гарантирано съвпадение, тези 8 важни съвета при използване на Tinder

Искате ли да получите мач от Tinder и да се ожените веднага след 7 дни като Rey Utami? За сингъла е по-добре да прочетете съвети или как да намерите партньор в приложението Tinder.

Необвързан ли си? Или отдавна сте неженен? Така или иначе сингълът не е добър. Следователно, инсталирайте прахан приложението онлайн запознанства . Не искате да бъдете като Рей Утами, който може да се сравни с богаташ от Tinder? Само си представете, знаейки от Тиндер 7 дни, той се оженил веднага! Накарайте да ревнувате, нали?

Съществуването на Tinder като онлайн приложение за запознанства на смартфони заслужава палци нагоре. Причината е, че това приложение ще ви направи неженени, за да получите партньор. За да получите партньор на Tinder по-бързо, JalanTikus е начин да получите мач на Tinder.

  • 5 Индонезийски приложения за онлайн запознанства за възрастни
  • 4 приложения за Android, за да улеснят несемейните да намерят партньор

Съвети за използване на Tinder за бързо сдвояване

Фокусиран върху това да помогне на потребителите на смартфони да намерят партньор, Tinder е максимално опростен със системата Match за подобряване на химията между потребителите. Ако и двамата съвпадате или се харесвате, можете да се свържете помежду си чрез предоставената входяща поща . Ако не сте съвпаднали, няма да можете да разговаряте с никого. Така че, нека организираме Вашия Tinder още по-добре, за да можете бързо да вземете партньор!

1. Задайте разстояние и възраст

Потребителите на смартфони идват най-вече от големите градове, включително Tinder, който е по-широко използван в големите градове. Ако се намирате в предградията или отдалечените райони, един от начините да намерите съвпадение на Tinder е да зададете разстоянието за вашето търсене да бъде далеч, така че шансовете ви да срещнете партньора си в Tinder да бъдат още по-големи. И не забравяйте, винаги бъдете отворени за всички възможни възрасти на вашия партньор.

Чрез коригиране на разстоянието и възрастта, в която търсите партньор, ще ви бъде показан повече избор на хора, така че възможността да се срещнете с хора, които са еднакво съвместими, е още по-голяма. Но помнете, колкото по-далеч е разстоянието, толкова по-далеч ще трябва да дойдете при партньора си, ако един ден искате да се срещнете.

2. Харесвайте популярни неща във Facebook

Интегрирана с Facebook, цялата информация, показвана в Tinder, се основава на това, което е във вашия профил във Facebook. Уникално, Tinder използва алгоритъм за създаване на мачове , базиран на нещата, които харесвате във Facebook. Така че, харесвайте много популярни неща във Facebook. Колкото повече неща харесвате, толкова по-голям шанс ще срещнете хора, които имат неща, които и двамата харесвате.

3. Опишете се ясно

За разлика от Twitter, който има само 140 знака за публикуване, вие имате 500 знака, за да се опишете в Tinder. Моля, опишете какво сте и какво искате на Tinder. Не бъдете прекалено очевидни в търсенето на партньор, но опишете интересни неща за вас, които ще накарат хората да се заинтересуват да поздравят, когато е мач.

4. Дайте много харесвания

Хубавото за използването на прахан е неточен удар система за намиране на партньор. Когато харесвате някого в Tinder, плъзнете надясно. Когато не съвпада, плъзнете наляво. Така че, за да получите партньор в Tinder, опитайте много правилни прекарвания, известни още като LIKE на хора, които наистина харесвате. Не е нужно да сте престижни, хората няма да знаят колко ЛАЙКА сте дали. Това е много полезно, за да ви отвори възможности за среща с хора, които са еднакво съвместими.

5. Намерете най-добрите си снимки

За разлика от повечето приложения за чат, най-доброто приложение за онлайн запознанства на Tinder не може да се използва за изпращане на снимки. Поради това хората ще разчитат на снимката на вашия профил, за да преценят външния ви вид.

Нещата, на които трябва да обърнете внимание, когато публикувате снимки в Tinder, са:

  • Потърсете ясна и привлекателна снимка на профила. Не публикувайте снимки с пози за самоличност или обратно към камерата на Tinder, защото хората гарантирано няма да се интересуват. Снимките, които показват атлетична страна, се обичат както от момичетата, така и от момчетата в Tinder.
  • Публикувайте поне 4 снимки. Tinder ви позволява да публикувате до 6 снимки. Изберете интересни снимки!
  • Не публикувайте претъпкани снимки. Поставянето на снимки, които са претъпкани, ще накара хората да се объркат коя сте. По-късно ще бъдете считани за интроверт .

6. Използвайте снимки, които отразяват вашата личност

За да направите своя профил Tinder още по-привлекателен, опитайте се да приложите концепцията за снимка на профила, която отговаря на вашата личност. Трикът, от 6-те налични слота за снимки, се опита да предостави една снимка, която ви кара да изглеждате съвременни, една снимка, която изглежда атлетично, една, която изглежда изтънчена, и една снимка, когато сте на почивка някъде. Това ще помогне да привлечете стойност от вашия профил.

7. Съвпадение, преследване и разговор

След като намерите съвпадение, което е еднакво подходящо, не разговаряйте веднага с тях . Изследете профила му, за да знае какъв човек е. Наистина е лесно, просто потърсете името му във Facebook, трябва да има такова. Защото Tinder изброява с помощта на Facebook. След като го преследвате , веднага разговаряте с него с информацията, която сте получили по-рано.

8. Не забравяйте да сменяте кораби

"Корабът", който JalanTikus означава, е приложение. Ако сте съвместими с Tinder, незабавно преминете към друго приложение за чат , като WhatsApp, BBM или LINE. Освен че имате по-пълни функции, като се преместите в друго приложение за чат , ще изглеждате сериозно да напуснете Tinder, защото се чувствате комфортно с него. Ако все още сте на Tinder, ръката или ръката му може да ви сърбят в търсене на друг мач, нали?

Приложения Социални и съобщения BlackBerry ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения Социални и съобщения Naver ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения Социални и съобщения WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

И така, ето 8 съвета за използване на Tinder, за да можете бързо да намерите партньор. Скучно ли ви е да сте самотни? И така, нека инсталираме Tinder и пуснем пътя, за да намерим съвпадение на Tinder, което JalanTikus предоставя.