10 най-добри android dj приложения за ремикси на песни за 2020 г.

Ето списък с най-добрите DJ приложения за Android, които можете да използвате! ⬇️ Можете да ремиксирате вашите собствени песни с помощта на приложението DJ.

DJ приложението е едно от най-търсените от музикалните фенове, особено самите диджеи. DJ или Disc Jockey е човек, който е умел да избира и възпроизвежда предварително записани звукови или музикални записи.

Като цяло, след използване на най-доброто приложение за запис на глас , използваният записан носител е дисков носител или дискове.

Да си диджей не е лесна работа. Трябва да се упражнявате старателно и да сте готови да похарчите много пари в процеса.

Но знаете ли какво? Ако има най-доброто DJ приложение, което може да направи ваши собствени ремикси? ApkVenue ще ви даде препоръка за най-подходящото приложение за 2020 г. Може да донесе атмосфера на Senoparty!

Списък на най-добрите DJ приложения за Android 2020

Ако сте фен на Алън Уокър или Стив Аоки , със сигурност ще искате да изпитате как да бъдете DJ.

Този път ApkVenue иска да сподели най-доброто DJ приложение и ремикси на песни за телефони с Android през 2020 г. Кои са най-добрите безплатни DJ приложения?

1. Edjing Mix

Първото виртуално DJ приложение, което ApkVenue ще препоръча за вас, е eDJing . Интерфейсът, който предлага това приложение, е прост и много лесен за използване.

Въпреки че сте начинаещ, пак можете да използвате това приложение добре. Просто трябва да опитате да смесите две песни и ще почувствате тръпката от диджейството .

Не само това, интерфейсът на приложението улеснява начинаещите да научат повече, но това, което препоръчваме най-много, е плъзгането между всеки циферблат и плъзгач .

С изтеглянето на това приложение за dj remix ще имате забавно преживяване в диджеинг. Това приложение е безплатно, но може да бъде надстроено до платена версия.

Подробности Информация
Разработчик MWM
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (720 374)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

Изтеглете DJ Edjing Mix APK тук:

DJIT ИЗТЕГЛЯНЕ на видео и аудио приложения

2. DJ Studio 5

За тези от вас, които търсят най-доброто и безплатно приложение за DJ , DJ Studio 5 предлага най-доброто преживяване при ремиксирането на готини песни.

Това приложение се предлага в две версии, а именно безплатни и платени покупки в приложението .

Това, което прави това приложение удобно за използване, е липсата на реклами, изскачащи прозорци, банери и други досадни неща.

Това прави DJ Studio 5 най-доброто безплатно приложение за DJing . Покупките в приложението на това приложение струват $ 2,49 до $ 4,99 на артикул.

Подробности Информация
Разработчик Беатроник
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (487 626)
Размер 15 MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 4.0.3

Изтеглете DJ DJ Studio 5 APK тук:

Приложения за видео и аудио Beatronik ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Cross DJ Free

Cross DJ е едно от най-добрите DJ приложения, което се вижда от способността му за смесване на музика .

Ако имате нужда от точна музика със смесващо приложение, това приложение определено е за вас. Това приложение осигурява точно BPM откриване на музиката, която възпроизвеждате.

Приложението Cross DJ предлага и най-добрата функция за синхронизация , която прави две песни да съвпадат автоматично.

Предлага се с ръчен и прогресивен завой , това приложение е насочено към онези, които знаят върху какво работят и какво искат да направят.

Подробности Информация
Разработчик Mixvibes
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (108 633)
Размер 31 MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.4

Изтеглете DJ Edjing Mix APK тук:

Приложения Видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ Mixvibes

Друго най-добро приложение за Android DJ. . .

4. Парти миксер

Party Mixer може да бъде друг най-добрият избор за Android DJ приложение. Освен това Party Mixer е идеален за тези от вас, които имат хоби да смесват песни.

Това безплатно приложение за DJ ви позволява да настройвате и смесвате две песни едновременно. Уау, можете да ремиксирате любимите си корейски песни , банда.

В допълнение, това приложение ви улеснява в настройването на височината, темпото и всички музикални компоненти. Има и автоматичен DJ, който смесва песни, без да се налага да въвеждате ръчно.

Подробности Информация
Разработчик Pun Software, LLC
Отзиви (Брой рецензенти) 4,0 (41 691)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

Изтеглете DJ Party Mixer APK тук:

Призмос ООД Приложения за видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ

5. DJ Mix Pads 2

DJ Mix Pads 2 е най-доброто DJ приложение през 2020 г. за тези от вас, които наистина обичат да създават свои собствени песни.

В допълнение към музиката, която обикновено се инсталира за DJ, можете също да правите рок музика и да използвате няколко звукови ефекта , които обикновено се използват от професионални музиканти в това приложение DJ Mix Pads 2.

С високо качество на звука, плюс доста налични звукови ефекти и ритми, тук можете да проявите креативност максимално чрез MP3 песните, които изтегляте.

Подробности Информация
Разработчик Topia Music, LLC
Отзиви (Брой рецензенти) 3,9 (1210)
Размер 39 MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете DJ DJ Mix Pads 2 APK тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

6. Music Maker JAM

Производителност на приложения JAM Просто добавете Music GmbH ИЗТЕГЛЕТЕ

Приложението Music Maker JAM е едно от най-популярните приложения за създаване на DJ музика за Android, благодарение на пълнотата на своите функции.

Това приложение за създаване на музика на DJ за Android се фокусира върху създаването на музика, така че е подходящо за тези от вас, които често създават песни.

Всички основи на композицията за създаване на песни са налични в това приложение. Можете да посочите необходимия ритъм , да записвате звук, да добавяте ефекти в реално време и т.н.

Не само това, налични са тонове звукови пакети, които можете да използвате за композиране на песни.

Подробности Информация
Разработчик JAM Just Add Music GmbH
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (617 108)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

Изтеглете DJ Edjing Mix APK тук:

DJIT ИЗТЕГЛЯНЕ на видео и аудио приложения

7. Супер подложки

Искате безплатно приложение за DJ, което е лесно и лесно за използване? Опитайте това приложение Super Pads , банда.

Може би безплатно приложение, което това няма функция, попълва друго приложение, защото се състои само от различни подложки на бутони .

Но само с тази столица можете да станете DJ! Освен това има много нови песни, които можете да играете с това приложение.

Подробности Информация
Разработчик Студия Опала
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (232 890)
Размер 22 MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете DJ Super Pads APK тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

8. DJ Loop Pads

Най-новото DJ приложение 2020, което е не по-малко вълнуващо, е това DJ Loop Pads от Mobiray Soft . Можете да използвате много видове цикли едновременно.

Това приложение е оборудвано и с фейдъри за сила на звука, за да направи бийтовете още по-силни и стабилни. Има много жанрове, които можете да създадете, като дабстеп , хип-хоп , за транс .

Как да направите DJ песни на мобилния си телефон чрез това приложение е много лесно. Всичко, което трябва да направите, е да въведете DJ Loop Pads, след това да качите музиката, която искате да възпроизведете. След това създайте ремикси до насита!

Подробности Информация
Разработчик Mobiray Soft
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (44 400)
Размер 69 MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете DJ DJ Loop Pads APK тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

9. djay БЕЗПЛАТНО

Вие сте начинаещ DJ и имате нужда от урок за това как лесно да правите DJ песни на вашия Android телефон? Можете да опитате това приложение за Android DJ.

Наречен djay БЕЗПЛАТНО, ще бъдете насочени как да правите качествена музика с правилната композиция, в комплект с контролите Mixer, Tempo, Pitch-Bend, Filter и EQ.

Най-важното е, че това офлайн DJ приложение е безплатно и безплатно за ремиксиране на всяка музика. Можете също да го интегрирате с най-доброто приложение за редактиране на глас . Хайде, накарайте Djay БЕЗПЛАТНО веднага!

Подробности Информация
Разработчик Алгоридим
Отзиви (Брой рецензенти) 4,0 (204 581)
Размер 30 MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете DJ djay БЕЗПЛАТНО APK тук:

Приложения за браузър Algoriddim ИЗТЕГЛЯНЕ

10. DJ Mixer 2019

Последното приложение за създаване на музика на DJ за Android, което ApkVenue ще ви препоръча, е DJ Mixer 2019 . Въпреки че е в последния номер, това не означава, че това приложение е най-грозната, банда.

Всъщност това офлайн DJ приложение има много функции, които можете да използвате за композиране на музика. Как не, това приложение има виртуални грамофони като диджеи в клубове.

Има и настройка на еквалайзера , която прави редактирането на музика още по-забавно. Наистина се препоръчва , така или иначе!

Подробности Информация
Разработчик Музикално студио Magic Instrument
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (31 746)
Размер 31 MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете DJ Edjing Mix APK тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Е, вече знаете най-доброто и подходящо DJ приложение на вашия мобилен телефон с Android, нали?

Повярвайте ми, ApkVenue вече се опита и може веднага да използва това най-добро DJ приложение. О, да, ApkVenue също има списък с най-добрите онлайн и офлайн музикални приложения , които трябва да опитате, знаете ли. Не забравяйте да проверите, добре.

Напишете отзива си за това приложение в следната колона за коментари, да.

До скоро!