5-те най-добри моторни игри за плъзгане за безразсъдни състезания!

Вместо да се състезавате по пътя като Дилан, по-добре е, ако играете най-добрата игра с плъзгане, препоръката на ApkVenue е банда. Гарантирано, полицията няма да получи билет!

Състезателните игри все още са един от любимите жанрове за геймърите. Независимо дали искате да се състезавате с кола или мотор, стига да е вълнуващо, определено ще играете.

Един от видовете състезателни игри, който е популярен, е състезанията с плъзгане, при които състезателите трябва да се състезават в права и къса писта, за да стигнат първи до финалната линия.

Е, вместо истинско състезание като Дилън, който нарушава закона, по-добре е просто да играете най -добрата игра за плъзгане, която ApkVenue ще препоръча!

Най-добрата игра за плъзгане на двигатели 2019

Подобно на оригиналното състезание по плъзгане, следващите моторни състезателни игри също изискват от вас да карате мотоциклета възможно най-бързо и ефективно, за да стигнете до финалната линия .

И така, какви игри трябва да опитате? Нека просто проверим списъка с препоръки веднага!

1. Top Bike: Racing & Moto Drag

Първата игра, която ApkVenue ще ви препоръча, е Top Bike: Racing & Moto Drug . Само от заглавието е известно, че ще се състезавате с дракони в тази игра.

Тази игра предлага различни функции, вариращи от много видове мотоциклети, които могат да бъдат използвани и, разбира се, модифицирани, до предизвикателни режими на игра.

В тази игра няма как да не бъдете принудени да нарушите всички правила, за да победите всички врагове, които ви пречат. Така или иначе е забавно!

Информация Топ велосипед: състезания и мото плъзгане
Разработчик T-Bull
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (72,843)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 4.0.3
Изтегли Връзка

2. Drag Racing: Bike Edition

Освен това има игра Drag Racing: Bike Edition , разработена от Creative Mobile . Тази игра е доста популярна, защото е изтеглена повече от 10 милиона пъти в Play Store.

Хубавото на тази игра е, че няма първокласни функции, които могат да бъдат закупени. Така че, можете да се състезавате справедливо срещу колегите от тази игра.

Трябва да можете да регулирате велосипеда си, за да намерите баланс между сила и сцепление . С този баланс ще спечелите всички състезания, в които участвате.

Информация Drag Racing: Bike Edition
Разработчик Creative Mobile
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (411 238)
Размер 23MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 3.0
Изтегли Връзка

3. Състезания с велосипедна смяна

Следващата плъзгаща игра е Bike Shift Racing . Както подсказва името, същността на тази игра е идеалният смени псевдонима за смяна на предавката.

Когато за първи път играете тази игра, ще получите урок за това как да управлявате мотора си в пистата.

С течение на времето трябва да продължите да надграждате велосипеда си, за да можете да покорявате все по-страховити противници.

Информация Състезания с велосипедна смяна
Разработчик AbsoLogix - 3D Games Studio
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (577)
Размер 39MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.0
Изтегли Връзка

Следващи препоръки за плъзгане на моторни игри. . .

4. SouzaSim - Drag Race

Искате ли да правите моторни трикове като колело ? Можете да направите това в играта SouzaSim - Drag Race , тази банда!

За да можете да правите тези трикове, разбира се, трябва да настроите мотора си на професионално ниво. Модификация на системата на скоростната кутия , смяна на ауспуха и т.н. са неща, които трябва да направите.

Трябва да можете да събирате пари, като събирате пари от печалбите си, банда. Има няколко възможности за избор на дължини на пистата, от 100, 200, 400 до 1000 метра.

Информация SouzaSim - Drag Race
Разработчик Евагелос Оганесов
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (30 604)
Размер 8.5MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 4.1
Изтегли Връзка

5. Индонезийски Drag Bike Racing

Последната препоръка за тази е малко уникална за бандата, защото тази игра е създадена от индонезийци! Ето защо тази игра е озаглавена Индонезийски Drag Bike Racing .

Видовете мотоциклети, които можете да използвате, са много индонезийски. Започвайки от Mio до Ninja, можете да го използвате за състезания.

Въпреки че моторът е местен, можете да играете в различни части на света на бандата в тази игра! Можете да отключите тези места с помощта на монети, които могат да бъдат получени чрез състезания.

Информация Индонезия Състезания с байк
Разработчик тауфик дума
Отзиви (Брой рецензенти) 3,9 (2,362)
Размер 17MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 4.0
Изтегли Връзка

Това са бандата на пет от най -добрите състезателни игри с мотоциклетни състезания, препоръчани от ApkVenue за тези от вас, които имат амбиции да се състезават по пътя като Дилан. Вместо да рискувате да се объркате на пътя, по-добре просто играйте правилно!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah