как да печатате изображения директно през android чрез usb otg [без root]

Отпечатването на изображения вече не е директно от компютър или лаптоп, свързани към принтера. Можем директно да отпечатваме документи от устройство с Android, което е свързано към принтера, независимо дали е свързано чрез OTG кабел.

Отпечатването на изображения вече не е директно от компютър или лаптоп, свързани към принтера. Можем директно да отпечатваме документи от устройство с Android, свързано към принтер, независимо дали е свързано чрез OTG кабел и кабел за данни на принтера, чрез WiFi, чрез Google Cloud Print или чрез приложението Printer Share. В тази статия има лесни начини, по които можете да отпечатвате изображения директно от устройство с Android, без да се налага да премествате документи в компютър, ето как:

 • Сега 3D принтерите могат да се използват за отпечатване на стъкло
 • Кофа за спомени, Уникален фотопринтер от KFC Chicken Bucket
 • След стоманените мостове и супер колите, сега наркотиците се произвеждат и чрез 3D принтери

Как да отпечатваме изображения чрез Android чрез USB OTG без корен

 1. Включете принтера, след което свържете USB OTG и USB принтера към Android.
 2. Отворете Play Store, след което въведете StarPrint в търсене. Като този:
 3. Или е по-лесно, можете да изтеглите StarPrint на JalanTikus за инсталиране на вашия смартфон. Производителност на приложенията ISB Vietnam Co., Ltd. ИЗТЕГЛИ
 4. След това изберете какво искате да отпечатате (например, ако искате да отпечатате изображение, след това изберете Картина ).
 5. Изберете изображението, което искате да отпечатате.
 6. Ако дисплеят изглежда така, изберете Печат .
 7. След това изберете вашия принтер. Ако името на вашия принтер не се появи, потърсете приставката в Play Store. Потърсете марката Printer с последното добавяне, а именно приставката . Пример: HP Plugin . Ако известието изглежда така, изберете OK .
 8. След това коригирайте размера на хартията и колко листа искате да отпечатате. Изберете Печат .

По този начин вече няма нужда да се притеснявате да извадите лаптопа си или да включите компютъра си, за да отпечатате документи / изображения. Дано полезно и късмет!