много готино! Това са 5-те най-добри слушалки на xiaomi, започващи от 50 000 IDR

Нямате средства за закупуване на скъпо аудио устройство с висока разделителна способност? Спокойно, можете да си купите марката Xiaomi. Цената е много по-достъпна, но по отношение на качеството не отстъпва. Нека да разгледаме следните препоръки за най-добрите слушалки Xiaomi ...

За да слушате най-качествените песни, имате нужда от формата FLAC и скъпо аудио устройство с висока разделителна способност. Доказано е, че може да произвежда чист аудио звук и много бас.

Нямате средства за закупуване на скъпо аудио устройство с висока разделителна способност? Спокойно, можете да си купите марката Xiaomi. Цената е много по-достъпна, но по отношение на качеството не отстъпва. Нека да разгледаме следните препоръки за най-добрите слушалки Xiaomi ...

  • Кампунган MP3! Това е разликата с FLAC, който угажда на ухото
  • Това е разликата MP3, MP4 и M4A: Коя е най-добрата?
  • Най-доброто аудио! Това са 5 евтини Hi-Res слушалки, започващи от 50 хиляди IDR

Това са 5-те най-добри слушалки Xiaomi, започващи от Rp.50 хиляди

1. Слушалки Mi Piston 7

Източник на снимка: Изображение: ShiftDelete

Това всъщност е стар продукт, вече има заместител, а именно Mi In-Ear Headphones Basic. Въпреки това този стар продукт все още си струва да се купи. Особено като се има предвид, че пазарната цена е по-евтина. Предлаганите атрактивни характеристики са алуминиевата звукова камера и балансираното амортизиране.

Диапазон на цените: IDR 50 хиляди

2. Слушалки Mi In-Ear Basic

Най-общо казано, всъщност е същото като слушалките Mi Piston 7. Просто моделът се актуализира по-модерен. Почти същите характеристики, той все още предлага алуминиева звукова камера и балансирано амортизиране. Но като цяло, тъй като запасите на Mi Piston 7 на пазара не са налични, вместо това трябва да купите този модел.

Ценови диапазон: IDR 100 хиляди

3. Слушалки с въздушна капсула Mi Piston

Източник на снимката: Изображение: Xaluan

Това е една от най-добрата гама от слушалки Xiaomi, с много евтина цена, но оборудвана с разнообразие от първокласни функции. Със своя уникален дизайн, Xiaomi обещава комфорт, стига да носите тази слушалка. Снабдени с иновативна звукова камера и балансирано затихване от 3-то поколение, тази слушалка звучи толкова ясно.

Диапазон на цените: IDR 150 хиляди

4. Слушалки Mi In-Ear Pro

Това е най-добрата слушалка Xiaomi в професионалния клас. Снабдени с двойни драйвери, балансиран драйвер за арматура, динамичен звук и метални схеми от космически клас, тази слушалка е подходяща за различни видове песни. Има много аудио експерти, които разпознават възможностите на тази слушалка.

Диапазон на цените: IDR 250 хиляди

5. Слушалки Mi In-Ear Pro HD

Източник на снимка: Изображение: Xiaomi

Тази най-добра слушалка Xiaomi, оборудвана с безброй първокласни функции. Например двоен динамичен звук, балансирани драйвери за котва, троен драйвер, графенови диаграми и 25-стъпков процес. С тази изчерпателна функция качеството на звука е много гладко. В сравнение с игралните слушалки от Rp.1 милиона, това е по-добре.

Диапазон на цените: IDR 400 хиляди

ВИЖТЕ СТАТИИ

Тази линия от най-добрите слушалки на Xiaomi доказва, че доброто не означава скъпо. Оказва се, че тази достъпна слушалка може да се използва и за професионалния клас. Какво мислите, интересувайки се от тази слушалка Xiaomi?

О, да, не забравяйте да прочетете статии, свързани със слушалки или други интересни статии от 1S.

Банер: Xiaomi