7 най-добри релаксиращи игри за облекчаване на стреса на android и ios

За да бъдете по-продуктивни от преди. И ето списък с най-добрите релаксиращи игри за облекчаване на стреса на Android и iOS!

За тези от вас, които чувстват, че животът ви е депресиран напоследък? Всъщност понякога в главата ти се усеща, че е на път да се счупи. Тук Jaka сервира 10 ежедневни игри или се отпуснете най-добре за Android и iOS (iPhone), за да премахнете стреса.

Не го пренебрегвайте, стресът може да дойде на всеки. От невидимото стресът може да атакува сърцето, черния дроб и бавно да изяде тялото ви.

Затова отделете около 15-30 минути, за да играете играта, която харесвате. Играта на тази релаксираща игра за облекчаване на стреса ще направи ума ви по-свеж и вашата творческа страна ще се подобри. За да бъдете по-продуктивни от преди. И ето списък с най-добрите релаксиращи игри за облекчаване на стреса на Android и iOS!

  • 5 досадни неща в мобилните игри, но всъщност полезни
  • Проучвания: Кои са вашите любими игри? Кажете на Джака да!

Най-добрата ежедневна игра за освобождаване от стрес на Android и iOS

Но бъдете внимателни, не играйте прекалено трудни игри, защото това може да ви направи още по-стресирани. Можете да играете най-добрите релаксиращи игри на Android и iOS, за да избегнете стресиращия език.

1. Паметник долина

Monument Valley е необичайна игра, твърде красива, за да се изрази с думи. Тази пъзел приключенска игра разказва за приключенията на Ида, принцеса в търсенето на самоличността си.

Monument Valley не е игра, която подчертава елементите на историята, но красотата на графиката и видовете пъзели са най-силните елементи в тази игра. Много добър за избавяне от уморените мисли.

Изтеглете Monument Valley от Play Store и App Store.

2. Малкият ад

Little Inferno не е игра, която обикновено играете, тази игра е уникална. От вас се изисква да изгаряте различни предмети като роботи, батерии, снимки и много други. О, да, може би можете да изгорите стреса си. :)

Тук ще бъдете изпълнени с въпросите какво всъщност правите. За да отговорите на този въпрос, има моменти, когато трябва да правите комбинации, като изгаряте няколко обекта директно едновременно.

Изтеглете Little Inferno от Play Store и App Store.

3. Сини сливи

Сини сливи е експериментална игра с темата за растежа на дърво, което се развива по-близо до слънцето. Тук от вас се иска да помогнете за растежа на едно дърво, преди да посегнете към светлината и накрая да цъфтят цветя.

С минимални, но впечатляващи силуетни графики и аудио. Поради спокойното музикално изпълнение, Prune ще внесе спокоен нюанс, така че да направи ума ви по-свеж.

Изтеглете Prune на Android и iOS.

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Лайн

С красив, но опростен интерфейс, Lyne ще освежи мозъка ви. Тук трябва да свържете еднакви снимки. Звучи просто, нали? С увеличаването на нивата обаче ще стане трудно.

Не само визуални изображения, магията е разположена и от аудио страната, така че да ви кара да се фокусирате. Така че, облекчете стреса си.

Изтеглете Lyne на Android и iPhone.

5. Томас беше сам

Thomas Was Alone е може би една от игрите с пъзел, който ви кара да мислите, но не ви притеснява до степен да ви разочарова. Тази игра има невероятен саундтрак и разказвач, така че можете да освежите мозъка си, придружен от удобни звуци.

Самата история всъщност е доста стандартна, но това, което прави тази игра специална, са героите в нея. Ще преместите няколко програми, представени под формата на различни видове кутии в различни цветове. Интересното е, че всяка кутия има свое име, характеристики и специални способности.

Изтеглете Thomas Was Alone от Google Play Store и Apple App Store.

6. Светът на Goo

World of Goo е пристанище на компютърната игра и NIntendo Wii със същото име, тази игра спечели много похвали и похвали.

Тази мобилна версия носи цялото забавление при създаването на различни сгради от слуз и завършване на предизвикателствата на всяко ниво. Всяко ниво има уникална тема и музика, които ще ви забавляват.

Изтеглете World of Goo от Play Store и App Store.

7. Neko Atsume: Kitty Collector

Neko Atsume: Kitty Collector, можете да събирате котки, които спират и играят в играта. Оказва се много забавно да видите различни котки да си играят с различни предмети по смешен начин.

Визуализацията и анимацията на котките също са много сладки, за да могат да облекчат стреса ви. Котките в Neko Atsume не се нуждаят от допълнително внимание, така че можете да правите други неща, без да се притеснявате за домашната си котка в гладната игра.

Изтеглете Neko Atsume: Kitty Collector от Play Store и App Store.

Това са най-добрите релаксиращи игри за облекчаване на стреса, които могат да се играят на Android и iOS. Повечето списъци с игри са платени, но си струва това, което получавате по-късно. В края на краищата ценовият диапазон все още е относително евтин и това означава, че вие ​​също подкрепяте разработчиците.

Освен че могат да облекчат стреса и много мисли, според различни изследвания показват, че хората, които играят игри, могат да станат по-уверени в реалния живот. Споделете вашето мнение!

Прочетете също статии за игри или други писания от Lukman Azis .