20 от най-добрите смешни и весели акаунти в Instagram за 2019 г.

Чувствате ли се уморени и имате нужда от забавление? Не е нужно да харчите пари за бандата, защото ApkVenue ще даде препоръки за 20 забавни и весели акаунта в Instagram!

Всеки има нужда от забавление, за да успокои ума, наситен с рутина. Една от най-търсените форми на забавление е нещо, което е смешно и ни кара да се смеем.

Трябва да сте благодарни, банда, защото сега не е нужно да харчите много пари, за да получите такъв вид забавление. Можете да ги гледате през различни социални медии на мобилния си телефон.

Един от тях е чрез Instagram. ApkVenue ще ви даде препоръка за 20 от най -добрите смешни акаунти в Instagram, които могат да ви накарат да болите в стомаха, защото много се смеете.

20 сладки акаунта в Instagram

За щастие, има много сладки акаунти в Instagram, които са много забавни, банда! И англоезичните, и местните говорители могат да осигурят свежи и забавни шеги.

Мемите, показвани в тези акаунти, обикновено са много свързани с живота ни. Това е едно от нещата, които ни карат да харесваме публикациите в тези акаунти.

И така, кои са някои сладки акаунти в Instagram , които трябва да следвате ?

Сладък отвъдморски акаунт в Instagram

Започваме със забавни акаунти в Instagram от чужбина. ApkVenue избра най-доброто специално за вас!

1. 9gag (50.5M)

Кой не знае за този един акаунт? @ 9gag беше известен още преди Instagram да стане толкова популярен, колкото сега.

Започвайки от уебсайта, 9gag показва различни мемове или действия, които предизвикват смях. Нищо чудно, че броят на последователите е повече от 50 милиона.

2. само сарказъм (13,5 милиона)

В @sarcasm_only сметка е мем предвид, че има тенденция да се жени, като целта си пазар. Различни ежедневни проблеми стават шеги.

Дисплеят на емисията от този акаунт изглежда изчистен и минималистичен. Типовете публикации, които съществуват, могат да бъдат само текст или изображения с два реда изречения.

3. bestvines (10.5M)

Искате да не пропускате вирусни новини, но все пак искате да се смеете? По-добре просто следвайте @bestvines !

Видовете смешни мемове в този акаунт са доста разнообразни, от снимки до видеоклипове, всичко е налице. Разбира се, ако нещо стане вирусно в света, този акаунт ще създаде забавна версия.

Повече информация. . .

4. забавни меми (7,5 милиона)

Почти целият хумор в акаунта @funnymemes е интересно видео за зрителите.

Историите за глупостта на хората и животните в тази връзка са достатъчни, за да освежат ума ни.

5. fun_bestvids (6.3M)

@fun_bestvids_ също е сладък акаунт в Instagram, който се фокусира върху видео съдържание. Тук можете да се насладите на различни забавни събития, записани с камера!

6. По-голямата комедия (5M)

Освен това има @gretaercomedy, който е доста продуктивен при събирането на забавни мемове от цял ​​свят.

Без значение кой прави забавни мемове или видеоклипове, ясно е, че те успяха да ни разсмеят толкова силно.

7. buzzfeed (4.6M)

@buzzfeed често превръща нечий туит в шега. В действителност в киберпространството циркулират много забавни туитове .

8. лае (3.9M)

Все още компания с 9gag, @barked е акаунт в Instagram, който се фокусира върху представянето на забавни видеоклипове за кучета.

Някои са под формата на снимки, други са под формата на видеоклипове. Ако харесвате кучета, определено ще се чувствате като у дома си дълго време на тази сметка.

9. отегчен (3.4M)

В @bored сметка също е на сметка, която събира смешни туитове , които ще ви забавляват. Както подсказва името, ако се чувствате отегчени, трябва да следвате този акаунт!

10. мяука (3.1M)

И накрая, има акаунт @meowed . Подобно на кора, този сайт все още е свързан с 9gag. Разликата е, че тази сметка записва забавното поведение на котки от цял ​​свят.

Забавен акаунт в Kocak Индонезия в Instagram

Индонезия също не иска да губи, банда! Много меме акаунти, които ще ви накарат да се смеете на глас!

1. шлемник (13.7M)

Първият е @dagelan . Разбира се, че познавате този един акаунт? Dagelan наистина е един от меме акаунтите с най -голям брой последователи, достигащи над 13 милиона души.

2. ngakakkocak (8.6M)

Можете да изберете @ngakakkocak сметка като средство за забавление, което е доста забавно. Мемите са взети от различни източници в киберпространството.

3. meme.comik.indonesia (3.7M)

Както подсказва името, @ meme.comik.indonesia има много весели мемове, които сами могат да ви накарат да се смеете.

Повече информация. . .

4. тахилалати (3.1M)

Комиксите, създадени от @tahilalats, са добре известни със своята абсурдност. Нещото, което най -много тормозеха мрежите, беше липсата на нос на всеки герой.

5. awreceh.id (1.8M)

Ако сте на възраст под 18 години, нямате право да следите този сайт! awreceh.id показва шеги, които понякога миришат на възрастни, така че вие, които все още сте млади, не можете да го видите, а!

6. 1.как (1M)

Този сайт е известен като 9gag на Индонезия. @ 1.cak този не е официален , но съдържанието на снимките е доста забавно!

7. раджапароди (993K)

Въпреки че има дума за пародия, @rajaparodi не качва само пародийни снимки или видеоклипове, банда! Много други меме съставки ще ви разсмеят.

8. рецептаписянг (554K)

Обичате ли малки шеги? По-добре да следва в @recehtapisayang сметка на това, банда! Шегува се за никели, но е жалко да го пропуснете!

9. деца (338 000)

Това наистина описва тънкостите на студентския живот! @anakkuliah се опитва да ни покани да се посмеем на различни истории, които се случват в света на лекциите.

10. Не бъдете сериозни (216K)

Накрая има @janganserius . Подобно на останалите, този акаунт също има много мемове, за да ви накара да се отпуснете малко и да не го приемате твърде сериозно.

Така че има сладки акаунти в Instagram, които ще направят живота ви по-светъл! Коя е вашата любима? Пишете в коментарите по-долу!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah