивирусни приложения за Android за вашия смартфон
  • 5 най-добри и безплатни компютърни антивируса за януари 2016 г.
  • 10 най-добри антивирусни и антивирусни програми за Android 2015 г.

10 най-добри антивирусни приложения за Android 2016 г.

Точно така, чрез тази статия ApkVenue иска да предостави справка от колекция от най -добрите антивирусни приложения за Android за 2016 г., които имате. И така , прочетете тази статия изцяло, не пропускайте нищо, добре.

1. IObit Applock - Защита на поверителността

IObit Applock - Privacy Protect е най-добрият антивирус за Android, който можете да инсталирате на любимия си Android смартфон. Това антивирусно приложение също ще ви направи по-спокойни, защото вече не е нужно да се притеснявате, че ще загубите лични данни на вашия Android смартфон.

Как така? Защото всички страхове, които преди това ви преследваха, ще бъдат изчезнали със защитата, предоставена от IObit Applock - Privacy Protect. Така че, изтеглете най-новия IObit Applock, така че вашият смартфон да не бъде лесно хакнат.

IObit Applock Team Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. 360 Security - Antivirus Boost

Следващото най-добро антивирусно приложение за Android 2016 е 360 Security - Antivirus Boost . Най-добрият антивирус за Android е в състояние да защити вашия Android смартфон от различни вируси, злонамерен софтуер , системни атаки или други рискове, които застрашават личните ви данни.

Освен това, това най-добро антивирусно приложение за Android има и няколко основни функции и предимства. Един от тях е Защита в реално време , където най-добрият антивирус на Android ще сканира инсталирани приложения и APK файлове директно по време на инсталационния процес.

Qihu 360 Software Co. Антивируси и приложения за сигурност ИЗТЕГЛИ

3. CM Security AppLock Antivirus

Следващият най-добър антивирус за Android е CM Security AppLock Antivirus . Този антивирус ще защити вашия смартфон от системни уязвимости и ще сканира за наскоро актуализирани приложения . Всъщност този най-добрият антивирус за Android също ще гарантира, че сигурността и поверителността на вашия смартфон се поддържат.

В допълнение, този най-добър антивирус за Android също е изтеглен повече от 100 милиона пъти. И така, ясно е, че CM Security AppLock Antivirus е най-доброто антивирусно приложение за Android в Google Play.

Cheetah Mobile Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Avast! Мобилна сигурност и антивирус

За потребители, които активно използват компютър или лаптоп, името Avast! не е нещо странно да се чуе. И така, Avast! Mobile Security и Antivirus предлага и версия за Android. Най-добрият безплатен антивирус за Android ще ви помогне да защитите смартфона си от нежелан фишинг .

В допълнение, това най-добро Android антивирусно приложение за 2016 г. също ще унищожи всички видове вируси, зловреден софтуер, шпионски софтуер и т.н. Така че, използвайте този антивирус за Android, така че личните ви данни на вашия смартфон да са добре запазени.

Avast Software Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Adguard за Android

Друго най-добро антивирусно приложение за Android е Adguard за Android . Този антивирус има малък размер, така че няма да заема много място във вътрешната памет или RAM на любимия ви смартфон. Този най-добър антивирус за Android ще осигури надеждна защита и се управлява много бързо.

Не само това, Adguard за Android ще премахне и всички досадни реклами . Всъщност този най-добър антивирус за Android също ще премахне всички зареждащи блокове, съдържащи злонамерени сайтове. Готиното е, че този антивирус също няма да проследява никаква дейност, която се извършва, докато е свързана с интернет.

6. AVG Antivirus Security - БЕЗПЛАТНО за Android

Кой не е запознат с антивирусната програма AVG? AVG Antivirus Security - БЕЗПЛАТНО за Android е едно от най-добрите антивирусни приложения за Android за 2016 г., които можете да използвате безплатно на вашия Android смартфон. Трябва да харесвате нещо в безплатните неща, нали?

Този най-добър антивирус за Android ще ви помогне да защитите смартфона си от вируси, злонамерен софтуер , шпионски софтуер , филтри за SMS и да запазите данните на вашия смартфон Android винаги в безопасност. О, да, този антивирус е доказан, защото повече от 100 милиона души са изтеглили AVG Antivirus Security - БЕЗПЛАТНО за Android.

AVG Technologies ИЗТЕГЛЯНЕ Антивируси и приложения за сигурност

7. Защита на AMC - Антивирусно усилване

AMC Security - Antivirus Boost е най-доброто антивирусно приложение за Android, което също се използва широко от потребителите на смартфони с Android. Този антивирус е всичко-в-едно приложение, което ще ви помогне да защитите вашия Android смартфон от всякакви потенциални заплахи.

Интересното е, че този най-добър Android антивирус ще защити вашия Android смартфон от всякакви преки или непреки атаки , които обикновено имат страничния ефект от загубата на данни на вашия смартфон. Как, интересувам се?

Антивирусни и защитни приложения IOBit ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Щит на екрана - Защита от шпиони

Следващото най-добро антивирусно приложение за Android 2016 е Screen Shield - Spy Protection . Този антивирус за Android е много полезен за защита на вашите банкови данни, особено за тези от вас, които често и активно извършват транзакции с помощта на Android смартфон.

Какво е толкова защитното? Вижте, има вируси, които могат да вземат всички данни, като правят скрийншотове на Android, без да знаете. Е, затова най-добрият антивирус на Android, наречен Screen Shield - Spy Protection е в състояние да го предотврати.

Антивирусни програми и приложения за сигурност Ouadban Youssef ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Ghost Push Trojan Killer

Приложението Ghost Push Trojan Killer е най-добрият антивирус за Android, който може да направи по-високо ниво на защита. Това приложение служи като защита от атаки на троянски вируси, които се считат за много опасни за потребителите на Android.

Това най-доброто антивирусно приложение за Android ще гарантира нивото на защита на вашия Android смартфон от опасностите от троянски вируси, които обичат да повреждат и крадат вашите файлове и данни на вашия Android смартфон. И така, не ставате ли жертва на троянски вирус?

Cheetah Mobile Inc Антивируси и приложения за сигурност ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security е най-доброто антивирусно приложение за Android през 2016 г., което е създадено за Android устройства с най-новите технологии. В това антивирусно приложение ще намерите функция за защита от кражба, която можете да използвате на всички платформи на Android.

В допълнение, този Android антивирус се твърди, че е най-добрият антивирус, който е в състояние да защити устройства от троянски коне , злонамерен софтуер , шпионски софтуер и други видове, които могат да навредят на устройство с Android . Хубавото е, че това най-доброто антивирусно приложение за Android не винаги ще се стартира автоматично, можете да използвате това, което искате.

Kaspersky Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Е, това е колекция от най-добрите антивирусни приложения за Android за 2016 г., които можете да изтеглите чрез вашето устройство с Android. Надяваме се, че тази статия е полезна за вас и други потребители на Android. Споделете вашето мнение чрез колоната за коментари по-долу.