4 начина да получите iPhone безплатно, лесно и просто мобилен телефон!

Искате безплатен iPhone 11 Pro Max? Ето 4 трика как да получите безплатен iPhone, който можете да опитате!

Вземете iPhone 11 Pro Max безплатно? Със сигурност искате да получите флагманския смартфон на Apple безплатно или безплатно?

В разгара на сегашната висока цена на HP iPhone, възможността да ги получите безплатно със сигурност е мечта за всеки. Освен това iPhone е известен и като премиум смартфон, който може да повиши престижа на своите потребители.

Въпреки това, да получите безплатен iPhone в прекомерна цена със сигурност не е лесно, банда. Въпреки това трудното не означава, че не можеш, а!

Виждате ли, в тази статия ApkVenue ще ви даде няколко съвета как да получите безплатен iPhone без стотинка. Любопитен?

Как да получите най-новия безплатен iPhone 2020

Няма значение iPhone 11 Pro Max, получаването на безплатен iPhone XR, който дори не е най-новата версия, определено ще бъде много щастлив, нали?

Но спокойно, банда! Защото в наши дни получаването на безплатен iPhone вече не е само мечта, знаете ли. Любопитно ли е да знаете как?

Ето няколко съвета как да получите безплатен iPhone без стотинка от ApkVenue.

1. Влезте в състезанието

Източник на снимки: Serbakuis (Един от най-мощните начини за получаване на безплатен iPhone е участие в състезание).

Нямате пари да си купите iPhone? Просто здрав ! Все още можете да получите безплатен iPhone, като участвате в различни видове състезания , банда.

Започвайки от състезание по фотография, забавно състезание за правене на видеоклипове, до състезание за писане на кратки истории с готини награди, включително най-новите мобилни телефони iPhone.

Можете да намерите различна информация за състезанието с тази атрактивна селекция от награди чрез Google или социални медии като Twitter, Facebook или Instagram.

Просто ApkVenue препоръчва да потърсите информация предварително за истината, банда.

2. Присъединете се към раздаването в социалните медии - (Най-лесният начин да получите безплатен iPhone)

Източник на снимки: AppleInsider (Искате ли да знаете как да получите най-лесния безплатен iPhone? Просто следвайте раздаването в социалните медии).

Освен участието в състезания, има и алтернативни начини за получаване на други безплатни iPhone, които са не по-малко лесни.

Едно от тях е чрез участие в раздаване, което много често се провежда от известни личности, ютубъри или марка в социалните медии, банди.

Раздаването обикновено има правила или изисквания, които са по-лесни за изпълнение, като например писане на интересни коментари, следване или абониране за акаунти в социални медии, за публикуване в истории на Instagram.

Въпреки че изискванията за участие са много лесни, не малко от тях са готови да предоставят различни възможности за награди на фантастични цени, знаете ли.

Наречете го например HP iPhones, телефони с Android, пари в брой, Smart TV, игрови конзоли, мотоциклети и автомобили, чиито цени със сигурност не са евтини.

3. Въведете iPhone Lucky Draw

Източник на снимката: Tokopedia

За да продължат да привличат вниманието на потребителите, сега дори редица приложения за онлайн пазаруване не искат да бъдат изоставени, като провеждат програма за щастливо теглене .

Неограничените, различни атрактивни и скъпи награди като безплатния iPhone 11 Pro Max също са атракциите, които те предлагат на своите потребители, банди.

Самият механизъм за програмата за късметлия варира в зависимост от това какво приложение за онлайн пазаруване използвате.

Но обикновено на главната страница на приложението за онлайн пазаруване потребителите могат да разбиват яйца, в които има талон за лотария с избор от различни награди.

Интересното е, че данъкът върху наградите на победителя обикновено се поема от организатора, така че не е нужно да харчите и стотинка. Страхотно, нали?

4. Използване на приложението за споделяне на подаръци

Източник на снимки: Serguruku (освен да получите безплатен кредит, приложението за раздаване на награди може да се използва и за безплатен iPhone, знаете).

Начинът да получите следващия безплатен iPhone е да използвате помощта на приложението за подаръци , банда.

Приложението за раздаване на награди, което използвате тук, може да варира, като приложения за генериране на кредити, приложения за анкети, до приложения за обмен на точки за награди.

Въпреки това тези приложения имат една и съща работна система.

Където по-късно всеки път, когато изпълнявате различните налични задачи, ще получавате монети или пари, които могат да бъдат заменени за награди, включително iPhone.

Така че, ако сте любопитни да знаете какви приложения могат да се използват, можете да прочетете следната статия на ApkVenue:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това бяха някои трикове за това как да получите безплатен iPhone от ApkVenue, който можете да опитате сами, банда.

Но името също е безплатно, така че трябва да се приготвите да се състезавате с милионите хора, които също очакват да получат безплатен iPhone, а!

О, да, ако имате трик как да получите друг безплатен iPhone? Можете ли да споделите в коментарите по-долу? Късмет!

Прочетете също статии за Out Of Tech или други интересни статии от Shelda Audita