7 от най-добрите DC супергеройски игри на Android, има Harley Quinn!

Все още не желаете да се разделите с Харли Куин от Хищни птици? Отпуснете се, можете да се срещнете отново в 7-те най-добри DC супергеройски игри на Android!

След сърцераздирателна епична кулминация в заключителния филм, Avengers: Endgame , в момента Marvel прави почивка, докато се подготвя за следващата фаза на MCU, бандата.

В тази празнота DC, като съперник на Marvel, започна да бомбардира театрите с поредица от интересни филми, като филма за хищните птици , който тъкмо започваше да се излъчва.

За щастие съблазняването на DC не спира дотук, защото те също така осигуриха линия от качествени игри, на които можем да се насладим извън киното, банда!

7 най-добри DC супергеройски игри за Android

По отношение на броя DC игрите все още са малко по-ниски от Marvel, но що се отнася до качеството, ApkVenue смята, че качеството на DC игрите е дори по-високо .

Мисля, че това е така, защото DC игрите на Android имат интересно разнообразие от жанрове в сравнение с игрите на Marvel, които изглеждат така, банда.

За тези от вас, които току-що са гледали филма за хищните птици и все още са жадни за DC неща, ето препоръки за 7-те най-добри DC супергеройски игри за Android от ApkVenue!

1. Несправедливост 2

Запазването на най-доброто за последното е безсмислено, затова ApkVenue реши да започне с най-доброто с играта Injustice 2 , банда!

Най -добрата бойна игра на Android тази е продължението на Injustice: Gods Among Us с дискусия от различни страни.

Тук сте поканени да сформирате екип от 3 знака от поредица от персонажи на постоянен ток, които са на разположение, за да ударят врага ви.

Тази игра също има RPG елементи и много изчерпателна функция за персонализиране, където можете да промените външния вид на героя според DC филма, бандата.

С графиката от клас PC тази игра има доста тежки изисквания, така че се уверете, че мобилният ви телефон е достатъчно здрав, преди да изтеглите!

Подробности Несправедливост 2
Разработчик Warner Bros. Международни предприятия
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 1.16GB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете Injustice 2 чрез връзката по-долу:

Warner Bros. Спортни игри Международни предприятия ИЗТЕГЛЯНЕ

2. DC Legends: Битка за справедливост

След успеха на Дисни със Star Wars: Galaxy of Heroes , DC стартира DC Legends: Battle for Justice с подобна концепция, бандата.

Като носи стратегическия RPG жанр , тази игра възлага на играчите да създадат екип от 4 героя от света на DC като ваши представители в битката.

Подобно на Междузвездни войни: Галактика на героите , тази игра също има много забележим gacha елемент с големия брой герои, които можете да получите.

Подобно на играта gacha, DC Legends: Battle for Justice изисква доста голям ангажимент, но тази игра не може да бъде пропусната за любителите на DC, банда!

Подробности DC Legends: Битка за справедливост
Разработчик Warner Bros. Международни предприятия
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 70MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Ролева игра
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете DC Legends: Battle for Justice чрез връзката по-долу:

Warner Bros. RPG игри Международни предприятия ИЗТЕГЛЯНЕ

3. DC: НЕВЕРЕН

За тези от вас, които предпочитат RPG, които не просто докосват тук и там, можете да опитате DC RPG екшън игра : UNCHAINED .

Играчите на най-добрата игра за супергерой на Android Marvel: Future Fight трябва да са запознати с тази една игра, защото тя има много подобен геймплей , банда!

Едно нещо, което прави тази игра уникална за ApkVenue, е визуалният стил на засенчване на cel, така че тази игра да изглежда като движещ се комикс.

В допълнение, героите, които използвате във всяка мисия, също ще издават нелепи коментари, които придават на тази игра своя уникалност, банда!

Подробности DC: НЕВЕРЕН
Разработчик FourThirtyThree Inc.
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 75MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете DC: UNCHAINED чрез връзката по-долу:

FourThirtyThree Inc. Приключенски игри ИЗТЕГЛИ

4. Батман - The Telltale Series

Любителите на комиксите трябва да са знаели, че Батман е наречен Най-големият детектив в света, но аналитичните умения на този герой рядко се появяват във филми, банда!

Е, детективската страна на Батман се появява във визуалната романна игра Батман - The Telltale Series, където ще бъдете принудени да покажете своите аналитични умения.

Тук ще играете Брус Уейн и неговото алтер его , Батман, в лицето на терористична банда, наречена Children of Arkham .

Подобно на други Telltale Games , тази игра има отлична история, която ще се раздели според избора, който правите в цялата история, банда.

Подробности Батман - The Telltale Series
Разработчик Athlon Games, Inc.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 35MB
Изтегли 500 000 и повече
Жанр Приключение
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете Batman - The Telltale Series чрез връзката по-долу:

Приключенски игри Athlon Games, Inc. ИЗТЕГЛИ

5. Батман: Врагът отвътре

След като Batman - The Telltale Series успя да пожъне успех, студиото Telltale Games веднага работи по продължение на играта.

Роден е Batman: The Enemy Within , който има подобен геймплей и концепция на своя предшественик, но с по-интересна история.

Подобно на филма за Жокера , който спечели 11 номинации за Оскар , тази игра е доста уникална, защото показва различна страна на Жокера от комикси, банди.

Решенията, взети от играчи в предходните игри, ще окажат въздействие в тази игра, така че е по-малко от завършено, ако скочите направо в тази игра, банда!

Подробности Батман: Врагът вътре
Разработчик Athlon Games, Inc.
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 35MB
Изтегли 500 000 и повече
Жанр Приключение
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Изтеглете Batman: The Enemy Within чрез връзката по-долу:

Приключенски игри Athlon Games, Inc. ИЗТЕГЛИ

6. LEGO Batman: Beyond Gotham

Ако предпочитате глупавата фигура на Батман от The LEGO Batman Movie , може би ще се интересувате от играта LEGO Batman: Beyond Gotham .

Подобно на филма, тази игра на Батман изобразява фигура на Батман, която е различна от обичайната, защото е пълна с шеги и други глупави елементи на хумор, банди!

В тази игра Батман и редица други персонажи от DC трябва да обединят сили, за да се бият срещу Brainiac и неговите зли планове за земята.

Подобно на други LEGO игри, основната точка за продажба на тази игра се крие в големия брой герои, които гарантират, че няма да ви омръзне, банда.

Подробности LEGO Batman: Отвъд Готъм
Разработчик Warner Bros. Международни предприятия
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 8MB
Изтегли 100 000 и повече
Жанр Приключение
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )
Цена 70 000 IDR

Изтеглете LEGO Batman: Beyond Gotham чрез връзката по-долу:

Warner Bros. Приключенски игри Международни предприятия ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Teen Titans GO Фигура

Вие ли сте от многото хора, които не спират да гледат карикатурата Teen Titans Go! Към филмите ?

Ако отговорът е да, тогава със сигурност веднага ще се влюбите в Teen Titans GO Figure! който също е базиран на карикатурния сериал Teen Titans Go! .

Носеща жанра RPG, тази игра има абсурдно преувеличени визуален стил и елементи за хумор, както се среща в оригиналната анимационна поредица.

Тази игра всъщност е продължение на Teeny Titans, но можете веднага да играете тази игра, защото историята не е свързана, банда!

Подробности Teen Titans GO Фигура!
Разработчик Cartoon Network
Минимална ОС Android 5.1 и по-нови версии
Размер 29MB
Изтегли 100 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )
Цена 58 000 IDR

Изтеглете Teen Titans GO Figure! чрез връзката по-долу:

ИЗТЕГЛЕТЕ Приключенски игри на Cartoon Network

Това е списъкът на 7-те най-добри DC супергеройски игри за Android от ApkVenue, банда. За тези, които искат да се доближат до DC, играта по-горе наистина си заслужава да опитате.

С качеството на играта и героите, които не отстъпват на Marvel, Jaka чувства, че празнотата, оставена от филма MCU, може лесно да бъде запълнена от DC, банда!

Интересувате ли се от играта по-горе? Коя игра е вашата любима? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Фикри Хариш .