7 забавни игри с красиви и секси женски персонажи

По-голямата част от видео игрите разчитат на мъжете като основни герои, докато женските герои се използват само като поддръжници, за да направят играта по-интересна. Въпреки това, тъй като развитието на видеоигрите става все по-разнообразно, в днешно време много видео игри разчитат на жените като основни герои.

По-голямата част от видео игрите разчитат на мъжете като основни герои, докато женските герои се използват само като поддръжници, за да направят играта по-интересна. Въпреки това, тъй като развитието на видеоигрите става все по-разнообразно, в днешно време много видео игри разчитат на жените като основни герои .

Дори и неограничени, женските персонажи, използвани във видеоигрите, вече имат ужасен външен вид ! С подкрепата на очарователни визуализационни ефекти, превръщането на тези женски персонажи в красиви лица и се поддържа от секси тяло. За да не станете по-любопитни, ето 7 вълнуващи игри с красиви и секси женски персонажи .

  • Не гледайте! Това са 5-те най-секси сцени в играта
  • Има хакери, това са 10-те най-добри персонажа от компютърните аниме
  • 12 секси женски героя от CGI Резултати в игрите. Внимавайте за кървене от носа!

7 вълнуващи игри с красиви и секси женски персонажи

1. Масов ефект

Източник на снимката: masseffect.com

В играта Mass Effect можете да изберете типа герой, който ще се използва като командир на овчарката. Първоначално разработчикът на тази игра депозира само мъж командир на име Шепърд, но това се оказа широко критикувано от феновете. Ето защо разработчикът най-накрая направи красив и секси женски герой на име FemShep като избор на персонаж в играта, докато гласовият актьор за героя беше направен от Дженифър Хейл.

2. Tomb Raider

Източник на снимки: motherboard.vice.com

Трябва да сте запознат с герой на име Лара Крофт, това? Както във филмите, така и във видеоигрите, характерът на Лара Крофт винаги е представен с красота и сексуалност, които карат публиката и играчите да се чувстват като у дома си. В поредицата игри Tomb Raider 2018 персонажът Лара Крофт е представен с различни актуализации, които ще ви накарат да я харесате още повече. Не само от физиката му, но и от по-зрелите му умения в стрелците и различни други умения, които ще направят този герой още по-обичан от геймърите.

3. BloodRayne

Източник на снимки: alphacoders.com

В играта BloodRayne секси женски герой на име Рейн е описан като полу-вампир човек. Подобно на сапунена опера, този вампир е изобразен с фантастична физика и очарователно лице , кара тези от вас, които току-що са го виждали, да не вярват, че той е вампир човек. В различни действия ще ви бъде представена красотата и елегантността на красив вампир, това ви гарантира, че няма да бъдете разочаровани, когато използвате този герой.

4. Отвъд доброто и злото

Източник на снимки: medium.com

Този красив и секси герой на име Джейд действа като фоторепортер и осиротяла бавачка. В играта „ Отвъд доброто и злото“ Джейд и неговият екип имат за задача да разкрият случаи на корупция, извършени от правителството. Сексуалността на тялото на Джейд не е твърде изложена в тази игра, защото в своите дейности тя носи широки дънки и палто. Това е обратно пропорционално на различните женски герои във видеоигрите, които често носят спортни сутиени и чорапогащи.

5. Resident Evil

Източник на снимки: pinterest.com

В играта Resident Evil един от най-надеждните женски персонажи е Джил Валентин, не заради нейната сила, а заради нейната сексуалност. В игра, която се занимава със зомбита, кръв и хаос, Джил Валентин е най-добрият женски герой, който гарантирано ще ви накара да забравите за зомбитата и всички ужаси, които съществуват. Нищо чудно, че Джил Валентин е най-играният главен герой в поредицата Resident Evil.

6. Катрин

Източник на снимки: dualshockers.com

Тази игра на Катрин използва герой, който има същото име като заглавието. В тази игра ще бъдете представени с брак, изневяра и различни анти-мейнстрийм конфликти , които гарантирано няма да ви отегчават. Можете да изберете два героя, а именно секси флиртуващата Катрин или Винсент Брукс, който е не друг, а гаджето на Катрин. За външния си вид Катрин гарантирано ще ви зашемети заради сексуалността на тялото и красотата на лицето си.

7. Мъртво или живо

Източник на снимки: walldevil.com

Красива и секси жена на име Касуми се превърна в известен герой в играта „ Мъртвите или живи“, дори благодарение на красотата и сексуалността си, Касуми успя да се превърне в своеобразен талисман в играта. Като един от основните действащи лица в играта, с неговото нежно поведение и смъртоносни бойни умения, няма да останете разочаровани, когато използвате този герой. С различните му способности и очарователен външен вид ви е трудно да намерите причини да не го харесвате.

Това са 7 вълнуващи игри с красиви и секси женски персонажи . Не само красотата и сексуалността на тялото му имат предимство, но и неговите квалифицирани умения.