Шшш ... това е тайната функция на Instagram, която трябва да знаете!

Трябва да имате акаунт в Instagram, нали, банда? Знаете ли какви тайни функции има в Instagram? ApkVenue ще разтовари всичко тук!

Като една от най-популярните социални медии в света, Instagram със сигурност има интересни функции, които ще разглезят потребителите му. Независимо дали става дума за разкрасяване на снимки или добавяне на последователи .

Знаете ли обаче, че Instagram има някои скрити функции, които не много хора знаят? Оказва се, че има много от вас банди!

Е, ApkVenue ще разкрие всички тайни характеристики на Instagram в тази една статия за Jaka.

Тайните характеристики на Instagram

Функциите, които ApkVenue ще ви разкрие, рядко са известни на други хора. Така че, ще изглеждате страхотно, ако го опитате в акаунта си в Instagram.

Готов? Нека просто разгледаме списъка с функции!

1. Получавайте известия от любими хора

Не искате да пропуснете последните публикации от Atta Halilintar? Има начин за вашата банда. За да направите това, всичко, което трябва да направите е да кликнете върху трите точки за сметка на поста, който искате да следвате, след това изберете Включете уведомление .

Или можете също да въведете профила на акаунта, след което щракнете върху трите точки / трите реда в горния десен ъгъл. Изберете Управление на известия, след което изберете за кои искате да получавате известия.

2. Специални шрифтове за профили и надписи

За тези от вас, които се чувстват отегчени от един и същ шрифт на Instagram, защо не опитате да промените шрифта ? Как така има много приложения и сайтове, които ви позволяват да промените вида на шрифта в Instagram.

Освен в профила си, можете също да използвате тези шрифтове в емисии и истории. Как да се направи? Jaka го е обяснил изцяло по този въпрос!

Искате ли да намерите вдъхновение за надписи на английски? Просто търсете тук!

3. Преследване на акаунти в Instagram, без да ви хванат

За тези от вас, които обичат дебненето , този трик е идеален за вас! Номерът, просто трябва да използвате бандата на Google.

Например искаме да намерим акаунта в Atta Halilintar Instagram, просто трябва да напишем Instagram Atta Halilintar . Обикновено ще се появи веднага в най-добрите резултати от търсенето.

С това можете да влезете в Instagram, без да влизате, дори като използвате функцията за търсене!

Още тайни функции. . .

4. Виждане на публикации, които харесваме

Искате да видите списък с публикации, които след като дадете харесвате ? Можете да банда, Instagram има функция за това. За целта трябва само да отворите Настройки > Акаунт > Публикации, които сте харесали .

5. Планирайте публикации в Instagram

За тези от вас, които редовно публикуват емисии в Instagram, може би се нуждаете от приложение, за да планирате публикациите си в Instagram.

Има няколко приложения, които можете да използвате, като Buffer и Planoly . Условието е акаунтът ви в Instagram да бъде променен на бизнес профил

6. Създаване на колекция за запазени публикации

Instagram предоставя функция за запазване на любимите ни снимки. Но ако са твърде много, ще се объркаме.

За щастие, Instagram е предоставил функция за колекция , която ви позволява да създавате папки, за да разделите видовете снимки, които съхранявате.

За да направите това, щракнете върху три точки (или линия и три), разположен в горния десен ъгъл на профила ви, след това изберете Запазени . За да създадете нова колекция , щракнете върху знака + в горния десен ъгъл.

7. Акценти в историята

Историите са функция в Instagram, която ще изчезне в рамките на 24 часа. Тогава какво, ако не искаме историята да изчезне?

Номерът е да направите банда Highlight ! Трябва само да отворите профила си, след което щракнете върху Акценти, разположен под него.

8. Незабелязано преследване

Когато сме дебнене, имат ли сте някога случайно натискане на подобен бутон ? Ще бъде неудобно, ако ви хванат. Споко банда, има трик!

Първо превъртете до последната публикация на човека, когото преследвате . Ако е така, активирайте самолетния режим на мобилния си телефон.

По този начин вие сте свободни да дебнете безопасно, без да се притеснявате, защото дори да натиснете като , бандата няма да ви спаси.

9. Скриване на спам коментари

Много акаунти за отслабване на тялото коментират вашите публикации? Ако е така, по-добре е да използвате функцията за филтриране на коментари .

Как да го активирате, отидете на Опции > Акаунт > Поверителност и сигурност > Коментари .

Е, там просто трябва да въведете думи, които са по-малко приятни за бандата, например отслабване на тялото или имена на животни, които често се използват като материал за псуване.

10. Премахване на търсене История

Сега, ако тази функция изглежда е в търсенето, вие ли сте един от тях? Не можем директно да изтрием следите от търсенето. Тогава как го правиш?

Отидете на Options > Account > Privacy and Security > Clear History Search . Ще се появи изскачащ прозорец, който ще ви попита дали наистина сте сигурни, че искате да изтриете историята си на търсене в Instagram.

Искате ли да знаете друг начин? Просто прочетете статията на Jaka за тази!

11. Регулиране на реда на филтъра

Харесвате ли просто някои от филтрите, които Instagram предлага? Защо не ги сортирате според тези, които използвате най-много?

Методът също е много лесен, банда. Първо качете снимката, която искате да публикувате. Когато сте в менюто за избор на филтър, изберете Управление . За да сортирате филтрите, просто трябва да задържите филтъра и да го преместите, както желаете.

12. Търсете публикация по местоположение

Можете да търсите снимки въз основа на конкретно местоположение. Например искате да видите снимки в Monas, всичко, което трябва да направите, е да отворите раздела Explore , след което да изберете Location вдясно.

Освен това можете също да търсите популярни местоположения около вас.

13. Публикации в емисията стават история_

Искате ли да споделите най-новата си емисия с последователите си ? Просто информирайте бандата чрез Story! Номерът е, че просто натискате логото Direct на публикацията си.

Изберете Добавяне на тази публикация към историята . След това можете да го редактирате, за да изглежда по-привлекателно.

14. Добавяне на истории на други хора към нашите истории

Методът е същият като предишния номер. Разликата е, че този път това, което ще публикувате във вашата история, е историята на вашия приятел.

15. Скриване на постове на други хора

Последната функция, която ApkVenue ще ви каже, е как да скриете публикациите на други хора, без да се налага да прекратявате спирането на този човек.

Instagram има функция за заглушаване, за да скрие публикациите на други хора да не се показват на нашата начална страница или история.

Това е бандата от 15 тайни функции на Instagram , които наистина трябва да знаете! Все още ли имате някакви тайни функции, които ApkVenue не е споменал? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah