4 най-силни бойни палуби за арени 2 до 5 clash royale

Играете Clash Roayle, но имате проблеми с преминаването от Арена 2 до Арена 5? Опитайте комбинацията от 4-те най-силни бойни палуби за Арена 2 до Арена 5, която ApkVenue даде това.

Не след дълго, когато беше официално пуснат за Android, Clash Royale най-накрая оглави класацията на Google Play Store. Тази игра, която също беше разработена от Supercell, най-накрая измести позицията на Clash of Clans . Една от пречките, изпитани след официалното пускане на Clash Royale, беше трудността да се изравнят или Arena.

За да можете лесно да карате Арена, можете да използвате съветите на Clash Royale от Jalan Rat. Подобно на това как да направите най-силната бойна палуба, която ApkVenue ще ви даде.

  • Card Combinations (Battle Deck) Arena 5 Best Clash Royale
  • Непобедимата комбинация от бойни палуби за ниво 5 Clash Royale
  • Как да победим EPIC картите в Clash Royale

Най-силната бойна палуба Арена 2 до 5

След като преминете тренировъчния лагер, все още можете да се придвижите плавно до Арена 1. Но след като влезете в Арена 2, започва да ви е трудно да се изкачите до следващата Арена. Тогава ApkVenue ще ви даде 4 най-силни бойни палуби, които могат да ви отведат плавно да преминете от Арена 2 до Арена 5.

1. Варварин, водещ на пътя

Тъй като веднъж призовани, има 4 войници с достатъчно високи точки, така че варварите са подходящи за използване като танкери. Със своето относително бавно движение, той позволява на варварите да се комбинират с вещици , копие гоблини , стрелци или бебешки дракони, за да осигурят атаки, които могат да потиснат враговете с тази най-силна бойна палуба.

За да прекъснете атаката на противника Принц или Гигант, можете да използвате Скелетната армия . И ако той е разрушен от опонента си Arrow, трябва незабавно да се отвлече вниманието на великана или принца с Tombstone , който има малко Еликсир за свикване разходите . И когато опонентът ви използва скелетната армия, за да пробие вашата земна атака, веднага насочете стрелката си .

2. Първи гигант, нова вещица

Със способността на Вещицата да атакува по суша и във въздуха, Гигантът е подходящ да бъде използван като танкер като бариера за атака, докато позволява на Вещицата да излита атаки. Първо извикайте Гиганта зад Кулата, за да му дадете време да събере еликсира, след което призовайте Вещицата. Следван от Spear Goblins и Minions, които могат да атакуват суша и въздух, със сигурност противникът ще бъде на загуба.

3. Не подценявайте скелета

В Clash Royale можете да намерите много карти, които използват скелет. Всички те са също толкова смъртоносни. Ако имате Giant Skeleton, Skeelton Army и Witch, тогава имате най-силната битка, която е готова да унищожи защитата на противника ви.

Гигантският скелет е доста обезпокоителен за противника, тъй като освен големия си размер, тази карта може да се използва като танкер, който безпокои противника ви. Ако противникът успее да победи Гигантския скелет в своята Арена, тогава бомбата, която той носи, ще причини доста щети на арената. Когато сте заети с атака с помощта на вещици, копие таласъми и бебе дракони, можете да насочите вниманието на опонента си към гоблините, ако по всяко време защитата ви е застрашена.

4. Първа хижа, нов аванс

Както веднъж каза ApkVenue в статията 8 съвета за винаги да спечелите Battle Clash Royale , Horde е най-добрият приятел. Атакуването едновременно с голям брой войници със сигурност ще обърка противника ви. Ако сте объркани как да използвате тази най-силна комбинация от колоди , можете да опитате да я прочетете в статията Invincible Battle Deck Combination for Level 5 Clash Royale .

За тези от вас, които имат затруднения да стигнат до следващата Арена, моля, опитайте 4-те най-силни комбинации от Battle Deck за Арена 2 до Арена 5 Clash Royale. Тази най-силна битка е създадена, за да може да се изправи срещу всички възможни противници. Чрез разумно управление на времето и мястото за призоваване на вашата карта е гарантирано, че можете бързо да се качите до Арена.

Да влезем в Арена!