10 сайта, за да научите безплатно графичен дизайн

Искате ли да станете топ дизайнер? Ако е така, лесно. За да постигнете това, трябва само да упорствате и да учите усърдно. Тогава какъв е проблемът?

Искате ли да станете топ дизайнер ? Ако е така, лесно. За да постигнете това, трябва само да упорствате и да учите усърдно. Тогава какъв е проблемът? Обикновено младите хора като вас ще бъдат възпрепятствани от проблема с разходите да учат на място за обучение, нали?

Но по-лесно, стига да можете да се свържете с интернет връзка, можете да учите безплатно чрез уеб сайтове за обучение за онлайн дизайн . И така, чрез тази статия ApkVenue ще предостави различни безплатни сайтове за обучение по графичен дизайн, които можете да посетите, за да задълбочите своите познания за дизайна.

  • 12 сайта, за да се научите да кодирате безплатно
  • 10 сайта „Не са важни“, но доказано се отървават от скуката
  • 10 Уеб сайтове за обучение за безплатно

10 безплатни сайта за обучение за дизайн

1. GraphicDesign.About.com

Сайтът GraphicDesign.About.com е уебсайт за обучение по графичен дизайн, който можете да посетите, за да научите различни интересни уроци. Тук ще получите основен курс за графичен дизайн, като демонстрирате елементите и принципите, използвани в изкуството на дизайна.

2. Абсолютен кръст

Ако вече знаете основите на графичния дизайн, можете да посетите Абсолютния кръст, за да задълбочите знанията си отново. Причината е, че тук ще научите Drupal Contemplate Modules, за да следвате урока, който ще бъде представен на този безплатен уебсайт за обучение по графичен дизайн. Можете също така да научите Adobe Flash за създаване на анимирани графики. Не е ли интересно?

3. Дигитални преподаватели

Посещавайки Digital Tutors , ще видите разнообразие от видео поредици, които имат по-малко от 20 минути да учат дизайн. Този безплатен сайт за обучение по графичен дизайн ще ви покаже ключовите елементи, използвани в графичния дизайн, като сглаждане , линейна перспектива и т.н. Интересувате ли се?

4. Къща на дърво

Учебният сайт за графичен дизайн, наречен Treehouse, всъщност се фокусира повече върху Front End Development . Въпреки това, този уебсайт за обучение по графичен дизайн предлага и добри курсове по дизайн. За съжаление, трябва да харчите около 320 000 IDR на месец за обучение. Ако не искате, все още можете да имате възможност в продължение на 14 дни да научите дизайна безплатно.

5. Lynda.com

Друг безплатен сайт за обучение по графичен дизайн е Lynda.com . Тук ще научите разнообразни програми от Adobe, включително Photoshop. Ще се поучите от самите основи, започвайки с Adobe Bridge, преди да се докоснете до по-дълбоки уроци, а именно маскиране , слоеве , филтри и т.н.

6. АЛИЗОН

Ако смятате, че все още ви липсва да добавите към знанията си за графичен дизайн, трябва да посетите ALISON . Защо? Защото този безплатен уебсайт за обучение по графичен дизайн предлага обучение, започвайки от дизайнерски елементи, системи за рисуване, производствени системи в дизайнерската индустрия и т.н. Много интересно, нали?

7. Клас Централен

Чувствате ли, че основата на вашите познания за графичен дизайн е достатъчно зряла? Искате да добавите знания? Просто дойде на клас Централна безплатен графичен дизайн на сайта учене . Тук можете да имате различни уроци за изкуство и дизайн безплатно. Всъщност има много нови уроци, които можете да вземете.

8. Дигитален дизайн

И така, сега влизаме в страната. Освен чуждестранни уебсайтове, Индонезия предлага и различни опции за учебен дизайн. Един от безплатните уебсайтове за обучение по графичен дизайн в Индонезия е Digital Design . Този сайт за обучение за графичен дизайн ще ви накара да разберете повече за учебния дизайн, тъй като той е представен на индонезийски.

9. Дизайн студио

Освен Digital Design, друг сайт за обучение по графичен дизайн в Индонезия е Design Studio . Този уебсайт предоставя безплатни шрифтове, които можете да изтеглите . Не само това, ще видите и различни категории като илюстрация, InDesign, Photoshop и т.н. Интересно нали?

10. Photoshop Science

Това е един от най-дълго работещите уебсайтове за обучение по графичен дизайн в Индонезия, момчета . Този сайт представя разнообразни начини за създаване на дизайни чрез Adobe Photoshop. Всъщност презентацията на Photoshop Science е опакована по прост начин, така че няма да се объркате, когато се опитвате да я приложите на практика.

Това са 10 безплатни учебни сайта за графичен дизайн, които можете да посетите, за да задълбочите познанията си по дизайн. Надяваме се, че тази статия е полезна за тези от вас, които искат да се стремят към знания за дизайна. Споделете вашите мнения и коментари по-долу.