7 най-добри игри за мобилен телефон 2 gb ram картоф

Трудно ли е да намерите забавни и леки игри за игра на 2GB RAM смартфон? Спокойно, ApkVenue има списък! Вижте следната статия на Jaka, банда.

В момента много разработчици избират да разработват игри за смартфони, а не компютри или конзоли. Причината обаче е, че игрите за смартфони са много по-печеливши.

Нарастващият брой разработчици, преминаващи към мобилната платформа, доведе до това, че днешните игри също стават все по-сложни, банда. Само графиката е HD като компютърни и конзолни игри.

Колкото по-добри са графиката и съдържанието, толкова по-тежка ще бъде играта. Може би, ако го пуснете на Samsung Galaxy S10 + с 12 GB RAM, няма да има проблем, банда.

Проблемът е, че не всеки има способен смартфон да играе тези игри. Може би точно сега все още използвате смартфон с картофи от 2 GB RAM, закупен преди 5 години.

Препоръки за най-добри игри за 2GB RAM картофени смартфони

Няма нужда да бъдете тъжни, ако вашият смартфон със спецификации за картофи има само 2 GB RAM. Все още има много вълнуващи игри, които можете да играете безпроблемно, като използвате 2 GB RAM.

Всъщност има много игри като PUBG mobile, които имат минимална спецификация от 2 GB RAM, но когато се играе с 2 GB RAM смартфон, това е много бавно и всъщност ви дразни, банда.

За да не ви притеснява забавянето при игра на игри, ApkVenue избра 7-те най-добри игри, които да играете на вашия смартфон със спецификации за картофи от 2 GB RAM. Виж това!

1. Garena Free Fire

Ако искате да играете PUBG Mobile на вашия картофен смартфон, продължете, банда. Но ако станете емоционални, защото сте бавни и след това ударите мобилния си телефон, ApkVenue не носи отговорност, да.

Предложението на ApkVenue, по-добре е да играете Garena Free Fire . Геймплеят е еднакво интригуващ, борбата, която вълнува , всичко, което можете да получите в тази игра.

Трябва да се биете, за да бъдете последният жив човек на бойното поле. Просто, нали? Въпреки че графиката не е толкова добра, наистина е добре за вашия 2GB RAM смартфон.

Изтеглете Garena Shooting Games
Информация Garena Free Fire
Разработчик Garena International
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (29 316 897)
Размер 63MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум 4.0.3

2. Garena Speed ​​Drifters

Garena Speed ​​Drifters е нова игра, която веднага получава положителен отговор от феновете на състезателните игри.

Тази игра обаче е уникална. Чрез комбиниране на състезания с битки като легендарната серия Mario Kart или CTR игри, тази игра е наистина забавна за игра.

Тази игра също не е много тежка, банда. 2 GB RAM може да изпълнява тази игра плавно, въпреки че графиката не е висока . Важното е, че и вашият интернет не следва картофите.

Garena Racing Games ИЗТЕГЛЕТЕ
Информация Garena Speed ​​Drifters
Разработчик Игри Garena Online
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (395 891)
Размер 36MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.0.3

3. Мобилни легенди: Bang Bang

Кой, по дяволите, не знае тази игра? Изглежда, че почти всички, които срещаме, са играли тази аналогова игра MOBA.

От занаятчии от пържен ориз до директори на компании, много играят Mobile Legends . Естествено, освен че е забавна, тази игра може да се играе с всеки спецификационен мобилен телефон.

Тази игра MOBA е и началото на успеха на няколко добре познати индонезийски YouTube. Досега все още има много хора, които играят тази игра, знаете ли.

Moonton Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ
Информация Мобилни легенди: Bang Bang
Разработчик Moonton
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (12 650 244)
Размер 95MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум 4.0.3

4. Clash of Clans

Clash of Clans е стратегическа игра с цел изграждане на село и укрепване на клана, който ръководите. Можете също да атакувате селата на други хора и да се защитавате срещу вражески атаки.

Тази игра има опростен геймплей и графика, така че не изисква високи спецификации на HP. Вашият картофен мобилен телефон със сигурност може да го стартира, наистина.

Тази игра е лесна за игра, просто ви отнема много време, за да надстроите сградите или войските си. За султана така или иначе, просто доливай, банда.

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell
Информация Сблъсък на кланове
Разработчик Supercell
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (49 438 403)
Размер 110MB
Инсталирайте го 500 000 000+
Android Минимум 4.1

5. ПЕС 2019

Играли ли сте някога футболни игри на PS или компютър? Е, тази игра има същия геймплей, банда. Тази игра, направена от Konami, е мобилна версия на популярната футболна игра PES 2019 .

Можете да играете тази игра офлайн без интернет. Въпреки че е офлайн, това няма да намали вълнението от играта на този един футболен мач.

Тази игра не изисква високи спецификации за игра. Вашият 2 GB RAM картофен смартфон също трябва да е силен, наистина.

Спортни игри ИЗТЕГЛЯНЕ
Информация PES 2019
Разработчик Конами
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (3 087 765)
Размер 82MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 5.0

6. Brawl Stars

Има още една игра MOBA, която ApkVenue включва в списъка с препоръки, банда. Въпреки че е в категорията MOBA, Brawl Stars има уникален геймплей.

Трябва да се състезавате 3 срещу 3 с противниковия отбор, за да спечелите скъпоценни камъни. Има много повече режими, които можете да играете в тази игра.

О, да, тази игра със сигурност е наистина забавна и лесна за игра на вашия 2GB RAM смартфон. Побързайте да го изтеглите, банда!

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри
Информация Brawl Stars
Разработчик Supercell
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (4 763 868)
Размер 101MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 4.3

7. Асфалт 9: Легенди

Asphalt 9: Legends е състезателна игра, която можете да играете офлайн. Тази игра е известна с това, че има наистина страхотна графика.

Въпреки че графиките са добре, все пак можете да играете тази игра плавно. Ако не върви гладко, всичко, което трябва да направите, е да намалите качеството на графиката на тази игра.

Трябва да завършите състезания, за да надстроите колата си и да отключите забавни функции в играта. Със сигурност ще ви хареса да играете тази игра.

Gameloft SE Racing Games ИЗТЕГЛЕТЕ
Информация Асфалт 9: Легенди
Разработчик Gameloft
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (950 455)
Размер 62MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.3

Това беше статията на ApkVenue относно препоръки за 7-те най-добри игри за 2 GB RAM смартфони с картофи. Пробвали ли сте игрите, които ApkVenue препоръчва по-горе?

Ще се видим в следващата статия на Jaka, да!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Prameswara Padmanaba .