как да регистрирам WhatsApp с помощта на чужд номер

Може да изглежда по-хладно! Ето как да регистрирате WhatsApp, като използвате чужд номер, разбира се, без да се налага да купувате или използвате този номер.

Като едно от най-популярните приложения за чат, WhatsApp е едно от приложенията с най-голям брой потребители на Android.

В допълнение към многото си функции, WhatsApp се харесва и поради лекотата му при регистриране на акаунт с помощта на номер на мобилен телефон.

Този път ApkVenue ще ви разкаже трика как да регистрирате WhatsApp, като използвате чужд номер, известен още като чужд номер на мобилен телефон.

  • 5 супер разширени забранени WhatsApp приложения, които са безопасни за използване
  • Как да видите скритото последно виждане от WhatsApp на вашето гадже!

Как да се регистрирате за WhatsApp с помощта на чужд номер

Можете да изглеждате по-хладно, когато обменяте контактите в WhatsApp, защото въпреки че живеете в Индонезия, можете да давате чуждестранни номера на мобилни телефони на приятелите си.

За да използвате чужд номер на мобилен телефон като номер на WhatsApp, имате нужда от помощта на приложение, наречено Hushed. Можете да изтеглите приложението чрез връзката, която ApkVenue предоставя по-долу.

Производителност на приложенията AffinityClick Inc. ИЗТЕГЛИ

След като кандидатствате, можете веднага да се упражните как да се регистрирате за WhatsApp, като използвате чужд номер. Достатъчно е да следвате тези стъпка по стъпка:

  • Отворете приложението Hushed, след което се регистрирайте, като въведете вашия имейл адрес и парола. Продължете, като изберете I Agree .
  • След това изберете ПОЛУЧЕТЕ НОВ НОМЕР в долния ляв ъгъл, за да получите нов задграничен номер на мобилен телефон, който ще се използва за регистрация за акаунти в WhatsApp.
  • Изберете една от страните в списъка. В примера по-долу ApkVenue избира номер от САЩ. След това изберете област в държавата, за да получите код на местния мобилен телефон в тази област.
  • След като изберете област, можете незабавно да поискате чужд номер на мобилен телефон, като въведете първите три номера от избраната от вас област, след което натиснете Търсене . Приложението Hushed ще предостави нов номер на мобилен телефон, който да използвате. Изберете Искане, за да активирате номера на мобилния телефон.
ВИЖТЕ СТАТИИ
  • След като получите номера си за чужбина, продължете, като отворите приложението WhatsApp. Започнете да се регистрирате или регистрирате, като използвате новия номер на мобилен телефон. Променете колоната за държава с държавата на новия си мобилен номер.
  • Изберете вашата държава на произход, след което въведете чуждия номер на мобилен телефон, който сте получили от приложението Hushed. Изберете НАПРЕД .
  • Въведете име и снимка на потребителския профил, след което добавете приятели в контактите на WhatsApp. Вече можете да използвате WhatsApp с чуждестранен номер на мобилен телефон.

Това е лесен начин да регистрирате WhatsApp, като използвате чуждестранен номер на мобилен телефон . Сега можете да се показвате на приятели или да се чувствате по-хладно, когато PDKT чрез WhatsApp с чуждестранен номер. Късмет!

Прочетете също статии за Numbers или други интересни статии от Reynaldi Manasse .