не избирайте грешния! това функционира 8 вида емблеми на мобилни легенди

На първоначалното ниво емблемата всъщност няма ефект, но ако нивото е високо, функцията емблема ще бъде още по-полезна.

В играта Mobile Legends играчите ще намерят уникална функция, наречена Emblem. Тази функция служи като допълнителен статус за героя в мача. На първоначалното ниво емблемата всъщност няма ефект, но ако нивото е високо, функцията емблема ще бъде още по-полезна.

В играта Mobile Legends можете да избирате от 8 вида емблеми. Емблемите ще се отворят, докато се издигате. Всяка емблема има различна функция. Е, след ApkVenue ще разгледаме функциите на 8 емблеми в Mobile Legends . Слушай, нека!

  • Тези 4 мобилни легенди Heroes могат да бъдат две роли наведнъж! Трябва да използвате, ако искате да спечелите
  • 5 грешки, допуснати най-често при използване на Hero Assassin в Mobile Legends
  • 5 най-ужасни дуета на магьосници и танкове в Mobile Legends

8 типа емблеми в мобилните легенди

1. Физическа емблема

Physical Emblem е вид емблема, която първо се отваря за играчите. Избирайки тази емблема, играчите ще получат допълнителни атаки, броня и HP. Физическите емблеми ще бъдат много полезни за играчите, които използват герои на Fighter или Assassin.

2. Магическа емблема

Тази емблема от магически тип е много полезна за магьосници и герои за поддръжка, тъй като е склонна да се фокусира върху магическа атака и защита. Използвайки тази емблема, играчите имат по-голяма защита, когато се сблъскват с атаки от подобни герои. Уменията на героите на играчите също могат да се възстановят по-бързо, така че да могат да се използват, без да се налага да чакате дълго.

3. Танкови емблеми

За тези, които са свикнали да използват герои на танкери, този тип емблема е най-подходящият избор. Емблемата на резервоара позволява на играчите да получат допълнителни HP и добра магическа защита, така че е много полезно за отбора.

4. Емблема на джунглата

Jungle Emblem е комплектът Emblem, най-подходящ за играчи, които обичат да ловуват горски чудовища. Използвайки този тип емблема, играчите ще получат допълнителна скорост на атака и скорост на движение . Това е много полезно за максимизиране на уменията, притежавани от героите от типа Боец или стрелец.

5. Физически убиец

Ако използвате герой Assassin, изберете Physical Assassin за емблемата. Physical Assassin е идеален за тези от вас, които са луди MVP, защото тази емблема се фокусира повече върху физическите атаки и увеличава щетите.

6. Магически убиец

Умението на героя Mage, което използва емблемата Magic Assassin, ще бъде максимизирано. Атаките, които се притежават, ще бъдат по-оптимални, тъй като емблемата на Magic Assassin може да увеличи магическите атаки, да ускори времето за изчакване и да увеличи силата на подобен на магьосник герой.

7. Боен емблема

Емблемата на боеца е много подходяща за използване от бойни герои. Тази емблема ще осигури по-голямо добавяне на HP и ще увеличи максимално всяка атака, стартирана от героя. В резултат на това щетите ще бъдат още по-смъртоносни.

8. Роувър емблема

Roamer Emblem е вид емблема, която може да увеличи скоростта на движение и да увеличи магията и физическите атаки . Не само срещу вражески герои, тази емблема може да се използва и за лов на горски чудовища и увеличаване на щетите, които героят генерира.

Това са 8 емблеми за мобилни легенди с различни функции. Уверете се, че сте избрали емблемата, която съответства на героя, който използвате, така че емблемата да не свърши напразно.