3 начина да проверите най-ефективния ig stalker 2020

Проверката на стакера на IG (Instagram) може да ви уведоми кой често е влизал във вашия акаунт. Хайде, разберете как да проверите IG сталкера тук!

Проверката на сталкера на IG (Instagram) може да се направи доста лесно. Всъщност можете да го направите със или без приложения на трети страни, знаете ли!

Чувствате ли се като някой дебне вашия Instagram ? Или искате да знаете, че бившият ви все още вижда вашия IG профил или не?

В момента в интернет има много безплатни инструменти Check Instagram Stalkers Free , за които се твърди, че са ефективни при разкриване на самоличността на сталкера . Наистина ли работи ?

За да го тестват, този път ще се опита ApkVenue колекция от начина да проверите най-новите IG (Instagram) Преследвачът през 2020 г., със и без молба. Виж това!

Колекция от начини да видите най- новия Instagram Stalker 2020 + Опасности

В тази статия ApkVenue не само ще ви каже как да проверите сталкера на IG 2020 , но също така и опасностите, които заплашват, ако направите преследване .

Ако сте любопитни и искате да знаете кой често ви шпионира в социалните мрежи на Instagram, веднага вижте подробностите по-долу, банда!

3 лесни начина за проверка на Instagram Stalker

Понастоящем Instagram е популярно приложение за социални медии за споделяне на снимки и видеоклипове чрез Instagram Feed или споделяне на кратко съдържание чрез Instagram Stories, банди.

Приложението, което сега е под егидата на Facebook, има и интерактивна функция за филтриране на Instagram, която можете да използвате безплатно.

Източник на снимки: nixtmarketing.com (Досега много хора все още са любопитни за своя сталкер в Instagram. Ако имате нужда или не?)

Връщайки се към основната дискусия, Instagram няма официална функция, която ви позволява да разберете кой е вашият IG сталкер , банда.

Въпреки това, няколко онлайн приложения или инструменти там твърдят, че имат функция за преглед на IG stalker . Тогава как го правиш?

1. Как да разгледаме Instagram Stalker с приложения

Първият начин да разберете IG stalker е с приложение, което вече можете да намерите много в услугата Google Play Store. Един от тях е Who Viewed My Instagram .

Това приложение за проверка на IG stalker може не само да разбере кой често преглежда IG профили, но има и функция, за да разберете кой не ви следва , знаете ли!

За да провери дали това приложение работи правилно, ApkVenue се опита да види човека, който преследва нашия Instagram чрез следните стъпки.

1. Изтеглете приложението Who Viewed My Instagram
 • Първо изтеглете приложението Who Viewed My Instagram (InstaView) и го инсталирайте на телефон с Android. Можете да изтеглите приложението чрез връзката по-долу.
Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ
2. Влезте в акаунт в Instagram
 • Ако сте инсталирали приложението, всичко, което трябва да направите, е да отворите и да влезете с вашия акаунт в Instagram в приложението Who Viewed My Instagram. Не забравяйте да дадете разрешение, като докоснете Authorize .
3. Отидете в менюто с приложения
 • Ако влизането в акаунта в Instagram е успешно, всичко, което трябва да направите, е да отидете в менюто и след това да изберете Вашите профилни сталкери .
 • Автоматично ще разберете кой често разглежда вашия профил в Instagram и просто трябва да бъде вдигнат, де!

2. Как да видите хора, които дебнат на IG без приложение

Освен да използвате приложението, има и начин да видите хората, които преследват IG без приложение с уебсайт, за да проверите IG преследването, циркулиращо в интернет, знаете ли!

Един, който е зает да говори, е Instagram Check Stalkers - JNCK Media, до който имате достъп чрез браузър или чрез смартфон или лаптоп.

Можете също така да следват пътя, за да видите Instagram Преследвачът като това, което ApkVenue обяснява по-долу, за да не се получи любопитен вече, банда!

1. Посетете сайта на Instagram Check Stalkers - JNCK Media
 • Чрез приложението на браузърите HP или лаптоп просто посещавате инструментите Instagram Check Stalkers - JNCK Media ( //jnckmedia.com/igstalk ).
 • Преди това се уверете, че акаунтът ви в Instagram не е частен, известен още като отключен.
2. Въведете потребителското име за вашия акаунт в Instagram
 • В секцията Instagram Check Stalkers всичко, което трябва да направите, е да отидете в колоната Потребителско име . Тук просто попълвате името на вашия акаунт в Instagram.
 • След това попълнете капча, в която пише „Не съм робот“, докато отметката не бъде активирана. Ако е така, всичко, което трябва да направите, е да докоснете Submit .
3. Вижте резултатите от Instagram Stalker
 • Изчакайте няколко минути, докато в раздела Резултати се покаже акаунтът в Instagram на всеки, който често разглежда вашия профил, банда.
 • Може да има някои части на потребителското име , които ще бъдат празни, което показва на Instagram преследвач акаунт е заключен.
 • По този начин можете да почувствате по-голямо облекчение, защото напоследък той често разглежда Instagram. Доста забавно, нали?

3. Как да проверите официалния IG Stalker

Как да проверите IG сталкери, различни от JNCK, и приложението по-горе може да се направи с официални функции. Тази най-популярна социална медия предоставя официална функция за установяване на взаимодействията във вашия IG акаунт.

По-късно можете да разберете колко харесвания , коментари и да запазите за Instagram Feed. До различните взаимодействия, които се извършват в Instagram Stories.

Въпреки че не можете да знаете със сигурност акаунта на сталкера , не боли да опитате следните стъпки.

1. Отворете Настройки на акаунта в Instagram
 • Отворете приложението Instagram и отидете на страницата на вашия профил , банда. След това докоснете Меню> Настройки в долната част.
2. Преминете към Instagram Professional Account
 • Преди имаше функция за бизнес Instagram , където трябваше да свържете акаунта си със страницата на Facebook Fanpage. Този метод обаче е доста сложен, банда.
 • Сега можете лесно да преминете към професионален акаунт, за да получите прозрения от Instagram.
 • За да направите това, докоснете опцията Превключване към професионален акаунт> Създатели за нестопански лични акаунти.
3. Изберете категория на акаунт на създател
 • Преди това ще бъдете информирани за предимствата на акаунта на Instagram Creator и за да преминете към следващия процес, просто трябва да докоснете Next .
 • След това всичко, което трябва да направите, е да изберете категорията, която отговаря на вашите интереси и таланти, след което натиснете Готово .
4. Успешно активиран акаунт в Instagram Creator
 • Е, сега вашият акаунт за създател на Instagram е активиран. За да проверите IG дебнещия в най Feed Instagram пост , всичко, което трябва да направите е да докоснете видите статистика на дъното.
 • Тук можете да намерите харесвания, коментари, директни съобщения , които да запазите. Има и опции за взаимодействие, например за откриване на посещения в профила, допълнителни последователи на IG, обхват и впечатления.
5. Проверете Insight Instagram Stories (по избор)
 • Освен това можете да видите и прозрения от Instagram Stories, които се излъчват в продължение на 24 часа, като отворите Профил> Меню> Архив> Архив на истории .
 • Изберете Instagram Stories, след това плъзнете нагоре, за да видите статии, които са горе-долу същите като предишната емисия на Instagram.

Какви са опасностите от проверка на IG Stalker?

От трите метода по-горе ApkVenue препоръчва поне как да проверите IG stalker с приложението. Особено ако поискате лични данни под формата на потребителско име и парола .

Ако потърсите ключовата дума „проверете IG stalker“ в Google Play Store, можете да видите много препоръчани приложения, които са подобни на Who Viewed My Instagram .

Наречете го приложението Find Stalker, Follower Analyzer, Insights for Instagram, Xprofile, Who Stalker и т.н., които най-вероятно имат същия метод.

С метода, който изисква попълване на потребителско име и парола , разбира се, е голям риск акаунтът да бъде обект на невежи ръце от безотговорни страни.

Например, акаунт в Instagram е хакнат, ако вече има много последователи и е направен за други цели. Или акаунтът се използва за бизнеса за покупка и продажба на последователи, така че неясното следване да се появи във вашия акаунт.

Ето защо самият ApkVenue препоръчва да използвате функцията за официални прозрения от Instagram , където просто трябва да активирате професионален акаунт директно от настройките, банда.

Това е колекция от начините за проверка на IG (Instagram) Преследвачът , че може да се направи лесно. За съжаление, тук трябва да внимавате при споделянето на информация за потребителско име и парола !

ApkVenue препоръчва да активирате опцията Instagram Creator Account, ако ви интересува това, банда. Успех и късмет.

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Em Yopik Rifai .