5 нелепи игри с „нечестие“, но гарантирано ще ви разсмеят

Освен Toilet Time, очевидно има и други нелепи игри. Любопитен? Нека да разгледаме тази статия!

В Play Store има хиляди вълнуващи игри, които можете да играете, вариращи от RPG, състезания, приключения и т.н. Ако обаче ви е писнало да играете същите игри, които са твърде масови , можете да изпробвате други игри, които са уникални и нелепи. Например играта Toilet Time, в която ще изпълнявате различни глупави задачи като убиване на хлебарки, бръснене на брадата, миене на зъбите и други уникални задачи.

Освен Toilet Time , очевидно има и други нелепи игри. Любопитен? Е, този път ApkVenue ще се запознае с 5 нелепи игри , които трябва да играете, за да накарате дните си да се изпълнят със смях. Хайде, нека да слушаме!

  • PHP игра! 7 игри с готини корици, но в действителност
  • 10-те най-измамни босове в играта, не мога да загубя!
  • 5-те най-добри приложения за четене на новини с най-новите актуализации

5 глупави игри „Unfaedah“, но гарантирано ще ви накарат да се смеете

1. Сперминатор

Не знам какво стои в основата на разработчика да създаде тази игра. Тази игра определено не може да се играе от деца. Защото в тази нелепа игра вие ще действате като пазител на родителската яйцеклетка, така че яйцеклетката да не бъде оплодена от сперматозоидите.

След това сте длъжни да убиете скитащите сперматозоиди, като почукате върху спермата, която преминава. В тази игра можете дори да намерите странни предмети, свързани с други репродуктивни органи.

2. Луд зъболекар

За тези от вас, които се стремят да бъдат зъболекари , е правилно да играят тази игра. Защото в играта Crazy Dentist ще действате като зъболекар.

Уникално можете да правите всичко на пациентите, като небрежно изваждане на зъбите и различни други глупави действия. Удивително е, че пациентите могат да реагират и на глупави неща, които правите.

3. Време за тоалетна

В играта Toilet Time ще ви бъдат дадени глупави задачи, като убиване на хлебарки и други забавни задачи. Освен това от вас също се изисква да се къпете в тоалетната заедно със сапун, да измиете зъбите си и да обръснете брадата и мустаците си като истински душ. След като завършите няколко мисии, можете да получите специални предмети като машини на времето и така нататък.

4. Troll Face Quest Videos Memes

В тази игра ще бъдете поканени да решавате различни пъзели и уникални, нелепи загадки, чиито нива на трудност могат да се регулират. Освен смешните предположения обаче, интересното в тази игра е, че всеки път, когато успешно завършите тези предположения, ще получите награда под формата на глупаво видео .

5. Смешен риболов

Подобно на други риболовни игри , в Ridiculous Fishing вие ще ловите с помощта на въдици против масова употреба . Вместо да използвате въдица, в тази игра ще ви бъдат предоставени трион, пистолет, сешоар и други странни инструменти, използвани за риболов.

Това са 5 глупави игри, които могат да се отърват от умората и да направят деня ви изпълнен със смях. Ако нямате търпение да го пуснете, можете да го изтеглите директно от Play Store или също от Jalantikus.com.