През 2018 г. трябва да бъдат блокирани 6 сайта

През новата година е по-добре, ако вече не сме жертви на негативно съдържание в сайтове, които не са подходящи за консумация. След ApkVenue преглежда 6 сайта, които трябва да бъдат блокирани през 2018 г.

Не всички сайтове, които съществуват и могат да бъдат достъпни чрез интернет, съдържат положителна информация и съдържание. Не малко сайтове съдържат отрицателно съдържание и са необразователни, дори вредни, особено ако се консумират от по-младото поколение.

През новата 2018 г. би било чудесно, ако вече не сме жертви на отрицателно съдържание на определени сайтове. Можем да избегнем това, като блокираме сайтове, които се считат за негодни за консумация, особено за нас и сравнително младите ни роднини.

По-нататък ApkVenue се опитва да прегледа шестте сайта, които трябва да бъдат блокирани през 2018 г. Не е сайт за порнография или хазарт, който е несъмнен, за да бъде блокиран, шестте сайта по-долу не съдържат директно отрицателно съдържание, но имат голям риск на злоупотреба, която заплашва посетителите.

  • Splashy Nikahsirri.com, това са 5 сайта, които се оказват еднакви!
  • 5 най-добри учебни сайта за Photoshop за 2018 г.
  • Неуспешно разбиране! Тези 5 сайта се считат за порнографски от правителството на Индонезия

6 сайта трябва да бъдат блокирани през 2018 г.

1. Перископ

Източник на снимки: Източник: Marketing Land

Periscope е сайт, който предоставя поточни услуги за своите потребители. Започвайки от осъзнаването на нарастващата и все по-популярна популярност на видеото, Periscope е създаден като място за всеки, който излъчва своите видеоклипове директно, известен още като стрийминг на живо и се гледа от много хора.

За съжаление до 2017 г. имаше много злоупотреби с тази услуга, особено сред непълнолетни. Няколко случая споменават, че много непълнолетни са показвали частните си части на тялото само защото са били привлечени от предложението на публиката, което им е обещало определена сума пари. Всъщност не всички от тях използват Перископ за негативни неща, но защитата му от непълнолетни е много необходима.

2. След училище

Този сайт всъщност е създаден за ученици да се освежат след учебно време. За съжаление на сайта After School се появяват много злоупотреби и отрицателно съдържание. Всъщност случаите на кибертормоз също често се появяват и правят някои потребители депресирани.

3. Тиндер

Източник на снимката: Източник: Diolli

Кой не знае какво е Tinder? Започвайки от сайта и след това изследвайки приложенията за Android и iOS, сайтът, който предоставя услуги за сватовство, е широко посещаван, особено хора, които все още нямат партньор. За съжаление отново има много злоупотреби, вариращи от случаи на измами, сексуален тормоз до убийство.

4. Попитай.fm

Този сайт за социални мрежи всъщност е доставчик на услуги за въпроси и отговори за своите потребители и последователи. Няма нищо лошо в този един сайт. Някои случаи обаче започнаха да се случват, когато този сайт се използва от потребители на възраст 13-17 години. Като се започне от много въпроси или коментари, съдържащи сексуални елементи, насилие до кибертормоз, което след това принуди Jaka да влезе Ask.fm в един от сайтовете, които трябва да бъдат блокирани.

5. Omegle

Може би Leif K-Brooks е имал предвид нещо добро за създаването на сайта Omegle. Да, този сайт всъщност е един от първите, които предоставят услуги за чат чрез текст или видео за всеки, който дори не е известен. Почти всички негови потребители обаче съдържат хора, които злоупотребяват с Omegle за негативни неща като порнография или измама.

6. Chatroulette

За тези от вас, които не са много запознати, Chatroulette е сайт, който е почти подобен на Omegle и дори се счита за по-лош от някои. За да бъде нещата още по-лоши, 30% от активните му потребители са на възраст под 18 години! В резултат на това много случаи като сексуален тормоз, измама и отвличане са възникнали в резултат на този един сайт.

Това са шестте сайта, които трябва да блокирате през 2018 г. ApkVenue препоръчва по-добре да не се използват шестте сайта по-горе, тъй като освен че са по-малко полезни и полезни, тези сайтове имат потенциал да „навредят“ на посетителите, особено на младото поколение.

Прочетете също статии за Блокиране или други интересни статии от Рейналди Манасе .