Нека да! направи макро бутон, така че да станеш шампион на играта

Макро бутоните обикновено са на игрални клавиатури и мишки, които са доста скъпи. Е, чрез тази статия JalanTikus ще ви разкаже как да създадете безплатни макро бутони на всички видове клавиатури.

Чували ли сте някога за бутона за макроси ? Бутонът за макрос е бутон на клавиатурата или мишката, който можете да персонализирате. Например конфигурирате бутона с един макрос, за да въведете думите JalanTikus. Така че, когато натиснете бутона за макрос, въвеждането на думите JalanTikus ще се появи автоматично.

Самите макро бутони обикновено са на игрални клавиатури и мишки, които са доста скъпи. Защото макро бутонът е много по-функционален, за да се използва за състезание в игра. Е, чрез тази статия ApkVenue ще ви разкаже как да направите безплатни макро бутони на всички видове клавиатури.

  • Как да направим Android клавиатура толкова сложна, колкото компютърната клавиатура
  • 5 най-добри приложения за клавиатура за емотикони за Android
  • 7 начина за коригиране на неработеща клавиатура на лаптоп | Може да бъде нормално отново!

Как да създадете макро бутон, за да станете шампион в играта

Макро бутонът за геймърите е много важен, особено при състезание в играта. Например, когато играете бойната игра Street Fighter . С помощта на бутона за макрос можете да издадете хода на Hadouken само с едно натискане. Няма нужда да натискате сложни бутони.

Освен игрите, всъщност има много други функции за макро бутона. Например, за да отворите приложение или то може да се използва, когато ви мързи да въведете имейл адрес и т.н. Всичко, което можете да направите само с едно натискане на бутон. Наистина много полезно.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Тъй като е полезно, сега ApkVenue ще ви каже как да направите макро бутони, без да се налага да имате игрална клавиатура. Ето стъпките!

Как да направите макро бутон

  • Етап 1

Първо, първо трябва да изтеглите приложението. Приложението е гореща клавиатура . Можете да го изтеглите чрез следната връзка. Натисни тук.

  • Стъпка 2

След като изтеглянето приключи, просто го инсталирате. О, да, тъй като това е безплатно приложение, първо трябва да прочетете следните съвети от ApkVenue.

ВИЖТЕ СТАТИИ
  • Стъпка 3

Отворете приложението, след което приложението автоматично ще анализира вашата система. След това ще излезе следният дисплей .

Снимка 1

След появата на екрана можете да избирате между „Класическа клавиатура“ или „Мултимедийна клавиатура“ .

Ако клавиатурата ви има клавиши като възпроизвеждане на музика, можете да изберете „Мултимедийна клавиатура“. Докато ApkVenue сам избра „Класическа клавиатура“. Ако все още сте объркани коя е „Мултимедийна клавиатура“ и коя „Класическа клавиатура“, можете да видите изображението по-долу.

Снимка 2 Снимка източник: Снимка: Мултимедийна клавиатура от FamousOnlineShop Снимка 3 Източник на снимка: Снимка: Класическа клавиатура от Amazon
  • Стъпка 4

След това трябва непрекъснато да щракате „Напред“, докато се появи следният екран.

Снимка 4
  • Стъпка 5

Щракнете върху "Нов макрос", след което ще се появи следният екран.

снимка 5

В този изглед можете да изберете бутона за макрос, както искате да създадете. За прост пример, Jaka избра "Поставяне на текст" , ще се появи следният екран.

снимка 6

На номер едно въведете думата, която искате. На номер две въведете бутона, който искате да въведете като бутон за макрос. В този случай ApkVenue ще промени бутона "P", за да се превърне в бутон за макрос. Ако е така, щракнете върху „Ok“.

  • Стъпка 6

Накрая отворете бележника . Опитайте да натиснете бутона за макрос, който сте създали. За Jaka натиснете бутона "P". И вуаля! веднага напишете "JalanTikus" само с натискане на един бутон "P".

Как Готин резултат, нали? Ето как да създадете бутон за макрос. Това е прост пример за бутона за макрос, така че разбира се можете да проявите творчество още повече с бутона за макрос. Е, опитайте добре!