3 начина да проверите най-новата квота на Telkomsel за 2021 година

Как да проверите квотата на Telkomsel сега е още по-лесно да се направи. Ето 3 начина да проверите най-новата квота на Telkomsel simPATI за 2021 година.

Как да проверите квотата на Telkomsel сега е още по-лесно да се направи. Нещо повече, в момента интернет квотата е едно от нещата, които днес трябва да бъдат притежавани от градските хора.

Разбира се, те се нуждаят от интернет, за да комуникират или да се забавляват като гледане на стрийминг филми. Ето защо, разбира се, градските хора винаги обръщат внимание на своята интернет квота.

Е, за тези от вас, които попадат в тази група и използват доставчик на Telkomsel, ето как да проверите най -новата и пълна квота за Telkomsel през 2021 г.!

Как да проверите оставащата квота на Telkomsel чрез набиране на телефон

Ако сте мързеливи да инсталирате ново приложение, тъй като вътрешната памет се изчерпва, можете да проверите квотата на Telkomsel, като наберете чрез приложението Calls на вашия смартфон.

Как да разберете оставащата квота на Telkomsel за тази е наистина лесно, можете да следвате всяка стъпка чрез следния пълен метод.

  1. Отворете приложението Телефон на HP.

  2. Въведете кода за набиране * 888 # , натиснете бутона за повикване.

  1. Отговорете с номер, който показва менюто Проверка на кредита и квотата .
  1. Въведете номера, който показва менюто Quota Check .
  1. Изберете менюто Check Internet Quota .

След като сте изпълнили всички стъпки по-горе, ще получите SMS от оператора на Telkomsel, който предоставя пълна информация за оставащата сума на квотата.

Колко лесно е, нали, проверете квотата за интернет на Telkomsel, използвайки този метод? Вече не е нужно да изтегляте приложението, но все пак можете да проверите квотата на Telkomsel Halo и също така да знаете кога ще приключи интернет пакета.

Как да проверите квотата на Telkomsel чрез SMS

Освен набиране на * 888 # , можете също да проверите квотата на интернет пакета си Telkomsel чрез SMS.

Можете да използвате този метод за проверка на квотата As като алтернатива, ако предишният метод се счита за твърде сложен или може би е имало смущения.

Да проверите самата квота на Telkomsel Simpati за интернет е много лесно. Трябва само да изпратите SMS на номер 3636 .

Все още объркани как? Ако е така, просто проверете пълния метод по-долу.

  1. Отворете приложението Messages на телефона си.

  2. Създайте нов SMS с формат UL (интервал) INFO .

  3. Изпратете SMS на 3636 .

  1. Изчакайте съобщение за отговор от оператора на Telkomsel.

Note:


Jika terjadi gangguan, kamu juga bisa mengetikkan Flash(spasi)infov2 untuk mendapatkan informasi serupa.

Помня! ApkVenue ви напомня винаги да проверявате кредита и квотата си в Telkomsel и да ги попълвате редовно с интернет пакети на Telkomsel.

Не го оставяйте да изгори или умре, защото би било много неудобно да го активирате отново!

Как да проверите квотата чрез приложението MyTelkomsel

Имате мобилен телефон с голяма вътрешна памет и искате още по-лесен начин да проверите квотата си Telkomsel Simpati? Ако е така, можете да го направите, като изтеглите приложението MyTelkomsel .

Производителност на приложения Telkomsel ИЗТЕГЛЯНЕ

Просто влезте, използвайки вашия номер на Telkomsel , след което ще се покаже цялата информация, свързана с този номер, включително останалата интернет квота, останала от интернет пакета Telkomsel.

Освен това, за тези от вас, които търсят начин да проверят използвания пакет Telkomsel, можете също да получите тази информация чрез приложението MyTelkomsel.

Е, за тези от вас, които не знаят как изглежда приложението MyTelkomsel, ето как изглежда.

Освен да проверите квотата си, можете също да опитате да проверите кредита на Telkomsel, независимо дали става въпрос за Simpati, Halo карти или други продукти на Telkomsel.

За да направите това, трябва само да погледнете номиналната Рупия по-горе. Това е сумата на вашия кредит на Telkomsel на ден.

Можете също така да разберете вашия номер на Telkomsel като Simpati, AS карта, Halo карта и т.н. чрез приложението MyTelkomsel, знаете ли! Проверката на номера на Telkomsel в това приложение е много лесна, защото се показва директно на екрана.

Не само като начин за проверка на квотата на simPATI, можете да закупите и интернет пакети Telkomsel чрез приложението MyTelkomsel, банда.

Ако сте потребител на доставчик на Telkomsel, наистина трябва да имате приложението.

Информация MyTelkomsel
Разработчик Телкомсел
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (1,148,484)
Размер 12MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.1
Изтегли Връзка

БОНУС: Как да проверите номерата на Telkomsel

В допълнение към проверката на оставащата интернет квота и кредита на Telkomsel, знанието как да проверявате номерата на Telkomsel, особено за тези от вас, които не са запомнили собствения си номер, също е доста важно, знаете ли!

Просто отидете на Повиквания на вашия мобилен номер, натиснете * 808 # , след това натиснете бутона Обаждане . По -късно ще се появи изскачащ прозорец, показващ номера на вашия мобилен телефон, както е показано по-долу.

Е, за повече подробности можете да прочетете статията на ApkVenue за това чрез следната връзка:

ВИЖТЕ СТАТИИ

За съжаление, ако направите метода по-горе, ще бъдете таксувани с администраторска ставка от Rp.55 . Вместо да се хабите, по-добре е да проверите номера на Telkomsel директно от приложението MyTelkomsel , банда.

Този метод за проверка на номера на Telkomsel се прилага за всеки доставчик на Telkomsel от Simpati до Halo карти. Така че можете да регистрирате най-добрия интернет пакет Telkomsel на вашия номер, банда!

Това са някои начини да проверите най- новата квота на Telkomsel за 2021 г., която лесно можете да използвате на карти simPATI, As карти и т.н.

Като знаете оставащата квота в интернет, можете да бъдете по-спокойни, когато искате да сърфирате или да стриймвате видеоклипове.

И така, сега знаете някои начини, които можете да направите, когато искате да проверите квотата за интернет на Telkomsel?

Прочетете също статии за квотите или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah