как да сърфирате без интернет връзка (офлайн) във всички браузъри

Сега можете да се успокоите малко, сега ApkVenue ще споделя тайни трикове, за да можете да сърфирате в уебсайтове без интернет връзка, известен още как да сърфирате офлайн. Кой не харесва как да сърфира без връзка с интернет?

В днешно време много хора използват интернет, за да сърфират в уебсайт. Затова се откриват много видове уникални и интересни уебсайтове. Тъй като разглеждането на уебсайтове изисква достъп до интернет, разбира се цената на интернет пакетите е доста чувствителен бич, дори много хора се опитват да намерят начини да сърфират офлайн .

Много хора се оплакват от бавен достъп до интернет поради неравномерни 4G връзки. Какво обаче се случва, ако вашата интернет мрежа е бавна или дори загубена? Сега можете да се успокоите малко, сега ApkVenue ще споделя тайни трикове, за да можете да сърфирате в уебсайтове без интернет връзка, известен още как да сърфирате офлайн . Кой не харесва как да сърфира без връзка с интернет?

  • Как да сърфирате в Google Chrome Android без връзка с интернет (офлайн)
  • Как да използвате Google Maps без интернет връзка (офлайн)
  • Как да използвам Google Преводач офлайн | Няма нужда да използвате квота!

Как да сърфирате без интернет връзка (офлайн) във всички браузъри

1. Използване на HTTrack

Изтеглянето на всеки сайт ще бъде много лесно, благодарение на софтуер, наречен HTTracks . Този софтуер също е лесен за използване. Следват стъпките за използване на HTTracks за опит за сърфиране без връзка с интернет.

  • Преди всичко изтеглете и инсталирайте софтуера HTTracks на вашия компютър.
  • Сега от вас се иска да създадете папка и да я наименувате, за да можете да изтеглите сайтовете, които харесвате.
  • Въведете подробностите и щракнете върху Напред . В текстовото поле попълнете URL адреса на уебсайта , след което щракнете върху Напред.
  • Сега процесът на изтегляне ще започне и това може да отнеме известно време в зависимост от скоростта на интернет и размера на сайта, който изтегляте. След като изтеглянето приключи, просто отворете папката, която сте създали по-рано.

2. Използване на GetLeft

Getleft е добре познат софтуер за изтегляне на уебсайтове, процесът на използването му е много лесен, така че нека видим стъпките за използване на GetLeft:

  • Изтеглете и инсталирайте GetLeft на вашия компютър, след това го отворете и натиснете CTRL + U, за да въведете URL и директория .
  • Сега ще бъдете помолени да изберете файла, който искате да изтеглите по-рано.
  • След това изчакайте няколко минути, докато файлът завърши изтеглянето

Е, това са софтуер, така че можете да сърфирате в уебсайтове без интернет връзка, дори ако сърфирате офлайн . Ако има трудности, не забравяйте да напишете вашите коментари!