3 начина за лесно комбиниране на снимки на мобилен телефон и компютър

Ето как да комбинирате снимки на мобилен телефон или компютър с помощта на страхотно приложение с резултати, подобни на Photoshop. Лесен за използване аматьор!

Как да комбинирате снимки на мобилния си телефон или компютър лесно и просто, когато имате нужда от тях бързо и стегнато? Трудно е?

Снимка може да съхранява хиляди истории. Особено в тази сложна епоха, където снимките могат да се редактират по желание много лесно и практично.

Това се подкрепя от съществуването на различен софтуер за редактиране на снимки и приложения като Adobe Photoshop. Всъщност приложенията на смартфони с Android също поддържат редактиране на снимки.

Една техника за редактиране на снимки, която все още се прави доста често, е комбинирането на няколко снимки в един кадър , банда.

Е, за тези от вас, които искат да опитат да комбинират няколко снимки, но не знаят как, този път ApkVenue ще ви даде съвети как да комбинирате снимки на Android, PC или онлайн!

Как да комбинирате снимки в едно

Искате ли да публикувате снимки в популярни социални медии като Instagram? Опитайте, де, направете публикация, която съдържа няколко снимки в един кадър! Гарантирано готино!

За тези, които не знаят как да комбинират 2 снимки в 1, можете да следвате урока, който ApkVenue е подготвил по-долу!

Как да комбинирам снимки на мобилни устройства

Искате ли да опитате как да комбинирате снимки на iPhone или Android, защото нямате лаптоп? Тихо! Много приложения включват снимки без полета, които могат да бъдат изтеглени безплатно от App Store и Play Store.

Тук ApkVenue използва примери за две приложения за редактиране на снимки в стил Celegram , а именно QuickGrid , Cut + Mix Studio и PicsArt .

1. Как да комбинирам QuickGrid снимки

Първо, ApkVenue ще комбинира две снимки в една с помощта на приложението QuickGrid . Това приложение наистина е известно като приложение за редактиране на снимки в едно.

Стъпка 1 - Изтеглете приложението QuickGrid
 • За да направите как да съберете снимки, първо трябва да имате приложението, преди да редактирате, банда. Джака е поставил линка по-долу:

Стъпка 2 - Създайте колаж
 • След като го инсталирате, отворете приложението и изберете Collage . След това изберете снимките, които ще се комбинират. Можете да направите различни корекции, за да подобрите снимките си.

Ако е така, резултатът ще изглежда като снимката по-горе. Наистина лесно, нали?

2. Как да комбинирате Studio Cut + Mix Photos

Ако искате да комбинирате снимки в стил Photoshop, има и приложение за редактиране на снимки, което изглежда като истинско. Името на приложението е Cut + Mix Studio . Гарантирано, методът не е сложен!

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Cut + Mix Studio
 • Както преди, така и вие трябва първо да изтеглите приложението, за да можете да опитате как да комбинирате 2 снимки. ApkVenue постави връзката по-долу:

Стъпка 2 - Изберете една основна снимка
 • Отворете приложението и докоснете бутона плюс (+) в долната част. Изберете една снимка, която искате да комбинирате.
Стъпка 3 - Премахване на фона на втората снимка
 • Добавете втора снимка, като натиснете бутона Добави в долния ляв ъгъл.

 • Можете да се отървете от ненужните части, като премахнете фона на снимката. За да направите това, натиснете иконата на ножица в горната част.

Стъпка 4 - Комбиниране на снимки
 • След това всичко, което трябва да направите, е да направите корекции, така че снимките да изглеждат заедно. Резултатът ще прилича на изображението по-горе, банда.

3. Как да комбинирам снимки в PicsArt

Кой не е запознат с това най-добро приложение за редактиране на снимки на iPhone и Android? Освен че има много интересни филтри, PicsArt също се оказва в състояние да комбинира снимки, нали знаете!

Методът също е наистина лесен! Просто трябва да следвате стъпките, които ApkVenue описва по-долу, така че вашите снимки да са това, което искате, банда!

Стъпка 1 - Инсталирайте приложението PicsArt
 • Първо, първо трябва да изтеглите и инсталирате приложението PicsArt. ApkVenue е подготвил линка по-долу:
Приложения за снимки и изображения PicsArt ИЗТЕГЛЯНЕ
Стъпка 2 - Отворете приложението PicsArt
 • След като бъде инсталиран, отворете приложението PicsArt. След това натиснете бутона плюс (+) в долния център. След това щракнете върху менюто Решетки .
Стъпка 3 - Изберете Снимки
 • Изберете няколко снимки, които искате да комбинирате. След това натиснете бутона със стрелка в горния десен ъгъл, банда.
Стъпка 4 - Регулирайте снимка и позиция
 • На този етап можете да регулирате оформлението, съотношението, позицията и разделителните линии между снимките. Подредете както желаете.
Стъпка 5 - Готово
 • Когато приключите, можете да натиснете бутона със стрелка в горния десен ъгъл на екрана. Можете да продължите да го редактирате или да го запазите директно в галерията на мобилния телефон.

Как да комбинирам снимки на компютър

Редактирането на снимки на мобилен телефон се чувства по-малко солидно, защото можем да разчитаме само на проницателността на пръстите си.

Следователно ApkVenue ще ви даде и как да комбинирате снимки на компютър. На компютъра има две приложения за редактиране на снимки, които ApkVenue ще използва, а именно Adobe Photoshop и Paint.

1. Как да комбинирам Photoshop Photos

Според Яка най-добрият софтуер за комбиниране на снимки е използването на Adobe Photoshop .

Този софтуер има повече от пълни функции за просто комбиниране на снимки. Джака ще ти каже как.

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Adobe Photoshop
 • Първо, първо трябва да имате приложение, за да комбинирате тези снимки. Можете да го изтеглите безплатно чрез връзката по-долу:
Adobe Systems Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ
Стъпка 2 - Създайте ново платно
 • Ако Photoshop вече е инсталиран на вашия лаптоп или компютър, създайте ново платно с размера, който искате. Тук ApkVenue използва размер 1280x640 .
Стъпка 3 - Добавяне на изображения
 • Поставете снимките, които искате да комбинирате, във Photoshop. Лесно е, просто трябва да го плъзнете и пуснете от File Explorer. Резултатът ще изглежда като този по-горе.
Стъпка 4 - Довършителни работи
 • Ако искате да изглеждате малко по-професионално, можете да използвате инструменти като Magnetic Lasso, за да изглежда изображението така, сякаш се смесва естествено.

Горното изображение е пример за използване на Magnetic Lasso за комбиниране на снимки, за да изглеждат като истински.

2. Как да комбинирате Paint Photos

Ако вашият лаптоп не е достатъчно силен, за да изпълнява толкова тежки приложения като Adobe Photoshop, не е нужно да се обезсърчавате, защото можете да използвате приложението Paint ! Просто погледнете стъпките по-долу!

Стъпка 1 - Изберете една от снимките, които искате да използвате
 • Отворете Paint, след което изберете една снимка, която да комбинирате. Щракнете с десния бутон и изберете Редактиране .
Стъпка 2 - Разгънете Paint Canvas
 • След като изображението се отвори в приложението Paint, плъзнете малката точка в долния десен ъгъл, за да увеличите размера на платното.
Стъпка 3 - Добавяне на друга снимка
 • Добавете други изображения, които искате да комбинирате, като изберете менюто Поставяне> Поставяне от . Изберете желаното изображение
Стъпка 4 - Регулирайте оформлението на снимката

Регулирайте позицията на снимката според вкуса и желанието. Свършен! Можете да комбинирате колкото искате снимки.

Как да комбинирате снимки онлайн

Ако не искате да се занимавате с изтеглянето на приложения или софтуер, не се притеснявайте. Все още можете да опитате как да комбинирате множество снимки в една онлайн.

Има много сайтове, които предоставят тази услуга, но ApkVenue ще даде пример, използвайки сайта photojoiner.net .

Стъпка 1 - Влезте в сайта на Photo Joiner

 • Въведете адреса на Photo Joiner в адресната лента или можете просто да извършите търсене в Google.

Стъпка 2 - Избор на колаж

 • След това можете да определите колажа, който искате, в зависимост от това колко снимки искате да комбинирате.

Стъпка 3 - Добавяне на снимки

За да добавите снимка, щракнете върху бутона Отвори в горната част. По-късно изображението, което качвате, ще се намира вдясно.

За да го поставите в колажа , всичко, което трябва да направите, е да плъзнете и пуснете. Наистина е лесно, нали?

Бонус: Приложението комбинира снимки без линии

Искате ли да направите фоторешетка, известна още като комбинация от няколко снимки без ограничаване на линии? Ако е така, можете да използвате приложение, което ви позволява да коригирате тези редове.

Е, ApkVenue има препоръка за приложение за комбиниране на снимки, която можете да видите изцяло в статията по-долу, банда.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ето как да комбинирате снимки на Android, PC и онлайн, което е наистина лесно и не използва сложно.

Сега можете да комбинирате вашите снимки по-лесно, просто и бързо. Късмет!

Прочетете също статии за снимки или други интересни статии от Fanandi Prima Ratriansyah .