5 най-добри хак n slash игри, които трябва да опитате

Този път ApkVenue е направил списък с 5-те най-добри хак н слш игри, които трябва да опитате. Любопитни ли сте Нека да разгледаме следващото описание!

Играта Hack n Slash е екшън игра, която обикновено включва сцена с меч, която има супер бърз геймплей на разкъсване на врагове , което се чувства вълнуващо.

Е, за тези от вас, които искат да изпробват този жанр на играта, този път ApkVenue е направил списък с 5-те най-добри хак н наклонени игри, които трябва да опитате . Любопитни ли сте Нека да разгледаме следващото описание!

  • Фатална грешка! ТРЯБВА да обърнете внимание на тези 4 неща, преди да убиете Господ в Mobile Legends
  • 2 елемента в Mobile Legends, които правят героя на Lifesteal в Mobile Legends уплашен
  • 5 начина да направите герой на стрелец Добавете GGWP в ранната игра на мобилните легенди!

5 най-добри Hack n Slash игри, които трябва да опитате

1. Издигане на метална предавка: Отмъщението

Metal Gear е известен с игри, които осигуряват действие със стелт елементи, съчетани с епична история. За разлика от твърдото метално съоръжение, което се фокусира върху стелт, Metal Gear Rising: Revengeance е хакерска игра, изпълнена с бързи и готини действия с епична история, която е представена с дълги катсцени като истинска игра с метални зъбни колела. Действието в тази игра се чувства много вълнуващо и забавно, защото Raiden, който е главният герой на тази игра, може лесно да разкъса враговете със своите супер бавни моторни сили .

2. Бог на войната 3

God of War 3 е епична игра за хак n slash, чието име е добре известно поради бруталността на Кратос, който иска да убие всички гръцки богове и да събори Олимп . С елементи на бруталност и зашеметяващо действие, тази игра успя да се превърне във водещата поредица от игри на SONY на PlayStation, благодарение на механичния геймплей на hack n slash, съчетан с бруталност.

3. Devil May Cry (2013)

Тази поредица е рестартиране на заглавието Devil May Cry , където този път персонажът на Данте изглежда по-западен, отколкото японски. Тази игра има отрицателни отзиви от феновете, защото не се чувства като преди, но за нови играчи тази игра е идеална за любителите на хак н наклонени черти, тъй като действието е много вълнуващо и ще ви накара да обичате тази игра.

4. Воини от династията 4

Тази игра няма същността на играта хак н наклонена черта , но все пак я представя добре, където ще изберете своя характер и ще се биете на бойното поле в древната китайска империя само срещу хиляди воини, интелигентността на ИИ и броя на враговете трябва да наклоните с един замах.направете тази игра изключителна и е доказано, че тази игра има своя собствена база от фенове

5. Байонета

Bayonetta е игра, изпълнена с лудост, която никога досега не е била сред игрите на платформата Nintendo . Механичният геймплей на hack n slash в тази игра прави тази игра уникална с комбинирани комбинации, които случайно правят тази игра толкова специална и не забравяйте да не играете тази игра пред родителите си, защото това ще доведе до много странности, които съдържат неподходящи сцени.

И така, това са 5-те най-добри хак н наклонени игри , които трябва да опитате. Какво ще кажете за вас, интересувате ли се да опитате играта? Или има друга хак n slash игра, която бихте искали да препоръчате? Моля, споделете в графата за коментари!