освен сафари, тук са 5-те най-добри браузъра за iphone

Търсите алтернативен браузър Safari? Ето препоръчителните 5 браузъра за най-добрия iPhone, който можете да опитате.

Safari, уеб браузърът на Apple е наличен по подразбиране на устройства с Mac и iOS. Твърди се, че работи леко, но не всички потребители на iOS, особено iPhone, са доволни от този браузър. Safari има малко сложен потребителски интерфейс и ограничена наличност на функции.

Освен Safari, имате много алтернативни браузъри, които да инсталирате на вашия iPhone. Подобно на 5-те най-добри браузъра за iPhone, които ApkVenue споделя и можете да инсталирате чрез App Store. И така, какви са някои алтернативни браузъри освен Safari, които можете да използвате?

  • Ето 5 причини iPhone 5C все още да е годен за употреба през 2017 г.
  • Никога не затваряйте iPhone! Ето 5 опасности зад вашия iPhone Jailbreak

Ето 5 най-добри алтернативи на браузъра за iPhone

Google Chrome

Алтернативата на браузъра за първия iPhone беше Chrome . Този уеб браузър, направен от Google, има прост интерфейс, за да ви направи по-фокусирани при сърфиране и има по-добри функции за търсене от Safari. Най-важното е, че Chrome ви улеснява и при синхронизирането на отметки от вашия браузър или стар смартфон с Android.

Mozilla Firefox и Firefox Focus

След като съществува от дълго време, Mozilla има не по-малко пълни функции, една от които е синхронизиране на пароли, история и отметки от всички джаджи с вход за акаунт в Mozilla. Във версията за iOS Mozilla също е готова да защити всички ваши данни, защото е интегрирана с TouchID. н

Не само това, Mozilla има и Firefox Focus , частен браузър с възможност за блокиране на реклами и премахване на всички цифрови следи, до които имате достъп.

опера мини

Друга алтернатива е Opera Mini. Този браузър предлага режим на компресия, наречен Opera Turbo, който прави използването на интернет квотите по-икономично и полезно, когато сърфирате в бавни интернет мрежи. Имайки функция за синхронизация с акаунт в Opera, този браузър също е придружен от функция в тъмен режим, QR скенер и блокира реклами.

Делфин

Други възможности; Dolphin , предлага страхотен потребителски интерфейс с теми, които можете да променяте, и е оборудван с жестове, които ви дават различно изживяване по време на сърфиране. Браузърът Dolphin също има няколко вградени функции като нощен режим , QR скенер и е интегриран с TouchID за допълнителна сигурност.

Puffin уеб браузър

Последната алтернатива е Puffin , облачен уеб браузър, който предлага скорости на зареждане и може да се използва за изтегляне от облачни сървъри с капацитет до 1 GB на файл. Този браузър за iPhone е идеален и за тези от вас, които обичат да предават поточно филми благодарение на функцията Theatre Mode и могат да спестят от използването на квоти, тъй като могат да компресират данни до 5 пъти.

Това са препоръките на браузъра за най-добрите iPhone, които можете да направите като алтернатива на Safari. Ако сте го опитали, не забравяйте да споделите в графата за коментари, Добре!