Ето 5 коренни приложения без помощта на компютър, които са най-лесни за използване

Всъщност не е добре да имате Android смартфон или таблет, без никога да сте вкоренени. Въпреки това не всички разбират как протича процесът на вкореняване на смартфон или таблет с Android.

Не е наистина добре да имате смартфон или таблет с Android, без да сте вкоренени . Дори и така, не всеки разбира как вкореняване процес е на един Android смартфон или таблет. Мнозина се оплакват от трудността на рут процеса, особено че се налага да използват поддръжка на компютър.

Но очевидно коренният процес сега не е толкова сложен, колкото си го представяме, дори без компютър , коренният процес може да се направи лесно. Ето 5 приложения, които улесняват root процеса без помощта на компютър .

  • 4 причини, поради които вкореняването на Android е толкова сложно, ви кара да се чувствате неудобно!
  • Как да скриете коренното състояние на Android
  • Това е причината, поради която Android днес вече не се нуждае от root

Ето 5-те най-лесни за използване root приложения без компютър

1. FramaRoot

В последната версия на FramaRoot са дадени промени по отношение на root достъп, който е по-безопасен и по-бърз за изкореняване на смартфона като цяло. За тези от вас, които имат стара версия на Android , също не е нужно да се притеснявате, защото това приложение е съвместимо с всички видове телефони и таблети с Android , всичко, което трябва да направите, е да потърсите приложение, което съответства на версията на Android само. Така че това приложение е силно препоръчително за вкореняване на Android поради своята простота.

2. iRoot

Почти същото като FramaRoot, iRoot също е приложение, което ви улеснява да изкорени Android без помощта на компютър. Приложение, направено от китайски разработчик , vRoot е не по-малко просто от FramaRoot и дори разработчикът редовно предоставя актуализации за различни видове най-новите смартфони с Android, за да поддържа максимално ефективността на приложението.

3. Универсално AndRoot вкореняване

Освен двете коренни приложения, споменати по-горе, има и Universal AndRoot Rooting, което поддържа почти всички смартфони с Android . Това приложение също има тенденция да бъде по-лесно за използване за коренния процес и също не е сложно и изисква само кратко време, за да жонглира с Android, за да бъде по-сложен.

4. KingRoot

KingRoot е най-широко използваните приложения за Me- root Android без компютър. Това е така, защото освен че е лесен за използване, KingRoot е съвместим и с всички видове смартфони и таблети с Android. С помощта на приложението можете да ускорите устройството си с Android и да спестите батерия. В това приложение има и няколко други поддържащи приложения, които са полезни за подобряване на смартфоните .

5. Корен на кърпа

Последното приложение, което можете да използвате за улесняване на кореновия процес без компютър, е Towel Root. Подобно на четирите приложения, споменати по-горе, Towel Root също предлага удобство и сигурност в основния процес . Така че за тези от вас, които искат да изкорени вашия Android смартфон или таблет, няма причина да не използвате това приложение.

Така че, ако искате лесно да изкорени Android без помощта на компютър, тогава тези 5 приложения са идеални за използване . Тъй като освен че е по-опростен и лесен от помощта на компютър, root използването на тези приложения е и по-безопасно . Успех и надявам се полезен.