5-те най-добри уебсайта за намиране на мами за игри

Можете да получите мами от няколко уебсайта на доставчици на чит кодове. ApkVenue събра 5-те най-добри уебсайта за намиране на мами за игри. Следва прегледът.

Въпреки че използването му е нарушение, често когато играта става по-разочароваща и играчът не може да направи нищо, измамата се превръща в пряк път за завършване на играта. Въпреки това всъщност има много игри, които предоставят обичайните функции за използване на измама под формата на код в играта.

Да се ​​получи тази измама изглежда малко трудно. Но сега можете да го получите от няколко уебсайта на доставчици на чит кодове . ApkVenue събра 5-те най-добри уебсайта за намиране на мами за игри . Следва прегледът.

  • Пълна колекция от мами за Dota 2 и как да ги използвате
  • 6 кодове за игри, най-често използвани от геймърите
  • 7 от най-известните мами през периода на PS1, сега децата няма да разберат

5 най-добри уебсайта за намиране на кодове за игри

1. Супер мами

Изображение: Super Cheats

Първият е Super Cheats , този един уебсайт вече е доста известен като най-пълния измамен уебсайт. В допълнение, Super Cheats също има функции , които улесняват потребителите да намерят кодовете, от които се нуждаят, като въпроси и отговори и най- новите или най-популярните тагове, за да получат мами, които съответстват на играта.

2. Мега игри

Mega Games е сайт, който е безопасен за всяка игра мамят код в света. Освен това този уебсайт предлага и кръпки , емулатори и модове . С близо десет хиляди игри на този сайт можете да получите мамят кодове за всяка игра, от която се нуждаете. Въпреки че Mega Games поддържа почти всички платформи, те наблягат повече на персонални компютри и конзоли .

3. Кодове за глави

Chapter Cheats е един от най-големите уебсайтове за чийт кодове, който съдържа хиляди мами и дори ръководства за стари игри или нови игри. Този сайт също е добавен с функция за въпроси и отговори, за да разшири помощта, а след това те имат и ръководство за използване на всяка налична измама.

4. GameSpot

GameSpot е уебсайт, който се фокусира върху доставчици на съдържание за преглед на игри и мамят код . Този сайт е голям носител, който се занимава със света на видео игрите.

GameSpot съдържа специална страница за всяка игра, която съдържа измамни кодове, тайни , отключващи се и великденско яйце . Ако търсите измама за игра, за която играчите рядко или не говорят, има вероятност да я намерите тук.

5. Измама се случва

Cheat Happens наистина е уебсайт, посветен на това къде се намират мамят кодовете за всяка видео игра. Този уебсайт присъства и обслужва геймърите от 2002 г. и има силна добра воля помежду им. Този сайт предлага мами и уроци за геймърите, за да ги използват.

Това са 5-те най-добри уебсайта за намиране на мами за игри . Въпреки че мамините улесняват геймърите да завършат всяка игра, по-добре е да избягвате използването на мами, ако все още можем да се справим със самата игра. Запишете мнението си и в колоната за коментари по-долу!