най-лесният начин да блокирате входящите повиквания на wa

Как да блокирам WA повикванията може да се направи по няколко метода. Вижте как да деактивирате WA разговори без приложение и с приложение тук!

Как да блокирате WA (WhatsApp) повиквания е едно от най-ефективните решения за избягване на входящи обаждания от хора, които не искате.

Особено ако контактът е някой, който не е твърде близък и искате да общувате само чрез чат. Вместо директно да блокирате контактите, можете да изберете тази опция, банда.

За съжаление все още има много потребители на приложения за чат, които не знаят как да направят това. Вие също сте един от тях?

Ако е така, по-добре е да видите дискусията на ApkVenue за това как да блокирате изцяло WA повикванията по-долу.

Как да блокирам входящите повиквания в приложението WhatsApp

WhatsApp наистина е едно от приложенията за чат, което предлага пълни функции. Не само за чатове, базирани на текст и емотикони, сега можете да извършвате гласови или видео разговори за четирима наведнъж.

Въпреки това, как да блокираме WA разговори при определени обстоятелства, мнозина не знаят какви стъпки да предприемат.

За тези от вас, които искат да знаят как да блокират или деактивират входящите повиквания от контактите на WhatsApp, този път ApkVenue ще обсъди пълните методи с примери и снимки.

Как да блокирам разговорите в WhatsApp за всички контакти

Първият начин да блокирате WA разговори, които ApkVenue ще сподели, е как да блокирате WhatsApp повиквания от всички контакти, които имате.

Въпреки че блокирате телефонни обаждания, пак можете да имате свободен достъп до интернет и други функции на WhatsApp, особено функцията за чат .

Любопитни ли сте как? Не след дълго, ето стъпките, които трябва да следвате, за да блокирате WA повикванията на вашия Android телефон.

Стъпка 1 - Изтеглете GBWhatsApp

 • Първо трябва да имате приложението GBWhatsApp, което можете да изтеглите от връзката по-долу.
GBWhatsapp Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Уверете се, че сте архивирали и деинсталирали обикновеното приложение WhatsApp и сте извършили стъпка за възстановяване на GBWhatsApp, която можете да прочетете тук: Как да архивирате WhatsApp Chats и лесни стъпки за възстановяването му .

Стъпка 2 - Въведете GB Settings

Ако всички стъпки са изпълнени, просто докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл, след което изберете менюто GB Settings .

Стъпка 3 - Изберете „Други MODS“

 • Превъртете надолу, докато намерите опцията Други MODS и тук просто трябва да изберете настройката Деактивиране на гласови повиквания, за да деактивирате обажданията на всички ваши момчета от контактите в WhatsApp .

С помощта на тази функция автоматично ще блокирате всички разговори в WhatsApp, които влизат във вашия телефон с Android.

Този метод за блокиране на разговори в WhatsApp е подходящ за вас, ако наистина искате да останете сами или искате да се съсредоточите върху работата или ученето, така че нямате ненужни разсейвания.

Как да блокирам WhatsApp повиквания за конкретни контакти

Освен че може да блокира WA разговори от всички контакти, които имате, GBWhatsApp ви позволява да блокирате обаждания само от определени контакти .

Можете да използвате тази функция, когато искате да избегнете притежателни бивши и други досадни хора.

Как да го използвате е доста лесно, банда. Ето няколко стъпки, които можете да следвате в серия от начини за блокиране на WA повиквания от определени контакти.

Стъпка 1 - Отворете чата, от който искате да блокирате обажданията

 • Отидете на страницата за чат в контакта WhatsApp, от който искате да блокирате обажданията. Тук просто докоснете снимката на профила на контакта, за да влезете в менюто.

Стъпка 2 - Изберете персонализирани известия

 • След това просто трябва да докоснете опцията Персонализирани известия , докато тя се премести на следващата страница.

Стъпка 3 - Активирайте Деактивиране на гласови повиквания

 • Активирайте менюто Използване на персонализирани известия, докато се отворят настройките по-долу. Тук просто трябва да активирате Деактивиране на гласови повиквания като предишната стъпка. Това е лесно?

По този начин не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете отново тероризирани от хора във вашите контакти в WhatsApp. Обажданията им автоматично се блокират, без те да знаят.

Тази интересна характеристика на WhatsApp Mod GBWhatsApp всъщност е само една от многото други разширени функции, предлагани от това приложение.

Можете също така да променяте последно видяното , да променяте теми и да изпращате насрочени съобщения чрез това сложно приложение.

Как да използвате GBWhatsApp също е доста лесно, защото интерфейсът на приложението е направен подобно на оригиналното приложение.

Как да блокирам неизвестни разговори в WA

Получавали ли сте някога WA обаждане от номер, който не знаете? Раздразнен и искате да знаете как автоматично да се отхвърлят повикванията на WhatsApp?

Тихо! Как да проникна само WhatsApp, ApkVenue има, особено малки проблеми като този. Е, ако ви е интересно да знаете как, по-добре е веднага да видите стъпките по-долу.

Стъпка 1 - Отворете WA чата от непознат номер

 • Първо, първо отворете WA чата от номера, който не знаете.

Стъпка 2 - Блокиране на контакта

 • След това докоснете иконата на точка в горния десен ъгъл и изберете менюто „Още“ . След това избирате опцията „Блокиране“ .

Свърши се! На този етап вече няма да ви безпокоят входящите обаждания или чатове от тези неизвестни номера.

Междувременно, ако някой ден искате да отворите отново блока, наистина е лесно, банда. Можете да прочетете статията на ApkVenue по-долу, за да разберете пълните стъпки.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да блокирам WA разговори на iPhone

Не само на Android, WhatsApp iPhone също ви позволява да блокирате входящите повиквания от определени контакти, които искате, банда.

В iOS обаче сте принудени да блокирате контакта на човека, вместо само функцията за телефонно обаждане в WA. С други думи, няма да можете да чатите, да провеждате видеообаждания или да видите статуса на WA на този човек.

Ако все още не знаете как, тук ApkVenue ще ви даде пълните стъпки за блокиране на WA разговори на iPhone.

Стъпка 1 - Отворете чата на контакта, който искате да блокирате

 • Първо отворете чата от номера за контакт на WA, където искате да блокирате телефонното обаждане.

 • След това докоснете частта от името на човека.

Източник на снимки: igeeksblog

Стъпка 2 - Блокиране на разговори в WA, както и контакти

 • Можете превъртете до дъното и да изберете "Блокиране на контакт" вариант . Натиснете отново бутона „Блокиране“ , за да изпълните стъпките за това как да блокирате WA повикванията, както и техните контакти.
Източник на снимки: igeeksblog

Как да блокирам WA разговори, като деактивирам известията

Все още търсите алтернатива за деактивиране на WA повиквания без приложение? Можете да опитате този единствен метод, банда.

Този трик всъщност не ви позволява да блокирате входящите WA повиквания, но премахва известието само всеки път, когато влезе телефонно обаждане от WA.

Ето защо, преди да го направите, първо трябва да го обмислите, защото по-късно няма да получавате известия за обаждане от други контакти на WhatsApp на мобилния си телефон.

Но ако това няма значение, можете да видите стъпките по-долу.

Стъпка 1 - Отворете настройките на HP

 • Отворете страницата с настройки на HP, след което изберете менюто „Известия“ .

 • След това намерете и изберете приложението WhatsApp.

Стъпка 2 - Настройте известие за обаждане

 • Веднъж на страницата с настройки за известия на WA, превъртете до дъното и изберете менюто „Известия за повиквания“ .

Стъпка 3 - Изключете известията

 • И накрая, всичко, което трябва да направите, е да изключите плъзгача за уведомяване за повикване WhatsApp.

Как да блокирам WA разговори с помощта на „Не безпокойте“

В допълнение към горните методи можете да използвате и функцията „Не ме безпокойте“ за алтернативен начин за блокиране на входящи повиквания на WhatsApp, които са неизвестни или обратно.

Тази функция обикновено се намира на телефони iPhone, които можете да активирате от страницата с настройки. Ако не разбирате, можете да обърнете внимание на стъпките по-долу.

Стъпка 1 - Отворете менюто „Не ме безпокойте“

 • Отворете приложението „Настройки“ на iPhone, след което изберете менюто „Не ме безпокойте“ .

 • Активирайте опцията „Не ме безпокойте“, като преместите плъзгача .

Източник на снимки: Поддръжка на Apple

Стъпка 2 - Активирайте го чрез Control Center

 • Освен да преминете през Настройки, можете да активирате и режима „Не безпокойте“, като плъзнете екрана отдолу нагоре, докато се появи прозорецът на Центъра за управление.

 • След това докоснете иконата с формата на луна.

Източник на снимки: Business Insider

Така че това е лесен начин да блокирате и деактивирате входящите повиквания в WhatsApp. Лесно, нали? По този начин вече не трябва да се притеснявате, че ще ви безпокоят!

Този метод може да бъде и ефективен детокс в социалните медии, който можете да направите. От време на време усещайте ползите от това да се освободите от хватката на социалните медии.

Имате ли други съвети и трикове за WhatsApp, които ApkVenue трябва да обсъди? Нека споделим в колоната за коментари по-долу. Няма нужда да сте срамежливи.

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .