нощния пазар, правилното решение за намиране на приложения, които не са в магазина за игра

JalanTikus иска да предостави препоръки за местата за изтегляне на приложения, които не е задължително да намерите в Google Play Store. Можете да изтеглите приложението Pasar Malam, специално място за изтегляне на приложения, които не могат да бъдат намерени в Play Store.

Имате проблеми с получаването на приложение, защото то не е налично в Play Store? Разбира се, вече знаете как да инсталирате APK директно на вашия Android. Този метод често се използва от потребителите на Android за инсталиране на приложения, които се изтеглят извън Play Store директно на техния Android.

Преди всичко обаче потребителите се нуждаят от място за изтегляне на доверен APK файл. Този път JalanTikus иска да предостави препоръки за местата за изтегляне на приложения, които не е задължително да намерите в Google Play Store. Можете да изтеглите приложението Pasar Malam , специално място за изтегляне на приложения, които не могат да бъдат намерени в Play Store.

  • Тези 5 платени приложения можете да получите БЕЗПЛАТНО! Искате ли?
  • 10 най-добри БЕЗПЛАТНИ приложения за Android април 2016 г.
  • 15 уникални приложения за Android, които трябва да опитате през 2018 г.

Night Market, правилното решение за намиране на приложения, които не са в Play Store

Pasar Malam предоставя много приложения, особено приложения, които не могат да бъдат намерени в Google Play Store, като например Xmodgames . Можете дори да изтеглите безплатни приложения или игри безплатно. Любопитни ли сте за ползите от използването на Нощния пазар?

1. Изтеглете и инсталирайте желаното приложение

Намерете всички приложения, които не са налични в Play Store, защото Pasar Malam не предлага само популярни приложения, но приложения, които не са в Play Store поради основни причини или други магазини за приложения , които имат проблеми с правилата на Google Play Store, например Xmodgames.

2. Не е трудно да се намери чрез уебсайта

Чрез Night Market вече не е необходимо да използвате Google, за да проверявате уебсайтове, които предоставят приложенията или игрите, които търсите. Просто използвайте Night Market и можете да намерите приложенията и игрите, които търсите.

3. Вземете безплатно платени приложения

Този определено го харесва, нали? Кой не обича безплатните. В Night Market можете да намерите много платени приложения, които можете да изтеглите безплатно. Просто изтеглете и инсталирайте както обикновено и можете веднага да получите платеното приложение, което искате.

4. Инсталирайте най-новата версия по-бързо

В сравнение с това, че трябва да се мъчите да намерите актуализации от изтеглени от вас приложения, които не са в Play Store, разбира се, е по-лесно да използвате Night Market за актуализиране на вашите приложения. И не е нужно да влизате в който и да е акаунт, за да изтеглите и инсталирате приложението, което искате.

5. Версия за връщане

Новата версия на приложението, което използвате, се оказва по-ефективна от батерията или дори не може да се използва на вашия Android? Лесно, просто използвайте намаление на цените функцията и отново да използвате старата версия. Лесно е, нали?

За тези от вас, които искат да получават актуализации или най-новите приложения, можете да се абонирате за Pasar Malam. Изтеглете и инсталирайте Night Market на JalanTikus.com.

Приложения за производителност на тъмния пазар ИЗТЕГЛЕТЕ