25+ най-добри приложения за редактиране на снимки за Android от 2016 г.

Говоренето за смартфони не може да бъде отделено от правенето на снимки. За това също трябва да имате приложение на трета страна, за да можете да разкрасите снимките си. Прочетете тази статия за справка.

Ако имате смартфон с Android, разбира се, камерата е вашият основен фактор, който е доста важен. Не малко потребители купуват смартфон заради квалифицираното качество на камерата. С това може да се заключи, че производителите на смартфони, базирани на Android, се състезават за иновации за създаване на мобилни телефони с най-добрите камери.

От друга страна, разработчиците на приложения на Android за трети страни също не искат да се отдръпнат. Разработчиците също са иновации, за да създадат различни приложения, посветени на смартфони, базирани на Android, за да направят вашите снимки по-красиви, привлекателни и уникални.

  • Как да редактирате снимката на лицето си с помощта на тялото на изпълнителя на Android
  • Мощен начин за увеличаване на разделителната способност на снимките без разбиване, 100% работи!
  • Лесни начини за правене на 3D снимки без Photoshop

25+ Най-добри приложения за редактиране на снимки за Android през май 2016 г.

Разнообразие от най-добрите приложения за редактиране на снимки са налични в Google Play Store. Разбира се, можете да намерите много приложения за Android за редактиране на снимки. Тези приложения могат да направят снимките ви да изглеждат по-перфектни, без да се налага да се притеснявате да ги редактирате на компютър или лаптоп.

1. Instagram

Това приложение наистина е по-известно като една от социалните медии за споделяне на снимки и видео, която се използва широко по целия свят. Това приложение обаче може да се използва и като най-добрият инструмент за редактиране на снимки. Защото самият Instagram има различни интересни филтри и функции.

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Pixlr Express

Следващото най-добро приложение за редактиране на снимки е Pixlr Express . Това приложение е разработен от Autodesk разработчик . Защо това приложение е включено в списъка с най-добрите фоторедактори? Защото това приложение е много лесно за използване. Тогава функциите са много, а също и сложни. Резултатите от вашите редакции на снимки определено ще изглеждат по-красиви, момчета .

Приложения Видео и аудио Autodesk Inc. ИЗТЕГЛИ

3. Camera360 Ultimate

Като потребител на Android със сигурност знаете, че най-доброто приложение за редактиране на снимки е Camera360 Ultimate . По принцип това приложение е приложение за камера с различни филтри, които са представени. Можете да накарате леко посредственото си лице да изглежда по-красиво. Това приложение може да се използва и за редактиране на снимки чрез добавяне на ефекти и филтри. Освен това има много други интересни функции, които трябва да опитате.

PINGUO Inc Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

4. PicsArt - Фотостудио

Друго отлично приложение за редактиране на снимки, което също е много популярно в света, е PicsArt - Photo Studio . Тук можете да направите колаж, да нарисувате директно върху снимката, която редактирате, или да добавите различни ефекти и филтри с огромен избор. И така, готови ли сте да опитате?

Приложения за снимки и изображения PicsArt ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Adobe Photoshop Express

Ако чуете за редактиране на снимки или изображения, веднага ще се сетите за Photoshop. Adobe Photoshop наистина е много популярен сред фоторедакторите. Вече не е нужно да се двоумите, за да изпробвате възможностите на Adobe Photoshop Express като най-доброто приложение за Android за редактиране на снимки. Въпреки че това е направено за мобилната версия , тя е не по-малко сложна от версията за компютър.

Adobe Systems Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

6. Adobe Photoshop Lightroom

Обичате ли фотографията? Разбира се, познавате софтуер, наречен Adobe Photoshop Lightroom . Този софтуер е много по-лесен за използване. Всъщност този софтуер може също така да регулира цвета, тона и композицията на изображението, за да го направи по-красив по бърз и практичен начин. За мобилната версия можете също да използвате Adobe Photoshop Lightroom на устройства с Android. Така че, късмет.

Приложения Снимки и изображения Funkata Pte. ООД ИЗТЕГЛИ

7. Cymera - Camera & Photo Editor

Чували ли сте някога за приложението Cymera - Camera & Photo Editor ? Ако никога, значи сте отвратителен хехехе . Да , това приложение е приложение за редактиране на снимки, което също е популярно на Android. Това, което отличава това приложение от останалите, можете да добавяте ефекти, филтри и забавни стикери към вашите снимки. Това е идеално за тези от вас, които обичат да си правят селфита и обичат да се разхождат с приятели.

SK Communications Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Adobe Photoshop Mix

Освен че пуска мобилна версия за Adobe Photoshop Express и Adobe Photoshop Lightroom, базирана на Android, Adobe разработва и други най-добри приложения за редактиране на снимки. Това се нарича Adobe Photoshop Mix . Представените функции също са много пълни. Също така, използването му е много по-лесно , момчета , за тези от вас, които не обичат да се усложняват в редактирането на снимки.

Adobe Systems Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

9. VSCO Cam

Виждали ли сте някога на маркера диез #VSCOCam? Да, този хаштаг често се използва от потребителите на социални медии за споделяне на снимки и също е получил много положителни отговори. Самата VSCO Cam също е едно от най-популярните приложения за редактиране на снимки, базирани на Android. Представени са много страхотни филтри , които можете да използвате от вас при редактиране на снимки. Резултатът, разбира се, ще изглежда по-очарователен.

Приложения Снимки и изображения VSCO ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Snapseed

Често пъти правите снимки на различни места и предмети, тогава резултатите не отговарят на очакванията. Спокойно, с присъствието на приложението Snapseed можете да редактирате като професионален фоторедактор с разнообразни уникални функции и филтри. Това едно приложение ще направи вашите снимки по-оживени и драматични. Страхотен!

Google LLC Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ

11. BeautyPlus - Магическа камера

Коя е жената, която не иска да изглежда винаги красива? Изглеждаше, че такива жени почти не съществуват. По същия начин мъжете. Те също искат да изглеждат винаги красиви, въпреки че снимката е луда с приятели. Сега, за да направите снимките още по-красиви и красиви, не е нужно да се притеснявате да инсталирате твърде много приложения на вашето устройство с Android. Просто инсталирайте BeautyPlus - Magical Camera , тогава ще се чувствате много по-уверени от преди.

Apps Video & Audio Commsource Network ИЗТЕГЛЯНЕ

12. PicSay - Photo Editor

Приложението, наречено PicSay - Photo Editor , е едно от най-добрите приложения за редактиране на снимки с размер на файла, който не отнема прекалено RAM или вътрешна памет. Това приложение е много леко за използване. Говорейки за характеристики, представянето на характеристиките му е просто. С такива функции обаче можете да започнете да рисувате веднага, да коригирате цвета и да добавяте писане бързо и също практически.

Приложения за Shinycore Photo & Imaging ИЗТЕГЛЯНЕ

13. B612 - селфи със сърце

LINE, е много популярно приложение за чат, както и социални медии. Очевидно LINE е разработил и различни приложения за увеличаване на вълнението, едно от които е B612 - селфи със сърце . Това приложение за редактиране на снимки за смартфони с Android донесе име, което е доста популярно и също е търсено от потребителите на смартфони по целия свят. Можете да използвате различни страхотни ефекти и уникални филтри, които могат да направят вашите снимки да изглеждат много по-привлекателни.

LINE Corporation Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

14. Фоторедактор от Aviary

Друго най-добро приложение за редактиране на снимки идва с името Photo Editor от Aviary . С това приложение можете да направите снимките си красиви, като използвате интересни филтри, ефекти и рамки. Всъщност, за да прецизирате лицето си или да направите една снимка по-гладка, има функции, които могат да се използват само с едно щракване, момчета .

Приложения за снимки и изображения Aviary, Inc ИЗТЕГЛЯНЕ

15. PicMix за Android

Само като чуем и видим името, със сигурност знаем, че в това едно приложение за редактиране на снимки има много разширени функции. Но със сигурност няма да си помислите, че PicMix за Android е локално направено приложение. Да , това приложение е направено от Inovidea Magna Global, която се намира в столицата на Индонезия, Джакарта. Това приложение някога е било най-популярното локално приложение в Google Play Store. Нека продължим да подкрепяме създаването на децата на нацията, момчета .

Blacx Knights Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

16. Perfect365: Най-добрият грим за лице

Можете да използвате това едно приложение, за да направите снимките си за селфи още по-зашеметяващи. Perfect365: Най-добрият грим за лице също ви позволява да добавяте различни видове грим , така че да можете да полирате лицето си, за да го направите вашата любима снимка. Освен това можете да направите и незначителни промени във формата на лицето си, като например уголемяване на очите или заточване на носа като пластична операция, хехехе .

ArcSoft, Inc. Приложения за видео и аудио ИЗТЕГЛЯНЕ

17. Pho.to Lab

Ако искате да превърнете снимките си в нещо съвсем ново и различно от преди, не се колебайте да използвате най-доброто приложение за редактиране на снимки на Android Pho.to Lab . С много уникални функции и атрактивен интерфейс, той е много лесен за използване за тези от вас, които обичат да се забавляват.

VicMan LLC Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ

18. FotoRus - Photo Editor Pro

Следващото най-добро приложение за редактиране на снимки е FotoRus - Photo Editor Pro . С помощта на това приложение можете да редактирате снимките си, за да изглеждат луксозни и елегантни. Тук са представени много интересни и креативни функции, които трябва да опитате. Можете да използвате грим ефекти, които могат да променят скучното ви лице, за да изглеждате необикновено, хехехе .

Photo & Imaging Fotoable Apps, Inc. ИЗТЕГЛИ

19. PicLab - Photo Editor

Когато сте отегчени от едни и същи приложения за редактиране на снимки, можете да използвате PicLab - вашия Photo Editor , който , разбира се , може да бъде изтеглен безплатно. Чрез това приложение можете да добавяте текст с различни налични колекции от шрифтове и да добавяте стикери според вашите желания. Не бъдете просто любопитни, опитайте веднага, момчета .

Приложения за снимки и изображения Роберто Никсън ИЗТЕГЛЕТЕ

20. Квадрат InstaPic

Приложението Square InstaPic е сложен инструмент за редактиране на снимки и е много лесен за използване. Можете да създавате снимки с най-високо качество и да ги оформяте в колекция от налични рамки, стикери, текст и фонове. Резултатът, просто опитайте сами, за да не сте любопитни, момчета .

Apps Photo & Imaging Studio 8 Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

21. Огледално изображение

Определено харесвате селфита, нали? Хайде, признай си. Сега, с приложението Android Mirror Image , вашите селфи снимки ще изглеждат по-красиви и също очарователни. По-късно ще можете да създадете огледален ефект на всяко свое селфи . Не само ляво-дясно, можете да го промените и нагоре и надолу. Освен това интересни са и други ефекти, особено фотоколажи, които се представят с разнообразни уникални модели рамки. Трябва да опитате!

Приложенията за снимки и изображения на Lyrebird Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

22. MomentCam

Все още ли си спомняте за приложението MomentCam ? Това приложение е много популярно от известно време. Защото със собствената си уникалност MomentCam може да превърне вашите снимки в сладки и сладки карикатурни скици. И накрая, много хора използват това приложение за редактиране на снимки за различни снимки на профила в социалните медии и други приложения за съобщения.

Eureka Studios Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛЕТЕ

23. Zombify - Бъди зомби

Ако искате да редактирате снимките си, за да изглеждат по-елегантни, очарователни, зашеметяващи, красиви или красиви, никога не трябва да използвате приложението Zombify - Be a Zombie . Защото това приложение ще редактира резултатите от вашите селфи снимки, които ще изглеждат много страшни, точно като зомбитата във филмите. Това приложение за редактиране на снимки е идеално за онези от вас, които се интересуват от изпращането на странни снимки на приятелите си, хехехе .

Apps Photo & Imaging Apptly LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

24. Photo Warp

Да, може би това приложение за редактиране на снимки е известно отдавна. Това приложение обаче работи, за да забавлява и да се държи смешно. След редактирането с това приложение ще се засмеете на глас, защото лицето ви е станало много по-странно и уникално като извънземно, хахаха.

Приложения Снимки и изображения TONUZABA РАЗВЛЕЧЕНИЯ ИЗТЕГЛЯНЕ

25. Камера Otaku

Почитател ли сте на японската култура? Ако е така, вие сте много, много задължени да опитате да редактирате вашите снимки с помощта на това приложение. Otaku Camera може да промени вашата снимка, така че да има уникален и интересен характер. Разбира се, с различни характеристики на Otaku.

Apps Photo & Imaging Tokyo Otaku Mode Inc. ИЗТЕГЛИ

26. Hijab Montage Photo Editor

Ако искате да носите хиджаб и все още сте объркани относно това кой модел е подходящ за вас, тогава можете да използвате приложение, наречено Hijab Montage Photo Editor . Тук има различни модели хиджаб, които можете да опитате един по един. Така че, по-късно, когато дойде време да започнете да носите хиджаб, вече не сте объркани какъв стил искате да използвате. Не е ли интересно?

Приложения за снимки и изображения Insa Softtech Studio ИЗТЕГЛЕТЕ

Да , това е разнообразие от най-добрите приложения за редактиране на снимки за устройства с Android днес. Можете да изберете един или дори да опитате всички, за да не ви стане любопитно. Ако имате препоръки за други приложения за редактиране на снимки, базирани на Android, не се притеснявайте да пишете мнението си в колоната за коментари по-долу.