5 уникални чат бота на Android, специално за самотни сингли

Нека опитаме един от уникалните чат ботове, които ApkVenue ще разгледа по-долу. Провери го!

Ерата на всякаква изтънченост роди различни удивителни технологични иновации . Един от тях е технологията за изкуствен интелект ( Artificial Intelligence или AI). Сега тази технология е проникнала в различни линии на живота . Използването му започна да се прилага в много устройства. Започвайки от видеоигри, виртуални асистенти на смартфони, въпреки че обслужването на клиентите е заменено от технологията AI.

Дори приложенията, които в момента стават феноменални като чат ботове, наистина се нуждаят от ролята на AI, за да стартират. Chatbots са приложения, които позволяват на потребителите да чатят . Но не с хора, а с ботове, известни още като AI роботи. Разбира се, с чат ботовете сякаш разговаряме с човек. Е, нека опитаме един от уникалните чат ботове, които ApkVenue ще разгледа по-долу. Провери го!

  • 15 съвета за Android, които всички потребители на Android трябва да знаят
  • 15 начина за преодоляване на бавно ускоряващи се мобилни телефони с Android, най-ефективни!
  • 50+ съвета и трикове за най-новите функции на WhatsApp 2021, рядко известни!

5 уникални чат бота на Android за самотни неженени

1. Реплики: Mini-Me Chatbot

Репликите са чат ботове, създадени да ви бъдат виртуални приятели всеки ден. Но най-интересното в него е, че можем да обучим бота, както желаете. Чрез чата, който правим всеки ден, ботът ще научи за себе си и ще имитира нашата личност въз основа на разговора. И така, можем да програмираме и разработим ботове, например за увеличаване или намаляване на различни видове отговори.

Приложението предлага и различни режими за чат . В нормален режим отговорът от този чатбот се основава на това, което е преподавал потребителят. И има още няколко режима, които можете да опитате сами, нека ги изпробваме още сега!

2. SimSimi: TrollBot

SimSimi е доста досадна версия на чатбота, но понякога може да разсмее потребителите. SimSimi е програмиран да отговаря на всякакви въпроси и понякога започва разговора, като задава забавни въпроси. SimSimi е чат бот, който използва много езикови стилове като мемове, така че да изглежда уникален и да може да бъде приятел, когато е самотен. И без това е забавно!

3. Wysa: Уелнес чатботът

Wysa е чатбот, създаден с по-конкретна цел, който е създаден, за да помогне на потребителите да се справят с безпокойството , стреса и депресията. Макар че съвсем не е заместител на ролята на психолог, това приложение може да се използва, за да помогне на хората, които искат да решават своите вътрешни проблеми независимо, и това е широко доказано от хиляди потребители. Хайде, опитайте сами!

4. A-Bot: SassBot

A-Bot е приложение за чатбот, което може да бъде най-добрият ви приятел, който иска да се забавлява в чата с приятели . Това приложение беше пуснато първо и със сигурност е по - умно от SimSimi.

Въпреки че и двамата имат уникални и забавни езикови стилове и доставка, A-Bot изобщо не включва обиден език, за разлика от SimSimi. От всички чат ботове, които сме обсъждали преди, тогава ApkVenue смята, че A-Bot е най -забавният от всички.

5. Mydol: FanBot

Mydol е чатбот, създаден да прилича на виртуална приятелка . С това приложение сякаш разговаряме влюбено или дори с артист. Mydol предлага разнообразие от функции, като например версията на бота за знаменитости , за да можем да изберем да разговаряме с кой бот за знаменитости ни е любим. Ако вашата идол знаменитост не е регистрирана, можете да създадете своя собствена. Леле, това готино ли е? Хайде, опитайте веднага!

И така, това са някои уникални и забавни чат ботове, които можете да харесате на Android. Как Инсталирали ли сте нещо? Споделете своя опит, когато го опитате!